Številni ljudje še danes opremo svojega stanovanja prilagajajo načelom starodavne veščine feng šuj. Nekateri pa so celo prepričani v to, da lahko feng šuj v spalnici vpliva na kvaliteto vašega spolnega življenja. Kako lahko le-tega torej izboljšate tudi s pomočjo opreme?

Tople barve

Rdeča, nežna bodra, roza ali barva breskve - to so barve, ki si jih želite v svoji spalnici. Vzorci so sicer zabavni in pritegnejo kar nekaj pozornosti, ampak veščina Feng šuj zagovarja tople barve, predvsem rdečo, ki spalnico napolnijo s senzualno energijo. Ni nujno, da so v tej barvi stene. Začnete lahko že s posteljnino, vzglavniki, svečami ...

spalnica, spolnost
Profimedia
Spalnica ni prostor za slabo voljo.

Čista in mehka postelja

Čista, mehka, udobna in pospravljena postelja kar vabi po tem, da vas na njej nekdo stisne v objem ...

Sandalovina in jasmin

Razmišljate o nakupu eteričnih olj ali dišav? Sandalovina in jasmin sta odlična izbira, saj pomagata pri urejanju misli in stimulirata telo. Vseeno pa lahko eksperimentirate tudi z drugimi eteričnimi olji, ki spodbudijo vas ali vašega partnerja. 

Postopek: Rdeče pisalo, srebrna škatla, 49 dni

Ne veste, o čem govorimo? Gre za poseben postopek veščine feng šuj, ki je primeren za tiste, ki želite v svoje življenje privabiti ljubečega partnerja. Na list papirja z rdečim pisalom zapišite kvalitete, ki jih iščete v osebi in v svojem potencialnem spolnem partnerju. Ta papir postavite v srebrno škatlo in jo za 49 dni postavite v spalnico. S tem boste odprli svoje srce in se tako bolj osredotočili na to, da v svoje življenje sprejmete možnost za ljubezen. 

Manjša postelja

Ne pravimo, da si morate izbrati 90 cm široko posteljo, lahko pa pozabite na kraljevsko posteljo in izberete nekoliko manjše dimeziije (širine). V takšni postelji boste s partnerjem bolj povezani, saj bo v njej več telesne bližine.