Astro

8 vhodov: eden vodi do vaše skrite bolečine!

T.P.
14. 5. 2018, 11.34
Deli članek:

Ko se soočimo s svojimi največjimi strahovi, lahko izvemo o sebi največ. Ozavestite svojo temo in se ji tako približajte, da se sama od sebe umakne, razblini.

pogo

pogo

ripravili smo vam izziv, ki vas bo soočil z vašo temno platjo. Izberite vhod, ki vas najbolj straši oziroma vam vzbuja najbolj neprijetne občutke ter spoznajte najbolj boleče skrivnosti svoje osebnosti.

Vhod številka 1

Ste na lovu za čustveno toplino. Nočete biti sami. Soočenje s samoto je za vas zastrašujoče in boleče. Ne bežite od tega. Soočite se s to bolečino ter jo maksimalno občutite, saj ste blizu preporodu. Temu ne morete uiti, ker je del vaše rasti. Dopustite bolečino, prepustite se ji in videli boste, kako hitro bo odšla. Takrat boste nov človek, ki bo sposoben dajati ljubezen … Ne samo eni osebi.

8 različnih vhodov, med katerimi je le eden tisti, ki razkriva skrivnost vaše osebnosti.

Vhod številka 2

Nujno potrebujete remont uma, telesa in duše. Motna voda v tunelu simbolizira zamegljene misli, tema na dnu tunela pa predstavlja strah pred negotovo prihodnostjo. Naredite korak iz vaše cone udobja. Obvezno preživite nekaj časa v samoti in meditaciji. Po tem bo tunel vašega življenje postal svetlejši, prijetnejši.

Vhod številka 3

Nagnjeni ste k temu, da preveč analizirate in razmišljate, kar pomeni, da potrebujete več spontanosti. Porušiti morate svoje stare koncepte oziroma nepotrebne zidove. Tako davno ste jih že zgradili. Pa so vam res kaj pomagali? Prepustite se življenju, da končno samo opravi svoje delo.

Vhod številka 4

Ste družinski tip, bojite se zlomljenega srca, uničenega doma, razbite družine. Vedno znova podoživljate svojo žalost, kar pomeni, da se ne znate rešiti iz začaranega kroga uničujočega obrazca obnašanja. Vaša bolečina postaja mentalna navada. Odprite vrata svojim občutkom in jih skušajte razumeti. Nikar ne bežite od njih, saj se bodo vedno znova vračali, vsakič močnejši.

Vhod številka 5

Preveč ste oprezni, bojite se skoka v nepoznano, čeprav vas srce vleče tja. Strah vas vedno vrača tja, kjer se počutite varno, saj se bojite, da vam nihče ne bo pomagal, če bodo stvari krenile drugače. A običajno se zgodi prav to. Globoko vdihnite in si upajte stopiti v smeri vaših sanj, sicer boste nekoč obžalovali.

Človek se ne more razsvetliti samo z vizualizacijo svetlobe okrog sebe in v sebi, temveč tudi tako, da ozavesti svojo temo.

Vhod številka 6

Niste prepričani, kaj si želite narediti v življenju. Čas je, da svoje sanje uresničite. Zapomnite si, da postajate to, o čemer večino časa razmišljate. Naredite načrt, držite se ga in vas dan boste bližje svojim začrtanim ciljem. Odslej razmišljajte in se pogovarjate samo še o tem cilju.  

Vhod številka 7

Ta vhod simbolizira strah pred novimi poglavji v vašem življenju. A spremembe pomenijo rast, spremembe so edina stalnica v tem svetu. Trpi edino tisti, ki se upira toku življenja. Tecite skozi življenje kot reka, sprostite se.

Vhod številka 8

Včasih ste malce kruti, vaša resnobnost pa vam preprečuje, da bi doživeli kaj več. Postanite bolj spontani, čas je za predah. Odidite nekam, odpotujte, spremenite nekaj, ali pa se vsaj odpovejte dnevni rutini. Vsakodnevna sivina je najbolj pogubna za človeka, saj mehanično opravljanje nalog, brez razmišljanja, ljubezni in življenjske strasti, ne vodi drugam kot do temačnih vrat, ki vas tako strašijo.