Astro

5 znakov, da ste preveč goreče zaljubljeni

T.P.
14. 5. 2018, 11.34
Deli članek:

Vsaka ljubezenska zveza ima na začetku svojo fazo 'medenega meseca', ko je vse idealno in želimo enostavno preživeti vsako sekundo z osebo, ki nam je všeč.

Profimedia
Če mu vaša najljubša šminka ni všeč, to ne pomeni, da se je morate znebiti.

Profimedia

A včasih nas lahko tudi malo zanese in ne pomislimo na to, da druga stran vsega skupaj morda ne doživlja tako intenzivno. To so znaki, ki kažejo, da ste se preveč goreče zaljubili oziroma da pretiravate s pritiski na partnerja.

Če vas partner želi oblikovati po svojih standardih, to pomeni, da se ga morate znebiti.

1. Vse odpovedujete zaradi njega

Kadar vam on v začetku tedna predlaga, da bi nekaj skupaj počela med vikendom, vendar pa ne pove točno, kaj in kdaj, vi takoj odpoveste vse, kar ste nameravali početi v soboto in nedeljo, nato pa ves čas samo čakate na njegov klic. Zapomnite si, da predlogi niso načrti.

Profimedia

2. Brez potrebe se odrekate

Ko vam dragi v šali reče, da mu niti pod razno niso všeč vaše najljubše kavbojke ali šminka, ki jo tako radi uporabljate, takoj poslušno odvržete kavbojke na dno omare in šminko na dno kozmetične torbice. Zaradi komentarjev, izrečenih v šali, vam nikakor ni treba storiti prav ničesar. Če pa ugotovite, da vas resnično želi spremeniti in oblikovati po svojih standardih, to pomeni, da se morate namesto kavbojk in šminke znebiti frajerja.

5 znakov, ki vam jasno povedo, da preveč pritiskate na partnerja.

3. Delate resne načrte

Med tem, ko je v rokah držal svojo malo nečakinjo, se vam je nežno nasmehni, vi pa ste že začeli razmišljati o tem, kako bo ime vajinemu otroku in kakšne barve bodo krasile zidove otroške sobe. Ustavite se! Takšne stvari pari načrtujejo skupaj, zato takšna razmišljanja raje prihranite za trenutek, ko boste stoodstotno prepričani, da so njegove namere resne.

Profimedia

4. Ves čas poskušate komunicirati z njim

Pogosto ga kličete in če se vam ne javlja, mu pošiljate SMS sporočila ter ga nadležno sprašujete, kje je, kaj počne (celo, kadar to dobro veste). Zadnji čas, da drastično zmanjšate število pozivov in sporočil, da ga ne boste prestrašili.

Daniela M., trgovka

»Vroče sem ga ljubila in zdelo se je, da tudi on ljubi mene. Očitno ni bilo tako, saj me je zapustil, čeprav sem živela samo zanj.«

5. Vsem razlagate, da še nikoli niste spoznali boljšega moškega

Počakajte, da ga resnično spoznate. Začetek zveze nikakor ni čas za delanje takih zaključkov. Dajte mu raje priložnost, da najprej upraviči oziroma potrdi pozitivno mnenje, ki ga imate o njem, ali pa da razkrije svoj pravi obraz.

Profimedia