Astro

Je to dokaz, da angeli resnično obstajajo?

T.P.
14. 7. 2018, 17.39
Posodobljeno: 14. 7. 2018, 17.41
Deli članek:

Dojenčica in njena mamica sta z avtom zapeljali v reko. Ko so prišli policisti, so slišali glas odrasle osebe, ki je prosila za pomoč. Mati je bila mrtva, dojenčico pa so rešili.

Facebook
Jennifer z možem in njuno dojenčico

Policisti, ki so rešili otroka, zatrjujejo, da so iz utapljajočega se vozila slišali glas odrasle osebe. Ker je bila mati v avtu tedaj že mrtva, se še vedno sprašujejo, od kod je prišel misteriozni glas.

Mlada mamica Jennifer Groesbeck je umrla, za dojenčico pa je poskrbel skrivnostni glas, ki ga policisti ne morejo pripisati drugemu kot angelu varuhu.

Zgodilo se je pred nekaj leti. Jennifer Groesbeck se je skupaj z 18-mesečno hčerkico Lily vračala z večerje pri očetu. Z avtom sta zleteli v ledeno reko, kjer sta ostali kar 14 ur. Avto je našel ribič, ki je videl, da skozi okno visi roka. Poklical je reševalce. Najprej so prišli štirje policisti, nato še trije gasilci. Zaradi podhladitve med reševanjem so nekateri končali v bolnišnici. Reševalno akcijo so snemale kamere. V nekem trenutku so posneli šibek glas odrasle osebe, na katerega je policist Jared Warner odgovoril: »Prihajamo, pomagali vam bomo.« Ko so našli Jennifer (25), so ugotovili, da je že dalj časa mrtva. Opazili so, da je na zadnjem sedežu dojenčica. Bila je podhlajena in v kritičnem stanju, toda živa. Takoj so jo odpeljali v bolnišnico, kjer je okrevala in se vrnila domov.

Policisti so se kasneje pogovarjali o tem, čigav glas so slišali. Eden od njih (Tyler Beddoes) verjame, da pozna odgovor na to vprašanje. Prepričan je, da je deklico rešil 'nebeški varuh'. Omenjeni policist je v knjigi, ki govori o obstoju angelov, zapisal, da verjame v to, da ima vsak svojega angela varuha. Verjame, da to potrjuje tudi primer Lily Groesbeck. Njegov kolega Bryan Dewitt je povedal, da so iz avtomobila slišali glas, ki jim je govoril: »Pomagajte, pomagajte.« Tudi kolega Jared Warner pritrjuje, da so resnično slišali glas iz avta.