Astro

Umrla sem, Igor me je zvlekel iz groba!

Tamara Pirih
14. 5. 2018, 11.34
Deli članek:

Osmo leto teče, odkar mi je na hitro umrla mama. Skupaj z njo sem umrla tudi sama, postala sem živi mrtvec, po domače zombi.

dk

Peter Irman

Srce in vse okrog njega je otrpnilo, moje telo je prežela neznanska bolečina, ki je nikakor nisem mogla spraviti več ven. Včasih je bilo tako hudo, da sem za več dni obležala, popolnoma brez volje in energije. Seveda je bila mamina smrt samo pika na i vsemu, kar se je nakopičilo skozi moje na videz prijetno življenje, in seveda se tega takrat nisem zavedala. 

Živa sem propadala, čutila sem, da se bližam koncu, a si nisem mogla pomagati.

Nisem imela volje, da bi se postavila na noge, tešila sem se s hrano, ležala, za nekaj časa celo pustila službo, se čedalje bolj smilila sama sebi in tonila, tonila v globoko, črno brezno najhujše depresije. Zdravnica mi je pred pol leta predpisala antidepresive, ki so poskrbeli, da mi je za vse postalo še bolj vseeno, niso pa odpravili moje čedalje hujše utrujenosti in fizičnih bolečin. Obupala sem nad življenjem, z antidepresivi v sebi sem postajala živi mrtvec, ki ga tolaži samo še misel na to, da ga bo kmalu obiskala smrt ter ga odrešila tuzemskih težav.

Pred kratkim pa sem po čistem naključju izvedela za Igorja Štruclja - toplega, polnokrvnega človeka, za katerega nisem slišala še nikoli doslej. Skromno si pravi terapevt in raziskovalec življenja, v resnici pa je veliko več - prava avtoriteta na področju dela, povezanega z osebnostno rastjo.

Po Igorjevi terapiji sem doživela katarzo, nato preporod.

En kup neverjetnih naključij me je pripeljalo do njega oziroma do tega, da sem si pri njem omislila terapijo. Prav nobenih posebnih pričakovanj nisem imela, čisto tako sem šla k njemu, da poskusim še to. Brezvoljna, vdana v usodo, a s tolažečim občutkom, da sem zase naredila vse, kar sem lahko, kar sem zmogla v danem trenutku … Šla sem že k marsikomu, bom šla pa še k temu mladeniču, sem si rekla. Brez posebnih pričakovanj. A prav ta mladenič, ki sem ga izbrala na svoji zadnji postaji, preden dokončno vržem puško v koruzo, me je z eno samo terapijo dobesedno vrgel med divje valove življenja. Njegovi terapevtski prijemi so vse kaj drugega od tistega, kar sem doživela kdaj koli, a to niti ni tako pomembno. Precej bolj je pomemben neverjeten učinek, ki te doleti med terapijo, in traja, dokler se ne postaviš na noge. Že drugi dan po terapiji je moje telo preplavilo življenje, bolečina je počasi, a vztrajno zapuščala moje telo, večletna utrujenost se je umikala s svetlobno hitrostjo.

Njegovo terapijo je nemogoče opisati, treba jo je doživeti.

Kljub čustvenemu viharju, ki se je razdivjal v meni, nisem več čutila prav nobene potrebe po tolažbi s hrano, to ni bila več čustvena lakota, to je bilo čiščenje bolečin, zadanih v času mojega celotnega življenja. Doživela sem katarzo, soočenje same s sabo, po tistem pa shodila. V nekaj dneh sem spet postala takšna, kakršna sem bila v mladosti, napolnil me je optimizem, kakršnega že dolgo nisem poznala več, osvobodila sem se bolečih čustev in povezav, ki so me tako zelo bremenile. Igor, terapevt in raziskovalec življenja? O ne, Igor je veliko več kot to! Takšno prerojenje privoščim oziroma iz srca želim prav vsakemu, ki se je izgubil nekje med življenjem in smrtjo. Ker Igor v kratkem potuje v svete kraje Zahodne Amerike in ga kar nekaj časa ne bo v Sloveniji, sem se odločila, da vas opozorim na zadnje termine njegovih delavnic in terapij, preden gre. Tako, izključno in čisto iz srca priporočam, da ga obiščete, kajti temu, kar dela on, sama ne znam reči drugače kot ČUDEŽ.

Vse delavnice in terapije z Igorjem potekajo v Ljubljani, na Dunajski 197.

Če mi ne verjamete, si vzemite čas in obiščite kakšno delavnico ali predstavitev njegovega individualnega dela z ljudmi. Tam vas bo Igor osebno seznanil z množico področij in vidikov, ki jih delo s posamezniki ali skupinami vključuje in ki so del Življenja.


Več o osebnih srečanjih si lahko preberete na Igorjevi spletni strani:
 
www.pilamaye.net

Za prijave kontaktirajte Igorja kar na elektronski naslov igor_strucelj@yahoo.com  ali njegov telefon 
040 250 202

Igorjev tretma Iskra Življenja vam pomaga osvoboditi stara bremena, težo in notranje stiske, stres, napetosti in obremenitve. Pomaga nam ozavestiti mnoga skrita prepričanja in vzorce ter potlačena, skrita in zanikana čustva in občutke, ki nas v življenju ovirajo. Osvobodi nas tujih vplivov (ljudi, okolice, bitij, tujkov in kolektivnih nivojev) ter bremen in teže bližnje in daljne preteklosti in prednikov.

Ko se oseba sprosti in osvobodi notranje konflikte, stres, poškodbe iz otroštva in življenja, ko ozavesti svoj notranji svet, takrat se lahko bolj celovito in naravno poveže s svojim bistvom in svojo notranjo potjo.

Oseba se po obravnavi vedno počuti veliko lažja in povezana s svojim bistvom in resnico. Vedno je prisoten občutek notranjega miru in spokoja.

V veliko pomoč je ljudem, ki imajo kakršnekoli telesne bolezni ali poškodbe, ali psihična in čustvena neravnovesja. Dobri rezultati so vidni pri vseh vrstah bolezni, tako telesnih, čustvenih in psihičnih, kot pri poškodbah.

Igor se je na potovanje v svet duhovnih vrednot podal pri petnajstih letih in se pri dvajsetih posvetil izobraževanju s področja svete geometrije, šamanizma, starih tradicij Egipta in Gnostike. Znanje je nadgrajeval s spoznavanjem in usvajanjem različnih tehnik zdravljenja in osebnega razvoja. Pri svojem delu združuje najbolj starodavna znanja izvornih tradicij z novodobnimi načini osebnega in duhovnega razvoja. Bistvo njegovega dela je ozaveščanje ljudi in družbe ter zdravljenje na osebnem in kolektivnem nivoju. Njegovo delo zajema osebno obravnavo (tretma), vodenje različnih delavnic in organizacijo duhovnih potovanj po svetih krajih.