Astro

En astrološki znak privlači vse, a njega ne zanima prav nihče

Sonči Nered-Čebešek
16. 5. 2018, 11.34
Posodobljeno: 16. 5. 2018, 11.44
Deli članek:

Njena obsesija privlači druga astrološka znamenja, a to zanjo ni pomembno. Ima izjemen smisel za humanost, praktično gleda na življenje, večinoma je nežna, a tudi zelo previdna. Zato je devica astrološko znamenje, ki zelo privlači druge ljudi, a ji za to ni mar.

PS
Devica je zelo previdna

Devica je tako kot bik in kozorog zemeljsko znamenje, tem pa so všeč konservativne in organizirane stvari, pa tudi takšne, ki so odvisne od njih samih. To so znaki, ki so zaljubljeni v urejeno življenje.  

Planet, ki vlada devici, je Merkur, zato ima zelo dobro razvit občutek za govor in pisanje, pa tudi za druge oblike komunikacije. To je njena prednost pri zapeljevanju.

PS
Devica je zemeljsko znamenje ...

Večina je navdušena nad zgovornostjo devic, a to znamenje se ne zaljubi in ne vključi v družbo prav hitro, saj ima preveč rado sebe in svoj mir. Devica lahko s svojo kritiko ljudi okoli sebe tudi odbija. Raje ima stabilno razmerje kot veliko partnerjev. Življenjske partnerje izbira po tem, kako pomembno se počuti v njihovem življenju. Je predan partner, ki ima občasno rad izziv.