Astro

Astro nasveti: 11.6. do 17.6. 2018

Andreja Novak
12. 6. 2018, 10.09
Posodobljeno: 12. 6. 2018, 10.47
Deli članek:

Kako vas bodo energije podpirale ta teden? Pred vami so sveži astro nasveti.

PS
Naj pomlad vstopi v vaše srce.

Ponedeljek, 11.6.

Luna v biku bo ponedeljek naredila praktičen in zemeljski, kar pomeni, da boste se ukvarjali predvsem z materialnimi zadevami. Eneregije vas bodo spodbujale, da uredite svoj dom in vse, kar je povezano z denarjem, plačili in investicijami. Merkur se hitro premika in bo kmalu zapustil znamenje dvojčkov, zato se zberite in naredite seznam vsega, kar morate še skomunicirati, saj gre sedaj lažje, ker se vam čustva ne vmešavajo v komunikacijo.   

Torek, 12.6.

Zjutraj luna preide v raka in dom ter družina vam bosta pomembna. Zvečer se v raka prestavi še Merkur (do 29.6.), zato dan izkoristite še za urejanje tehničnih stvari, klicev za popravila in naročila. Od večera naprej boste namreč bolj nagnjeni k čustveni komunikaciji. Danes so koristne tudi predpriprave na mlaj, ki je v sredo zvečer: očiščenje doma, rastlin, uma z meditacijo za dobre nove začetke. Če se postite, potem je mlaj in dan prej smiselno opustiti hrano, saj telo ob mlaju boljše reagira na postenje in se hitreje vidijo dobri učinki.

Sreda, 13.6.

Do večera (malo pred 19h) imate čas, da se pripravite na nove začetke, ki jih prinaša mlaj v dvojčkih. Ker malo po tem prestopi Venera v leva (do 10.7.), je smiselno, da naredite manjši pregled svojih želja in tega, kar bi želeli skozi poletje uresničiti in / ali doživeti. Mlaj v dvojčkih vas bo spodbujal k ozaveščanju dvojnosti v življenju, medtem ko vas bo Venera v levu spodbujala k ureditvi svojega telesa in garderobe.

Četrtek, 14.6.

Zjutraj luna preide v raka in se popoldne sreča z Merkurjem. Danes lahko razrešite številne družinske težave ali se dogovorite za skupna srečanja, želje in cilje, ki jih kot družina želite skozi poletje uresničiti. Bodite pa pozorni, da ne boste pretiravali s čustvi in se zapletli v preteklost ter podoživeli nekaj, kar ni več potrebno.

Petek, 15.6.

Venera in Uran se bosta spogledovala in v vas netila ogenj strasti. Kar ne boste mogli misliti na ljubljeno osebo in tokrat ste lahko prepričani, da s svojimi mislimi sprožate tudi pri njej ljubezenska razmišljanja o vas. Zanimiv dan, ki bo prinesel spremembe, lahko tudi nenadne prekinitve v odnosih, če ne boste zbrani, fokusirani nase. Zvečer bosta Merkur in Saturn dobro povezana, kar vam bo omogočilo skomunicirati za vas pomembne stvari. Ta povezava bo vplivala tudi na počutje skozi vikend.

Sobota, 16.6.

Sobota bo polna dobrih energij. Luna preide v leva, kar vas bo čustveno osvobodilo in želeli si boste narediti nekaj zase. Luna in Venera se bosta srečali in vam predali veliko ljubezni v vaš sistem. Odprite svoje srce posebnim odnosom in ne skrivajte se več pred ljubeznijo. Naj pride v vaše življenje.

Nedelja, 17.6.
Sproščena nedelja z luno v levu se obeta. Naredite si dan dober in se odprite vsemu, kar vam prinaša. Veliko novega lahko sprejmete, predvsem pa ljubezni do sebe in do telesa. Kako si lahko naredite dan najbolj sproščen in luksuzen? Naučite se tega.