Astro

Pripravite se! Ta dan nosi pečat usode!

T.P.
27. 6. 2018, 15.22
Posodobljeno: 29. 6. 2018, 08.17
Deli članek:

Danes, ko se dovrši polna luna v kozorogu, se za nas začenja zgodba o občutkih. Zgodba o očetu, mami, družini ter situacijah iz otroštva, ki so vplivale na nekatere naše pretekle odločitve.

PS
Lahko se zgodi, da vam bo ta čas naplavil neko vašo zgodbo, ki se vas je v preteklosti globoko dotaknila.

Zelo posebna je tokratna situacija, ki se odvija na relaciji občutljivega, družinsko usmerjenega Sonca v raku in ambiciozne, racionalne, oprezne Lune v kozorogu. Vse kaže na to, da prihajajo lekcije, ki bodo povezane s temami, s katerimi smo se ukvarjali od januarja tega leta, njihovo popolno razkritje pa lahko pričakujemo šele v času sončevega mrka sredi julija.

Zavedajte se, da za seboj puščate polovico tega leta.

Tokratno dogajanje nosi pečat usode. Usoda je nekaj, kar je tako zelo naše, izvorno in avtentično, da tega enostavno ne moremo zaobiti. Vse nas vodi proti temu. In če moramo na poti nekaj tudi izgubiti, je fino vedeti, da je to v naše dobro.

Čas polne lune je idealen tudi za pozitivno magijo s čarobnim vilinskim prahom. Na hrbtno stran posebnega sporočilca zapišete vašo željo, nanjo pa potrosite kanček bleščečega vilinskega prahu. Vile nas podpirajo v vsakem trenutku, njihov čarobni prah deluje vedno, kadar ga uporabimo za uresničitev pozitivnih, srčnih želja, a na polno luno je vilinska magija še posebej učinkovita. Vilinski prah z amuletom lahko naročite TUKAJ.

Ker smo ravno na polovici leta, za seboj puščamo en del tega leta. Obrnimo se nazaj in naredimo analizo tega, kar smo dosegli. Skozi kaj ste šli v zadnjih šestih mesecih? Kaj ste dosegli? Zaradi česa vas je največkrat bolela glava? Katera poglavja ste zaključili, katera težka bremena ste odvrgli?

PS
Sporočilo tokratnega dogajanja je – izpolni, kar ti leži na duši, in ne vračaj se nazaj.

Dobro je zapisati svoje uspehe, ozavestiti, koliko smo že oddelali in kaj vse še lahko. Mimogrede ošinite še svoja področja, kjer nimate dovolj močnih temeljev. S to polno Luno lahko zgradite nove temelje ali učvrstite obstoječe. Z upornostjo, premišljenimi potezami, vero v uspeh lahko dosežete svoje življenjske cilje. Saturn kot pridruženi član te astrološke zgodbe lahko okrepi strah, negotovost, pa tudi tesnobo. Ni pomembno premagati strahu, pomembno je, da greste naprej strahu navkljub. Ne bojte se napak, ne iščite izgovorov. Priznajte si to, kar je. Bodite resnični in takšni, kot ste. Ni vam treba biti močnejši od vaših slabosti. Samo sprejmite jih in delujte z njimi.

Padce doživljamo zato, da z njihovo pomočjo ugotovimo, kaj moramo še spremeniti, da bi uspeli.

Vsak padec v življenju nam je omogočil, da uvidimo svoje slabosti in jih prevladamo. Padci niso kazen in niso tu, da bi nam sporočali, da ne moremo, ne znamo, nismo dovolj dobi. Padce doživljamo zato, da z njihovo pomočjo ugotovimo, kaj moramo še spremeniti, da bi uspeli. Največja napaka je ostati na mestu.

Lahko se zgodi, da vam bo ta čas naplavil neko vašo zgodbo, ki se vas je v preteklosti globoko dotaknila. Morda boste uvideli, da pretiravate s perfekcionizmom, ki vam otežuje uresničitev določenih želja. Lotite se stvari bolj sproščeno. Življenje ni popolno, mi nismo popolni, pa vendar je popolno vse, kar se nam dogaja. Vse je točno tako, kot mora biti. Na nas je, da uporabimo vse možnosti, ki nam jih nudi vesolje, in se pomikamo skozi življenje kljub vsem preprekam.

Sporočilo tokratnega dogajanja je – izpolni, kar ti leži na duši, in ne vračaj se nazaj.

Kaj vas še čaka jutri in kako se najbolje pripravimo na polno Luno, pa preberite v Astro nasvetih tukaj.