Astronapoved

Horoskop za sredo, 15. maja

N.K.
15. 5. 2024, 05.52
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v levu, ob 23.32 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Čas je, da na ljubezenske težave končno pogledate kot na preteklost. Pred vami so zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam.

BIK – Samski imate danes zlato priložnost, zato je ne zavrnite prehitro, sicer bi to kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko ohranijo dolgoročno.

DVOJČKA – S pozornim poslušanjem lahko veliko pridobite. Čas je že, da nekdo razširi vaša duhovna obzorja, ki jih že nekaj časa ni razsvetlila opaznejša novost.

RAK – Danes pričakujte obisk osebe, ki vas bo prosila za nasvet. Pokažite dobro voljo in ji z zanimanjem prisluhnite. Pazite na preplet ljubezni in delovnih nalog.

LEV – Lažje vam bo, če boste znali popustiti in se premakniti naprej. Časovno in energijsko so vaši načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih.

DEVICA – Za družinske, ljubezenske, prijateljske in celo poslovne odnose se bodo odprle nove poti. Deloma jih boste začeli sami, pripomogle pa bodo tudi okoliščine.

TEHTNICA – Tako vezani kot samski boste nad učinkom prijetno presenečeni. Še vedno imate veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate čakati na druge.

ŠKORPIJON – Čeprav vas bo podprlo več planetov, boste nekoliko raztreseni in nervozni. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih obveznosti.

STRELEC – Obdobje, ki je za vami, vas je nekoliko utrudilo. Danes zato umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste malce bolj potrpežljivi.

KOZOROG – Mirno lahko za krajši čas izprežete, čeprav se bo malokaj rešilo samo po sebi. Spočiti pa boste vendarle lažje in učinkoviteje dosegali svoje visoke cilje.

VODNAR – Zavedajte se, kje so vaše meje, in se jih držite. Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času kar pod precejšnjim pritiskom.

RIBI – Samski boste preveč impulzivni. S takšnim vedenjem pa boste od sebe odgnali vse ljudi, ki jim nekaj pomenite, zato tudi ne pričakujte kakšnih posebnih doživetij.