Astro

Dobrodošli v svetu, ki prihaja

Tamara Pirih
14. 5. 2018, 11.34
Posodobljeno: 14. 5. 2018, 15.31
Deli članek:

Verjamete v to, da se naš svet spreminja v pravljico? Težko je verjeti, ko pa je v njem še toliko teme (vojne, sovraštvo, predsodki, krivice, obsodbe ...). In vendar se prav v tem obdobju na Zemlji odvija proces prehoda na novo stopnjo resničnosti, kjer prevladuje zavest o ljubezni, sočutju, miru in duhovni modrosti.

PS
Čas je, da si podamo roke in družno prečkamo most v novi svet.

Tisoči prebivalcev našega planeta v tem trenutku doživljajo bujenje, ki postaja vse bolj intenzivno. In samo vprašanje časa je, kdaj bo prišlo do prelomne spremembe, ko bomo s tretje dimenzije prestopili na novo, peto stopnjo bivanja.  

Profimedia
Kaj prinaša numerologija za ta teden?

Četrta dimenzija je 'most', na katerem sedaj vsi stojimo in se pripravljamo na prehod v peti nivo bivanja. Da bi most hitreje in lažje prečkali, se je danes, 14.5.2018 ob 11.34 rodil pomensko in numerološko osmišljeni portal Petisvet.si.

PS
V igro števil in črk smo povabili numerologinjo Blanko Pušnik

Vsi vsega ne vemo, zato smo v igro števil in črk povabili numerologinjo Blanko Pušnik. Vedeli smo, da se ne bomo ukvarjali samo s teorijo, temveč bomo lahko posegli v energije števil, ki si jih želimo. Imeli smo skupni cilj in kot pravi ona: «Če numerologije ne znam uporabiti za dobrobit človeka, potem delam nekaj narobe …«

Naša želja je, da bi bil Peti svet točno to. ČLOVEK in njegova iskanja! Blanka je to razumela, zato s ponosom povemo, da smo ji zaupali poimenovanje našega spletnega novorojenčka, ki ga vidi natanko tako kot mi.

PS
«Peti svet je začetek nečesa, kar pripada občutju, sočutju, prebujanju, potovanjem navzven in navznoter, prizadevanju za boljši svet in našo odgovornost, kaj puščamo zanamcem.«

«Peti svet je začetek nečesa, kar pripada občutju, sočutju, prebujanju, potovanjem navzven in navznoter, prizadevanju za boljši svet in našo odgovornost, kaj puščamo zanamcem,« pravi Blanka. »In Petisvet.si je portal za iskanja, za potovanja, za nenasilno komunikacijo in širjenje ideje o skupnem sobivanju. Posegli bomo v skrite svetove naše duhovne esence in skupaj dvigovali vibracije našemu bivanju. Spraševali se bomo o dimenzijah, ki jih poznamo in poskušali doumeti tisto, kar je še nenavadno, morda strašljivo, včasih nevidno in obenem mamljivo. Igrali se bomo, brez strahu, z radovednostjo duše in na različne načine. Našo peto dimenzijo smo imenovali Peti svet. Gradimo stopničke na lestvi do univerzuma.

Profimedia
Posegli smo v energijo števil, ki si jih želimo.

Različne energije in dimenzije časa imajo skupen temelj, kako jih poimenujemo in način, kako jih razumemo. Iz zgodovine vemo, da so simboli, črke in števila oznake vsega, kar že tisočletja prehaja v današnji, moderen čas in nekoč bo to univerzalna govorica, ki jo bomo razumeli vsi. Števila imajo v vseh kulturah in religijah poseben pomen in pripisujejo se jim moč in sposobnost vplivanja na človeka. S pomočjo števil človek razume pojave v naravi. Števila imajo matematične lastnosti in značajske lastnosti, zato se lahko poigravamo z njimi, prehajamo v svet črk, jim določamo barve in valovanja energij.« 

PS
Svet, ki prihaja

Kako je nastal Petisvet.si?

Kot rečeno, je Blanka Petisvet.si osmislila tako pomensko kot numerološko, za svoje delo pa podala tudi strokovno razlago: »S števili in črkami smo posegli na polje energij in se pridružili Nikoli Tesli, v navdušenju nad števili 3, 6 in 9. Nikola Tesla pravi, da so ta števila ključ do univerzuma. V naravi obstajajo zakonitosti in vzorci, ki jim pripadajo določena števila. V teh vzorcih pa števil 3, 6 in 9 ni, saj so onkraj energij. Omogočajo prehode med svetovi.

Tudi mi smo se poigrali s števili in Peti svet ima numerološko vrednost 36, kar nam daje v seštevku 9.

V vmesnih vrednostih se srečamo s pravljično sedmico, lahkotno petico in intuitivno dvojko. Esenco človeka in narave, univerzuma možnega in neverjetnega, smo združili v naše temelje in naš namen, da z vami odkrijemo privlačno silo ljubezni, ki je edini način za naše preživetje v tem in onem svetu.

Število 3 najdemo v naravi vsepovsod in simboli preteklih ljudstev so izražali njen pomen od nekdaj. Troedinost vsega, center moči, svetloba, sonce, drugačen pogled na že znano, spiritualnost, iskanje novih obzorij, časopisi …

Število 6 je ljubezen, skupnost človeštva, estetika, milina in skrb za dobrobit človeka. Je koketnost in lepota, je vera in zmota … Umetnost, koketnost, veselje do življenja, literatura, zdravilstvo …

Število 9 je energija, medicina, pravica in resnica. Je vera v svobodo, duhovne sposobnosti, učenja skritega in odkritega, predajanje znanja, ustvarjalnosti, pristnih čustev.

Tesla je bil mnenja, da lahko s temi števili premaknemo meje znanosti in tehnologij. Mi bomo premaknili meje prepričanj, zaznav, vere vase in svetov, ki pripadajo različnim dimenzijam.

Naše spletno mesto se s končnico SI, številom 4, poda na polje glasbe, sproščenosti in organizacije, zvestobe in energij srca.«

PS

Zakaj gremo danes na pot?

»Ponedeljek, 14. 5. 2018, nosi v vedenjskem številu dneva sonce (19) in v življenjskem številu dneva 3 (seštevek 1 in 2),« pojasnjuje Blanka, ki je določila tudi datum in uro rojstva našega novega portala Petisvet.si. »Ste opazili, kam želimo priti? Število 1 je začetek vsega, število 2 so vsa nasprotja energij, jing in jang, strani nihala, polarnost energij, svetlobe in teme, združitve moškega in ženske… 3 je magična zveza med temi svetovi. Ko število dneva (3) združimo z našim številom 36, dobimo število 39, katerega seštevek je spet 3.

Mi smo pripravljeni! Postavili smo temelj ideji, kako potovati med svetovi in se podali na pot. Potujte z nami!« V Peti svet; svet, ki prihaja.  

Profimedia
... zakaj gremo danes na pot ...