Astro

Hujšanje z bioresonanco

Jana
14. 5. 2018, 11.34
Deli članek:

Katja Mrzel, strokovnjakinja za prehrano in hujšanje, se je začela ukvarjati z bioresonanco zato, ker je bil njen sin od rojstva alergičen na marsikaj. Dieta za otroke alergike ni prinesla nikakršnega izboljšanja, zato mu je skušala pomagati z alternativo - in naletela na bioresonanco, ki je fanta ozdravila.

Katja Mrzel, strokovnjakinja za prehrano in hujšanje, se je začela ukvarjati z bioresonanco zato, ker je bil njen sin od rojstva alergičen na marsikaj. Dieta za otroke alergike ni prinesla nikakršnega izboljšanja, zato mu je skušala pomagati z alternativo – in naletela na bioresonanco, ki je fanta ozdravila. Zdaj s svetovanjem o pravilnem prehranjevanju pomaga tudi drugim.

Katja Mrzel je potrebovala precej časa, da je ugotovila, da je sin alergičen na hrano. »Že od malega je imel občutljiva prebavila, česar predšolska zdravnica ni ugotovila, šolska pa takoj. Postalo je jasno, da je vzrok vseh težav v številnih alergijah, z nekaterimi se je že rodil, druge pa je pridobil pozneje,« pripoveduje.
Kup prepovedi. Zdravniki so mu predpisali splošno dieto za otroke alergike. Ta mu je prepovedovala jajca, mleko, sojo, citruse, jagode, arašide in še precej drugih živil. »Novi način prehrane nam je temeljito zapletel vodenje našega gospodinjstva, a sinovo stanje se ni niti malo spremenilo. Zame, ki sem vse življenje slepo zaupala zdravniškim navodilom, je bila odločitev, da pomoč poiščem pri alternativni medicini, zelo težka. Homeopatija žal ni pomagala, zato sem se zatekla k bioresonanci. Ugotovili so, da je najbolj alergičen na pšenico, potem ko smo vse mlevske izdelke opustili, je bilo izboljšanje vidno. Poleg alergij na osnovna živila je bil sin alergičen tudi na vse umetne dodatke, vsa industrijsko predelana živila so bila zanj neprimerna. Ostalo je malo dovoljenih, in kako iz njih skuhati kaj okusnega za zmeraj lačnega pubertetnika? Kar precej umetnij je bilo potrebnih.«
Bioresonanca pomaga. Z zdravljenjem z bioresonanco in spremembo prehrane se je sinovo stanje zelo izboljšalo. Vsa leta alternativnega zdravljenja sta proces budno spremljala sinova šolska zdravnica in zdravnik pediater. Ko so z bioresonanco odpravili neko alergijo, so postopoma spet uvedli inkriminirano živilo, zdravniki pa so preverili sinovo zdravstveno stanje. Dolgotrajen in zapleten postopek je bil vreden truda. Fantovo stanje se je iz meseca v mesec izboljševalo. Kljub zelo strogi dieti je hitro rasel in se odlično počutil, pravi mama.