Astro

Ženin duh Davidu prinesel zadetek na lotu

T.P.
5. 6. 2018, 13.06
Posodobljeno: 5. 6. 2018, 13.47
Deli članek:

Davidu je pred nekaj leti na hitro umrla žena, ki je zbolela za rakom. Tragedije ni mogel preboleti, zdelo se mu je, da je tudi zanj konec sveta. Vsak dan je obujal spomine na svojo pokojno ženo in se tolažil s številkami, tesno povezanimi z njo.

ps
Prava ljubezen dela čudeže še po smrti.

Kathy Lynn je umrla konec leta 2013. Od takrat je njen mož David vsak dan igral loto, in sicer s številkami 5, 7, 11, 23, 31, ki predstavljajo njen datum rojstva in dan poroke.

PS

Žena Davida Greesona iz Severne Karoline je za vedno zatisnila oči tik pred novoletnimi prazniki. V spomin nanjo je vdovec vsak dan vplačeval loto Fantasy 5. Vedno je igral z istimi številkami, ki so bile zanj tako in drugače usodne: ženin rojstni dan in datum njune poroke. In s temi številkami si je le nekaj mesecev po ženini smrti priigral kar 56.000 evrov. David verjame, da je to znak z neba in sporočilo od žene, da ji je dobro, kjer koli že je.

David pravi, da se je enkrat že počutil, kot da je dobil na lotu, in sicer takrat, ko se je oženil s Kathy Lynn leta 1987. Bila je ljubezen njegovega življenja. Umrla je na hitro, po 26 letih zakona, za rakom limfe, Davidu pa se je zdelo, da je konec tudi z njegovim življenjem.

Tolažil se je z igranjem lota.

Dneve je preživljal v spominih na lepe čase. Čeprav je razmišljal, da ga je sreča povsem zapustila in ni verjel, da bi se mu lahko še kdaj nasmehnila, se je tolažil z igranjem lota. Kot rečeno, ne zato, ker bi pričakoval dobitek, temveč zato, ker se je na ta način počutil bližje ženi. Igral je namreč s številkami, tesno povezanimi z njo. Kathy se je namreč rodila 23.11.1957, z Davidom pa sta se poročila 31. oktobra.

»Odkar je umrla, vsak dan igram številke 5, 7, 11, 23, 31, za katere pa nisem pričakoval, da mi bodo prinesle dobitek. Ko sem videl, da sem dobil, sem najprej pomislil: 'Kathy, izvlekli so najine številke.' Denar sem porabil za potovanje v kraje, na katere me vežejo lepi spomini,« pravi David.