Astro

Kot temni madeži se lepijo na nas

T.P.
14. 8. 2018, 11.26
Posodobljeno: 14. 8. 2018, 11.33
Deli članek:

Čez dan v sebi nakopičimo in zadržimo ogromno energetskega smetja, ki nastane kot odpad naše in tuje izkoriščene psihične ali fizične energije ter raznih čustvenih stanj in astralnih ostankov.

Profimedia

Profimedia

Vse te energetske smeti se kot temni madeži prilepijo na našo avro in jo tako zatemnijo ter umažejo. Zaradi tega se počutimo negativno, nerazpoloženo, depresivno, bolno, utrujeno, zaspano, muči nas nespečnost in podobne težave. Kronična utrujenost je jasen znak, da smo polni energetskega in psihološkega smetja, kar pomeni, da je skrajni čas za čiščenje. S tem negativnim nabojem živimo doma in v službi, kjer se slaba energija počasi prenaša na prostor, ki postaja utrujen, življenje pa ga čedalje bolj zapušča. Predstavljajte si, da ste prostor, ki ga od zunaj odlično vzdržujejo, od znotraj pa je vse zapuščeno ter zadušljivo.

1 meter in pol naj meri bleščeče jajce okrog vas

Kako čistiti svojo avro in čakre

Vsak dan moramo čistiti svojo avro in čakre, postopek pa je zelo enostaven in hiter. Predstavljajte si briljantno svetlobo v obliki jajca okrog celega telesa. Jajce razširite do 1,5 m okrog sebe, obenem pa svetlobo tako okrepite, da se bo vse bleščalo. V tem stanju ostanite nekaj minut ter vdihnite svetlobo. Občutite, kako vam napolnjuje celo telo.

Profimedia

Vizualizirajte, kako vaše čakre vsrkavajo bleščečo svetlobo, ki jih odpira in čisti, nato vdihnite slapove svetlobe, ki se prelivajo v pastelno rdeči, oranžni, rumeni, smaragdno-zeleni, bledo modri in vijoličasti barvi.

S tovrstnim čiščenjem doma ustvarjamo prostor za dotok nove energije ter se osvobajamo od tovorov iz preteklosti.

Začutite svojo avro, kako sije

Naša avra ima lahko luknje, ki so jih povzročile razne fizične in psihične travme, celo iz otroštva. Vsaka daljna negativna misel, blokirano ali neizpolnjeno čustvo onesnaži avro, kar neposredno vpliva na naš energetski potencial. Zato se moramo potruditi, da s spremenjenim načinom razmišljanja zaščitimo zdravje svoje avre oziroma zdrava in čista avra nas bo usmerjala k pravilnemu in pozitivnemu odnosu do vsega. Čiščenje avre spodbuja tudi fizična aktivnost, bivanje v naravi, bistra naravna voda, joga in meditacija, ljubezen do sebe, poslušanje harmoničnih tonov, barve, sončna svetloba …

Profimedia

Poleg energetskega čiščenja avre moramo občasno počistiti tudi prostor, v katerem živimo, najbolje z raztopino vode in morske soli, s katero očistimo vse površine in pohištvo, s kurjenjem mešanice alkohola in morske soli, prezračevanjem in odpiranjem pipe, da tekoča voda odnaša negativno energijo iz doma. Prav tako je treba redno čistiti odtoke v kuhinji in kopalnici, kjer se ustvarja največja koncentracija negativne energije, ki povzroča blokade v našem domu. Energijo v prostorih pa čistimo tudi z uporabo aromatičnih olj, prižiganjem dišečih palic, s postavitvijo fontane, s kristali, svetlobo, svečami, svežim cvetjem, sončnimi žarki, pa tudi z določenimi zvoki. Zapomnite si, kakršen je vaš dom, takšna je tudi vaša notranjost. Če je doma vse zanemarjeno, zlomljeno ali negativno, to pomeni, da so takšni tudi vaši psihološki in čustveni tokovi.

Profimedia