Astrologija

To so mračne plati astroloških znamenj

sn
8. 2. 2022, 09.46
Posodobljeno: 8. 2. 2022, 09.47
Deli članek:

Mračne plati v različnih oblikah živijo prav v vsakem od nas. Nekatere nas vodjo v težave, drugim motijo misli …

PS
Imamo tudi mračne plati

Prav vse temne plati naše nravi pa nas vodijo proti plačilu za naše grehe. Če računov nismo poravnali na tem svetu, jih bomo na onem – verjetno v katerem od krogov pekla ali pa na še bolj nenavaden način.

VODNAR

Vaše mesto bo v prvem krogu pekla – dolgočasju. Živeli ste brez kakršnekoli duhovnosti, zato boste morali trpeti v najbolj duhamornem okolju. Seveda bi vas lahko doletele tudi kakšne hude bolečine, a se ob njih vsaj dolgočasili ne bi. Večnost bo za vas res dolga …

OVEN

Pristali boste v krogu peklenskega hitenja, ker je bilo tako tudi vaše življenje. V stalni gonji za užitki sicer niste nameravali nikomur škoditi, a ste vseeno vedno šli prek trupel. V drugem krogu pekla bodo z vami vam enaki – brezobzirni pohlepni grešniki. 

TEHTNICA

Vaše mesto bo v tretjem krogu pekla, v požrešnosti. Nič ni sicer narobe, da si v življenju želite le uživati, a to počnete brez mere, niti vaši razuzdanosti ni videti konca. Vedno samo jemljete in jemljete – a verjemite, pekel vam je kos, tokrat bo on vzel vas.

Dvojček bo v peklu postal Satanov najboljši prijatelj. 

STRELEC

Pristali boste v četrtem krogu – v okrožju pohlepa. Tja vas bo pripeljalo dejstvo, da življenja ne jemljete kot dar, temveč kot darilo, ki je namenjeno osebno vam, za vse ostale pa vam ni niti malo mar. »K vragu z drugimi ljudmi!« radi rečete – zdaj pa ste na poti k njemu vi.

RAK

Vaše mesto bo v petem krogu pekla – v srdu. Zanimivo, da boste tukaj pristali zato, ker vas prav v nobenem drugem krogu nočejo. Vaše razpoloženje niha kot nevihta in vaša razdražena narava gre vsem na živce – z obojim ste vi neumorno morili ljudi, zdaj bo pekel na isti način »izbrezumil« vas. 

BIK

Šesti krog, v katerem boste pristali, se imenuje vsepovsod, kar seveda pomeni, da v večnosti ne boste okusili niti trohice miru. To trpljenje ste se si prislužili, ker ste v očeh nebes in pekla delali smrtne grehe s svojim klevetanjem o posmrtnem življenju – vi ste ga blatili v besedah, ono vas bo ubijalo v večnosti.

KOZOROG

Sedmi krog pekla, krog nasilja, je za vas idealen. Tja so namreč strpani vsi norci, ki se ne znajo kontrolirati, in mednje vsekakor spadate tudi vi. Ni videti, da bi se med njimi naučili brzdati, kaže na to, da boste v njihovi družbi potonili še globlje v svoje razdražljive vsebine.

LEV

Za vas je ravno pravšnji osmi krog pekla – okrožje prevare. Ste kot resničnostni šov na dveh nogah, ki se neumorno trudi drugim in sebi dajati vtis poštenosti in urejenosti, v resnici pa ste prežeti s samozadostnimi lažmi. S prevarami brzite skozi življenje in pekel bo poskrbel, da za to več kot pošteno plačate.

ŠKORPIJON

Pristali boste v devetem krogu – izdaje. Povsem primerno za vas, saj je laž tisto, v čemer v življenju najbolj blestite. Za seboj puščate trupla in neumorno igrate igro prevar. A pozor, bliža se finale: zdaj vam je ostal samo še Satan, da prevarate in zavedete njega. Pa srečno! 

RIBI

Nebo? La la la … Če mislite, da je tole mišljeno kot kompliment, ste v zmoti. Vaša občutljivost in dobrota sta vas blagoslovili, da vedno dobite dobre karte, a vsi, ki so dobili slabše, vas zato sovražijo. Poskrbljeno bo, da se v večnosti ne boste znašli med njimi, ampak med dolgočasnimi svetniki – kot večina brezveznikov.

Vodnarju ne bo lepo, saj najhujša oblika preživljanja večnosti poteka v krogu dolgočasja. 

DVOJČKA

Uau, vi boste pa Satanov prijatelj. Nebo vas ne mara, prav tako ne pekel, ker ste preveč prilagodljivi in ne vedo, kako bi vas vodili. In ker princ teme potrebuje pristaše vašega kova, vas bo vzel pod svoje okrilje. Pozabite na trpljenje z grešniki in glasbo nebeških harf – vso večnost se boste zabavali z Luciferjem.

DEVICA

Karta joker! Lahko izbirate: angel ali demon? Vesolje se zaveda vašega analitičnega uma in je pač presodilo, da ne spadate v nobenega od krogov pekla. Če ste si izbrali, da boste angel, ste s tem priznali, da ste dolgočasen perfekcionist, če ste izbrali demona, pa bodo drugi grešniki v vas videli le nekoristno orodje temne sile.

Dreamstime