Astro

Na prvi pogled samo lep nakit, v resnici pa ...

T.P.
29. 6. 2018, 12.53
Posodobljeno: 29. 6. 2018, 14.33
Deli članek:

Že v starih časih so verjeli, da so oči okno, skozi katero duša vstopa v telo in ga zapušča, da pa lahko prek oči izmenjujemo tudi svoje 'dobre' in 'zle duhove'.

Srebrna sova - turško oko pritegne negativno energijo nase in jo uniči.

Kadar na ta način z nekom izmenjamo slednje, torej negativne energije, govorimo o uročljivih očeh. Strokovnjaki celo poznajo simptome takšnega uroka.

Najprej se pojavi občutek utrujenosti, ki se je nikakor ne moremo znebiti, čeprav ne delamo prekomerno, nismo bolni in spimo več kot dovolj. Utrujenost ne pojenja niti po dolgem počitku. Zaradi neprestane utrujenosti se zniža naša delovna sposobnost, izgubljamo željo po kakršnih koli aktivnostih, naša koncentracija je čedalje slabša. Bolj ko čas teče, slabše se počutimo. Razpoloženje se nam slabša brez razloga, mučiti nas začenja nespečnost, lahko se pojavijo ljubezenske težave, depresija, problemi z denarjem …

Intuitivni in modri ljudje, ki ne želijo privlačiti pozornosti zavistnežev, dostikrat nosijo vpadljiv nakit. Takšne vrste amulet pritegne tujo pozornost nase ter jo odvrača od lastnika oziroma lastnice. Če ta nakit vsebuje turško oko, je zaščita pred uročljivimi pogledi zavisti, sovraštva ter drugih slabih namenov, popolna.

V naši spletni trgovini imamo na zalogi le še nekaj srebrnih obeskov turško oko in srebrnih sov turško oko, ki ščitijo pred sovražnimi uroki ter ostalimi negativnimi energijami. Naročite jih TUKAJ!

Srebrni obesek turško oko je videti kot lep nakit, v resnici pa ima v sebi prav posebno moč zaščite pred vsem slabim.

Poleg čustvene sfere očesni urok poškoduje tudi fizično telo. Rezultat vdiranja tuje energije (informacije) v nas je oboleli metabolizem, ki se kaže na različne načine:

1. Telo oddaja neprijeten vonj, zaudarja nam iz ust.

2. Pojavijo se mozolji, akne, prhljaj.

3. Obraz dobi rumenkasto ali sivo-pepelnato barvo.

4. Včasih naglo izgubimo ali pridobimo kilograme.

5. Muči nas navidezna vročina.

6. Začutimo nepričakovane bolečine, lomijo se kosti.

7. Na koži se pojavijo madeži in izpuščaji.

Če pri sebi najdete vsaj tri od naštetih simptomov in zdravniki ne najdejo razloga zanje, ni izključeno, da ste žrtev očesnega uroka.

Osnovni temelj očesnega uroka je ta, da nekdo v trenutku, ko nas pogleda, usmeri na nas koncentrirano pozornost. Takrat pride do nevidne, a zelo intenzivne izmenjave energije – informacije. Če je ta pozornost obarvana z negativnimi čustvi in zlonamernimi mislimi, je nevarnost delovanja takšnega uroka še večja.

Največ očesnih urokov pošljejo ženske, in sicer nezavedno.

Oči nas lahko uročijo iz različnih razlogov in na različne načine. Vsekakor so tukaj precej na udaru vsi, ki radi slišijo pohvale na svoj račun. »Kako si čedna, enostavno si se pomladila, kaj delaš, da si tako lepa … » Sladke besede neredko uspavajo psihološko zaščito, naivno odpiramo svoj energetski oklep in zaščitno polje, prek oslabljenih ščitov pa negativni program lažje prodira do nas. Kadar so takšne besede iskrene, na nas seveda lahko delujejo samo pozitivno, a kadar so obarvane s prikrito zavistjo, lahko na ta način 'pokasiramo' urok. Čeprav gre za podzavestno zavist, deluje kot zavestna.

Urok lahko dobimo tudi, kadar mi zavidamo drugim.

Očesni uroki nas lahko dosežejo tudi na cesti, od neznane osebe. Denimo, če se uredimo zelo privlačno, pokažemo oprsje, si nadenemo kratko krilce, moramo vedeti, da s tem ne privlačimo samo pozornosti nasprotnega spola, temveč tudi zavistnih tekmic, ki nam lahko pošljejo ubijalski pogled ter na nas vržejo urok, ne da bi same vedele za to. Več je žensk, ki pošiljajo uroke, kot pa moških.

Tudi nedolžen pogled je lahko nevaren, če se za njim skriva zavist.

Urok lahko dobimo tudi, kadar mi zavidamo drugim. V tem primeru nastane informativno črevo, prek katerega potuje naša informacija, ki kot virus pride nazaj do nas skozi očesni stik. Marsikdaj se zgodi, da smo svoje bolečine dobili prav od tistih, ki smo jim nekoč zavidali. Najbolje se držati prastarega nasveta: Ne zavidajmo. Nikdar in nikomur.