Žarišča so še vedno tako zelo močna kot ob odkritju, a se je menda zgodila božja previdnost, da lahko na ta žarišča zdaj lahko vstopijo zgolj tista bitja, ki žarčenje svete energije zares potrebujejo.

Kaj se torej dogaja v Medžugorju in kaj ta kraj v resnici je, smo povprašali poznavalca in rednega obiskovalca energijskih žarišč in našega strokovnega sodelavca - spiritualnega medija Uroša.

Medžugorje
PS
Pričevanja o sporočil Matere Marije dejansko nimajo nič opraviti z vero kot institucijo.

Kaj vam kot mediju pomeni Medžugorje?

Ta prvinska preprosta vasica, predvsem v starem delu mesta, kjer se nahajajo vsa ta žarišča, je zame moj spokoj Duše. Je pribežališče iz vsakdanjega vrveža in kraj, kjer se resnično počutim doma.

Kraj, kjer se ljudem ne zdi čudno, kadar jim dobrohotno predam sporočila Svete Matere, Marije. Kjer so vsa ta pričevanja, ki nimajo prav nič opraviti z vero kot institucijo, ovekovečena ter podprta s strani Njih, ki so me že ob rojstvu izbrali, da sem njihov kanal.

b0ef5c56010c9e0e39b0f70e1272dec3

Kaj pa tam od energij lahko dobi ateist brez izrazitih čutnih zaznav?

Tam enostavno ni zaznati razlik med tem, kdo je ateist, kdo je v globoki veri in kdo je tam kar tako. Vsi smo tam eno, združeni v ljubezni Najvišjega, ki se jo da resnično občutiti in zagotovo se dotakne vsakogar. Tudi tistega najbolj zagrizenega ateista.

Namreč to mestece je že samo prežeto z energijami svetlobe, ljubezni, topline Matere in preprosto modrostjo Najvišjega, ki se dotakne. Ne na fizičnem nivoju, ampak dobesedno zasidra v globine Duše.

Najbolj zanimivo je, da za vse to ni potrebnih besed. Vendar tudi tisti, ki ne vedo točno po kaj so prišli, ki so morda brez ciljev ali celo, kar sem doživel nazadnje, brez volje do življenja, najdejo svoj smisel najvišje Ljubezni in topline.

Medžugorje
PS
Za srečanje z Marijo ni treba v cerkev, njena ekscelenca je prisotna povsod.

Je smiselno tja oditi s prošnjo, željo … ali nam obisk lahko koristi kar sam po sebi?

Odkrito. Zmotno je mišljenje, da moraš iti na tak kraj s polno vrečo vprašanj in želja. Kajti potem zagotovo ne prejmeš oziroma nisi pripravljen prejeti tiste miline, ki ti jih energije iz trenutka v trenutek poklanjajo.

Ekselenca Matere Marije je prisotna povsod. Saj se povsod lahko najdeš z njo. Ni potrebe, da greš za to v cerkev. Tisti, ki to počno zgolj zaradi tega, se zagotovo v globini svoje Duše počutijo prazni in zelo ranjeni.

Vendar je Mati Marija lepo rekla: 'Tam, kamor tvoja pot seže, kjer niso razpredene ljubosumja mreže, tam te vedno čaka moj blagoslov v žarku sonca, ki naj ti v srce seže.'.

Spiritualni medij Uroš Brumen bo z nami na našem ezoteričnem festivalu Svetloba v meni. Tokrat ne bo predajal sporočil Svete Marije, temveč bo zbrane popeljal v angelsko meditacijo z nadangelom Mihaelom.

Preverite program dogodka >>> TUKAJ!

Vstopnice za celodnevni dogodek pa so na voljo >>> TUKAJ!

Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.

Je treba izgovarjati določene molitve in se udeležiti verskega obreda, da so priprošnje uslišane?

Vodniki so dejali, da je molitev vse, kar počnemo v življenju in da je vsaka molitev uslišana, v kolikor prihaja iz globine srca.

ŽARIŠČA energij so za nas lahko velik blagoslov, ali pa izzvenijo v prazno

V starih časih so verski veljaki molitve zapisovali v rimah in jih skovali v prikupne verze. Zaradi česar nosijo vse te molitve neko noto odvisnosti in strahu, da če pa boš molil kakorkoli drugače, potem te ne bo Nebo uslišalo.

Tak je na žalost vidik cerkve kot institucije, vendar je tista prava, pristna molitev, ki izhaja iz srca in je spredena iz tvojih besed, toliko močnejša, ker prihaja iz tvojega nezavednega v zavedno stanje.

Tako se potem tudi sam kot energija odpreš in posledično dovoljuješ, da ti Angeli, v nebo vzeti Mojstri in druga bitja luči lahko resnično pomagajo odstraniti vse tiste neprilike, ki jih v svojem življenju več ne potrebuješ.

V Svetem pismu piše, da je Bog dal človeku svobodno voljo. Torej si lahko tudi sami izberemo način komunikacije z Njimi.

Medžugorje
PS
Tisti, ki Marijo čutijo, preprosto vedo, da je tam in ne potrebujejo fizičnih dokazil.

Papež je lani suvereno dejal, da se v Medžugorju ni prikazala Jezusova mati. Kaj ti meniš?

Nekako nimam pravice soditi o tem, kaj je dejal Sveti Oče. Lahko pa z zagotovo  zatrdim, da je Medžugorje eden izmed svetih domov Matere.

Drži pa, da so določena mesta postavljena zgolj marketinško in tam se zagotovo ni pokazala. Tam Njena prisotnost zagotovo ni izražena v takšni obliki.

V žarišča energij lahko vstopijo zgolj tista bitja, ki žarčenje svete energije zares potrebujejo.

So pa določeni kotički tega Svetega mesta, kjer preprosto veš, da je tam, še posebej ob jutrih in pa vsak trenutek dneva, ko te želi navdahniti z Njeno besedo in ti pokloniti blagoslov večne ljubezni.

Tega se ne da razložiti. Vendar tisti, ki jo vidimo in občutimo v vsej Njeni veličini, preprosto vemo, da tam je in ne potrebujemo fizičnih dokazil, saj občutki na telesih, verjamem da vsakega romarja, ki pride tja s takšno ali drugačno namero, preprosto pričajo, da tam domuje Ona.