Astro

Ti astro znaki so najslabši partnerji

A. S.
14. 5. 2018, 11.34
Posodobljeno: 14. 5. 2018, 14.17
Deli članek:

Ste v razmerju s katerim od njih? Premislite še enkrat!

Profimedia
Drži ali ne?

Astrologija pravi, da so rak, škorpijon in strelec najslabši partnerji. Zakaj?


Rak
Moški, rojen v znamenju raka, je zelo prijetna oseba, nikakor pa ni z njim lahko živeti. Ko se poročijo, se polenijo, so zelo kritični do svoje žene. Zelo rad se zadržujejo v hiši, zelo je navezan na dom in družino. Četudi pa ima svojo družino neizmerno rad, nikoli z njo ni popolnoma zadovoljen. Vedno najde nekaj, da lahko kritizira, če pa je zares slabe volje, pa tudi žali.


Škorpijon
Popoln zakon je najtežje vzdrževati prav z moškim, ki je rojen v znamenju škorpijona. Zakon brez prepira je mogoče le, če žena ostane vedno v ozadju in kima vsaki njegovi trditvi. Škorpijon namreč ne prenese dominantne ženske. Je zelo staromoden, včasih tudi tiranski. Popolnoma sposoben je sam preživljati vso družino, pri poslih je namreč zelo uspešen. Svojo družino ima zelo rad, je pa tudi zelo ljubosumen in posesiven.


Strelec
Moški, rojen v znamenju strelca potrebuje modro in taktično ženo. Po naravi je strelec zelo human, rad sodeluje in pomaga drugim. Njegova žena ne sme imeti v sebi kančka ljubosumja, v nasprotnem bo zelo trpela. Biti mora tudi zelo izobražena ter ves čas na preži, da zadovoljuje njegove številne interese.