Astro

Poletna delavnica: naučite se hipnoze in samohipnoze

T.P./Center M
13. 6. 2018, 14.16
Posodobljeno: 13. 6. 2018, 15.49
Deli članek:

Naj bo letošnje poletje malce drugačno. Izkoristite najlepši čas v letu in naredite nekaj za sebe. Naučite se SAMOHIPNOZE.

PS
Delavnica hipnoze in samohipnoze bo potekala v treh srečanjih.

Naša strokovna sodelavka, certificirana hipnoterapevtka Mojca Gregorčič iz Centra M je za vas pripravila delavnico HIPNOZE in SAMOHIPNOZE, kjer se boste spoznali in se naučili novih tehnik, ki jih boste uporabljali pri sebi, ali pa vam bodo v veliko pomoč pri delu z ljudmi. Enkratna naložba, da si pridobite znanje, ki ga lahko uporabljate celo življenje, za obvladovanje različnih težav in neprijetnosti.

Osebni arhiv
Praktik hipnoze Mojca Gregorčič pravi, da za dobro hipnozo potrebujemo zgolj željo, pričakovanja, zaupanje in nekaj časa.

Delavnica hipnoze in samohipnoze bo potekala v 3 srečanjih po 3  šolske ure za ceno 180 evrov. Najprej se boste srečali s teorijo hipnoze in jo nadgrajevali s praktičnim delom z izvajanjem hipnoze in samohipnoze. Če pripeljete prijatelja, znaca ali partnerja, je cena 150 evrov za vsakega od vaju. Čakajo vas dobra predavanja, odlična gradiva, veliko praktičnega dela in odlična ekipa usposobljenih strokovnjakov.

Zakaj toliko srečanj, ko pa drugje ponujajo enodnevne delavnice? Zato, ker je pomembno praktično delo, trening, da pridobljena znanja prenesete v prakso in da si pridobite zaupanje in prava občutenja.

Da, prav ste razumeli - občutenja, besede in dih so orodja hipnoze.

Mojca je učenka tako šole Dave Elmana kot šole Milton Ericksona. Ima večletne izkušnje na področju individualnega dela s hipnozo in na področju izobraževanja. Organizira številne delavnice, srečanja, tematske večere in dogodke na temo hipnoze ter samohipnoze.

Odlični rezultati pri delu s hipnozo so jo prepričali in usmerili v to, da si je zadala nalogo, da kar največje število ljudi seznani in nauči uporabljati to odlično orodje, da si bodo znali sami pomagati pri preseganju težav.

Težave so dejstvo, imamo jih vsi, a razlikujemo se po tem, kako pristopamo k njihovemu razreševanju.

Prijave in informacije na: info@center-m.si ali

041 639 408.

Mojca je tudi astrologinja in za vas pripravlja še astrološko poletno delavnico, o kateri lahko več preberete TUKAJ. 

Preberete lahko tudi njeno VELIKO ASTROLOŠKO NAPOVED ZA LETO 2018.