Astro

Astro nasveti: 4.6. do 10.6. 2018

Andreja Novak
4. 6. 2018, 12.14
Posodobljeno: 4. 6. 2018, 12.24
Deli članek:

Ljubezen bo v zraku in odnosi se bodo spreminjali, a to še zdaleč ni vse, kar vas čaka v tem tednu.

PS
Čaka vas veliko lepega in razburljivega.

Ponedeljek, 4.6.

Raziščite svoje smisle za življenje. Najdite svoj pravi kompas, ki vam bo pomagal slediti Življenju na dober način. Okolje vas bo izzivalo, da izrazite svoje mnenje in izpostavite svoje cilje, da se začnejo uresničevati. Popoldne vas bodo energije podpirale pri tem na najlepši možni način in volja se vam bo aktivirala v pravo smer.

Torek , 5.6.

Izrazite se, še posebej, če meditirate in točno veste, kaj si želite oz. kakšne so vaše želje iz Duše. Danes bodo izjemne priložnosti za vse to. Luna preide v ribi, kar bo sprostilo vaša čustva. Lahko, da boste  pretirano občutljivi, zato zaznavajte Svetlobo ob sebi in se iz nje izražajte. Sonce in Merkur se namreč srečata v dvojčkih in komunikacija bo potekala pospešeno.

PS
Poglejte, kaj vam napovedujejo zvezde.

Sreda, 6.6.

Uf, danes bo pestro. Zadnji krajec je. Še vedno sta povezana Sonce in Merkur, že zjutraj pa se spogledujeta tudi Venera in Pluton. Energije vas bodo podpirle pri ljubezenskih dogovarjanjih in spogledovanju z vam zanimivimi ljudmi. Popoldne se boste lahko sprostili, zvečer pa romantično povezali. saj se Luna in Neptun srečata in podpreta čustvovanje in srčno povezovanje.  

Četrtek, 7.6.

Ljubezen bo v zraku in odnosi se bodo spreminjali, razčiščevali in postavljali na novo. Misli in čustva se bodo prepletala in sočasno boste ugotovili, da si postavljate nova merila. Nov način dojemanja sebe in odnosov se vam bo razkril in vas osvobodil. Zvečer preide luna v ovna, kar vas bo spodbudilo k akciji in uresničevanju čustedv.

Petek, 8.6

Dan Primoža Trubarja je danes. Mars prehaja južno lunino sečišče v vodnarju in osvobaja vašo karmo vseh sponov in vezi. Danes sprostite svoje življenjske energije in blokade, za katere intuitivno veste, da vas utrujajo. Danes je za to pravi dan. Volja in koraki naprej so danes zelo pomembni. Ne delajte kompromisov, osvobodite se sistmov krivde, ki vam ne dajo dihati.

Sobota, 9.6.

Danes lahko materializirate z besedami. Merkur in Pluton sta namreč dobro povezana, temu se pridruži še luna.  Danes lahko “Beseda meso postane.” Postavite se zase, predlagajte vse, kar si želite predlagati v odnosih ali družini. Ne bo vam žal. Če st umetniška duša, je potem današnji dan odličen za ustvarjanje.

Nedelja, 10.6.
Kljub nedelji vam je bil danes spanec kratek, saj sta se zjutraj že srečala Uran in Luna, kar vas je lahko prebudilo, naelektrilo in vam dalo nestrpnost ali ideje v vaš sistem. Pojdite na izlet, vzpostavite nove odnose, povabite prijatelje na obisk … podpora za druženje in dobre rešitve se bo namreč danes aktivirala in lahko, da se začnjo vaši odnosi na novo postavljati v dobro smer. Lepo nedeljo!