Astro

Številčne kode, ki zdravijo?

Renata Ucman
13. 6. 2018, 15.51
Posodobljeno: 13. 6. 2018, 15.51
Deli članek:

Dr. Grigori Grabovoi, priljubljeni jasnovidni ruski doktor znanosti matematike, je v svetu - in na medmrežju - vzbudil zelo veliko zanimanja z večmestnimi številčnimi kodami, ki naj bi jih mnogi uspešno uporabljali za zdravljenje različnih bolezni. Na spletu je mogoče brati o ljudeh, ki so si po njegovi metodi menda pozdravili hude, neozdravljive bolezni ali so jim po operativnih posegih znova zrasli odstranjeni organi, kar je nepredstavljivo. Bistvo njegovega zdravljenja je vizualiziranje in koncentriranje na posebne številčne kode, s čimer bolni ljudje frekvenco določene bolezni nadomestijo s frekvenco zdravja ter menda ozdravijo.

nn
kode

nn
kode

Dr. Grigori Grabovoi, priljubljeni jasnovidni ruski doktor znanosti matematike, je v svetu – in na medmrežju – vzbudil zelo veliko zanimanja z večmestnimi številčnimi kodami, ki naj bi jih mnogi uspešno uporabljali za zdravljenje različnih bolezni. Na spletu je mogoče brati o ljudeh, ki so si po njegovi metodi menda pozdravili hude, neozdravljive bolezni ali so jim po operativnih posegih znova zrasli odstranjeni organi, kar je nepredstavljivo. Bistvo njegovega zdravljenja je vizualiziranje in koncentriranje na posebne številčne kode, s čimer bolni ljudje frekvenco določene bolezni nadomestijo s frekvenco zdravja ter menda ozdravijo.

Številni prispevki o enem trenutno najpriljubljenejših ruskih znanstvenikov se berejo kot znanstvena fantastika. Precej filmov o njegovi metodi si je mogoče ogledati na youtubu. Marsikje ga imenujejo genialni jasnovidni znanstvenik, ki naj bi s proučevanjem nam nevidnih ravni bivanja na novo definiral zakone sveta. Pri tem mu pritrjujejo celo številni ruski znanstveniki. Še več: za njegovo metodo se je po svetu specializiralo precej zdravnikov uradne medicine, ki jo z licenco poučujejo naprej.

nn
kode

Neozdravljivo je ozdravljivo? S čim tako navdušuje? Akademik dr. Grigori Grabovoi, ki se je leta 1963 rodil v Kazahstanu, v svoji metodi najprej poudarja, da je vsak človek sam ustvarjalec svojega življenja. Vse, kar smo v preteklosti sami zavestno ali nezavedno ustvarjali z mislimi in ravnanji, se zdaj kaže v zunanjih okoliščinah okoli nas, torej v našem zdravju. Kar lahko zatorej tudi sami spremenimo!Največ razprav so povzročili prav dokumentirani primeri ljudi, ki so si po njegovi metodi pozdravili nemogoče.

nn
kode

Odstranjeni organi se obnovijo. Vlasta Arzenšek, ki je že veliko let razpeta med ekonomijo in ezoteriko, ter je med prvimi pri nas, ki resno proučuje njegovo metodo, sicer pa se posveča uporabi Teslovih valov za zdravljenje in gradnji svetlobnega telesa, je opisala njegove prve dokumentirane uspehe: »Skupini vrhunskih znanstvenikov, zdravilcev in jasnovidcev, v zasedbi dr. Grigorija Grabovoija, Arkadija Petrova in Igorja Arepjeva, je leta 1998 uspelo obnoviti operativno odstranjen žolč in slepo črevo Arkadija Petrova. To jim je uspelo s posebno tako imenovano energijsko informacijsko metodo za regeneracijo organov, ki so jo razvili na podlagi informacijskega polja originala, ki je spravljeno v vsakem organu. Drugi odmevnejši primer je iz leta 1992, ko je 57-letni Tatjani Pirošinkovi po štirih mesecih po odstranitvi maternice ta ponovno zrasla. Številnim so z njegovo metode zrasli tretji zobje. Lani je 73-letna profesorica Marina iz Srbije dokumentirano dobila tri nove tretje zobe. Številni dosežki njegove raziskovalne ekipe so medicinsko zapisani in notarsko overjeni.«

nn
kode

Smo le del informacijskega sistema. Grabovoijeve metode dela so energijsko informacijske metode, ki spominjajo na igranje s števili in geometrijskimi liki, s katerimi lahko zavestno upravljamo svoje življenje. Temelji na uporabi posebnih večmestnih številčnih kod, zasnovanih na dejstvu, da vse v vesolju temelji na informacijah. Skupek informacij so tudi vsak človek, bolezen ali življenjske okoliščine. Kar pomeni, da ima vsaka bolezen svojo frekvenco oziroma vibracijo, prav tako zdravje.

nn
kode

Zdrav človek je v ravnotežju. Če z mislimi in delovanjem to ravnotežje poruši, zboli. Zato mora znova vzpostaviti ravnotežje in doseči harmonijo, z njo pa zdravje. Vsakdo ima moč, da z mislimi, besedami, koncentracijo in vizualiziranjem v življenju usmerja informacije iz neželenega v želeno smer. Če želi namesto bolezni doseči zdravje, mora torej ta skupek informacij oziroma frekvenco bolezni popraviti. Ko frekvenco bolezni zamenja s frekvenco zdravja, ozdravi. Ravno tako to lahko stori z vsemi drugimi neželenimi okoliščinami v življenju, ki jih nadomesti z želenimi. Po dr. Grabovoiju mora torej doseči stanje, v katerem vibriramo s frekvenco zdravja in smo zdravi. Vsakdo lahko z zavestnim delovanjem spreminja svet in katerokoli negativno informacijo pretvori v pozitivno.

S kodo spremenimo frekvenco. A kako? Kaj sploh so in kako delujejo te priljubljene Grabovoijeve številčne kode, ki se jih uporablja za ozdravitev pri vseh boleznih? To so večinoma sedem-, osem-, devet- ali celo večmestna števila, ki jih je opisal v knjižni uspešnici Vzpostavljanje zdravja s koncentracijo na števila (v slovenski jezik še ni prevedena, op. p.). V teh je za več kot tisoč medicinskih diagnoz bolezni zapisal za vsako ustrezno številčno kodo, s katero človek spremeni frekvenco bolezni in se pozdravi. Seznam številčnih kod je mogoče najti na nekaterih straneh na svetovnem medmrežju, ni pa jih dovoljeno objavljati v člankih.

Kako natančno kode delujejo? »Vsaka taka Grabovoijeva kodna številka ima svojo frekvenco. Če je nekdo bolan, z osredotočanjem na tako številčno kodo vzpostavi ponovno ravnovesje. Kode lahko uporabljamo tako, da se z njimi obkrožimo, jih napišemo na predmete, kožo, si jih zamislimo na delovnem mestu ali v drugih okoliščinah, jih vizualiziramo in se nanje koncentriramo. Bolj ko se osredotočamo na izbrano številčno kodo, bolj se povezujemo z želenim, naj bo to zdravje ali življenjske okoliščine, ki bi jih radi dosegli. Ko se koncentriramo na številčno kodo, se začne zdravljenje. Bolj ko vadimo, uspešnejši bomo. Če koda ne deluje, pomeni, da nismo zadeli prave diagnoze bolezni. Rešitev je v iskanju druge diagnoze ali v uporabi druge kode, ki deluje bolj periferno.«

Praviloma manj številčna koda zdravi večje število bolezni in nasprotno. Vsako število ima svoj pomen. Daljše ko je število, bolj je osebno, krajše ko je, širše deluje. Sicer dr. Grabovoi za te številčne kode pravi, da jih je dobil od stvarnika in jih je le posredoval človeštvu.

Od uravnavanja teže do obnavljanja celic. Z njihovo uporabo je mogoče vplivati na številna področja življenja; uravnotežiti telesno težo, obnoviti celice, se pomladiti, izboljšati svoj finančni položaj in tako dalje. S to metodo naj bi bilo mogoče doseči vse. Če je to v dobro vsemu človeštvu in tudi našemu planetu. »Vsakdo se mora odločiti zase sam in sprejeti odgovornost, jasno izraziti namero in jo začeti izvajati. Pri delu s temi metodami je zelo pomembno, da verjamemo vase in v to, kar počnemo. Vendar ta edinstvena metoda ne dopušča kombiniranja z drugimi metodami, še manj kakršnihkoli manipulacij.«

Vsi vplivamo drug na drugega. Zdaj, poudarja Vlasta Arzenšek, smo na pragu velikih sprememb. Zaradi tega je še pomembneje, da začnemo spremembe pri sebi in izboljšave na bolje. »Ravno stik planeta Zemlja s fotonskim pasom Plejad nam napoveduje hitro in neizogibno spreminjanje. Pri tem gre za globalni skok zavesti. Smo namreč v postopku zdravljenja na vseh ravneh bivanja. Živimo v času odkrivanja laži in resnic, težimo k ravnotežju, da bi spoznali misijo svojega življenja in razloge življenja tukaj in sedaj. Novo znanje z uporabo številčnih kombinacij ponuja popolnoma novo energijo. Koncentracija na števila povečuje hitrost misli, dokler se ta ne pokrije s hitrostjo realizacije. Tu se rodi nova kakovost naše ustvarjalnosti v miru in radosti, v živosti in lahkotnosti bivanja. Slabe vibracije nas ne dosežejo več. To znanje je namenjeno ljudem, ki smo rojeni v tem času, da bi razširili zavest in doprinesli k reševanju in harmoničnemu razvoju človeštva. Eno od težišč tega učenja je preprečevanje globalne svetovne katastrofe. Vsi smo hologramsko povezani, zato vsi vplivamo drug na drugega. Sami izbiramo, kakšen svet si želimo okrog sebe. Ko spreminjamo sebe, spreminjamo svet in nasprotno. Vsi smo eno, naša naloga pa je, da začnemo spreminjati stvari pri sebi. Vse, kar naredimo v življenju, se zapiše v informativno polje okrog nas. Če delamo v dobro sebi in drugim, pozdravimo sebe. To čuti vsa zemlja, ves živi svet. Kadar se zdravimo, zdravimo ves svet.«

Prepoznajmo vzrok težave in poiščimo kodo za rešitev. Kako rešujemo težave? »Ugotoviti moramo, kaj je prekinilo ravnovesje in nas pripeljalo do neugodja, bolečine, zavisti, trpljenja in žalosti. To moramo pri sebi prepoznati in poiskati ustrezno kodo, ki bi rešila težavo. Na primer, če nas doma nekaj moti in sprožimo prepir, poiščemo vzroke prepirljivosti in ugotovimo, zakaj smo nerazpoloženi. Morda zato, ker imamo občutek, da smo v službi zapostavljeni in nas sodelavci ne marajo. Uporabimo kodo za izboljšanje odnosov s sodelavci. Morda nam bo to vrnilo mir in srečo. Kodo lahko uporabimo tudi neposredno, denimo za zaščito pred prometno nesrečo, očiščenje vode in hrane, proti oteklim bezgavkam in podobno.« 

»Učenje Grabovoija vsakomur ne glede na njegove sposobnosti, omogoča, da s številčnimi kodami izboljša zdravstveno stanje in se nauči upravljati življenjske okoliščine. Dr. Grabovoi predaja svoja spoznanja in vedenja dalje, da bi vsakdo lahko prepoznal svojo neomejeno ustvarjalno moč za upravljanje sveta,« pravi Vlasta Arzenšek.

V vesolju je vse povezano z vsem! Karmen Ponikvar, učenka v Šoli za bioterapevte:»Dr.Grabovoi me je pritegnil, ker imam rada logično in otipljivo razlago človekove povezanosti z vesoljem. Sama verjamem v tako imenovani hologramski ustroj vesolja, po katerem je vse povezano z vsem, ker vse izvira iz enega. Zadnja dognanja kvantne fizike kažejo, da imajo delci sposobnost komunikacije na daljavo, po kanalih, ki jih ne vidimo, ne razumemo in ne znamo razložiti, razlaga je ravno v hologramu. Grabovoi na človeka ne gleda kot na ločen produkt vesolja ali boga in njegovo usodo ločeno od njegove svobodne volje. Pritegnil me je, ker v človeku vidi stvaritev in stvaritelja, in mu kaže, da je lahko sam avtor svoje usode in svojega življenja. Poleg tega človeku daje konkretno orodje, kako to postati. Za Grabovoia je vsaka oblika informacija, ki jo lahko vidi v geometrijskem telesu. Tudi bolezen je zanj samo »napaka« v geometrijski strukturi, ki jo je mogoče mehansko odpraviti. Pri tem veliko pozornost daje sposobnosti koncentracije in ravno njej pripisuje sposobnost ozdravljenja. Svetuje, da si človek najde sebi primerno tehniko koncentracije in dela s kodami. Obljublja, da ob natančnem upoštevanju njegovih sicer preprostih navodil, ki so včasih videti banalno, človek doseže popolno zdravje, sposobnost vplivanja na dogodke in harmonijo z vesoljem. Vajo koncentracije lahko delamo tako, da si sebe predstavljamo v svetlobnem okolju, na notranji strani tega prostora pa zapisano številko. Svoj cilj prinesemo v ta prostor. Poskušamo ugotoviti, ali katera izmed kod sveti močneje in potem mentalno povežemo svoj cilj z najsvetlejšo številko. Človek si svoje cilje izbere sam, prepozna jih v globoki koncentraciji, in ko jih dosega, občuti radost. Z vajami koncentracije, ki jih predlaga Grabovoi v svoji knjigi, se zlijemo z vesoljem in doživljamo harmonične in srečne dogodke, pridobimo sposobnost aktivnega ustvarjalca življenja in si odpremo vrata v polje kreativnega ustvarjanja."