Astro

Horoskop za torek, 14. maja

N. K.
14. 5. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v levu.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Pred vami je dinamičen dan, ko bo spodbujena vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, akcije in nepotrpežljivosti vam lahko prinese čudovite rezultate.

BIK – S težavo se boste zbrali za nov delovni začetek, ki trka na vaša vrata. Koristila vam bo športna aktivnost, pri kateri boste porabili presežek energije.

DVOJČKA – Pred vami je nekaj zoprnih opravkov, ki pa se jim lahko izognete. Časa vam primanjkuje, zato naredite intenziven načrt in najprej rešite zaostale zadeve.

RAK – Občutili boste prodorno energijo, ki vas bo spomnila na to, kaj bi radi dosegli. Vplivi planetov nosijo tudi živčnost, zato se nikar ne podajajte v konflikte.

LEV – Vaše počutje bo manj spremenljivo in lahko se dogovorite za uspešno poslovno pot, ki prinaša usklajene dogovore. Glavna prioriteta bo razumsko ocenjevanje zadev.

DEVICA – Mikalo vas bo nekaj, kar je na meji prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Vse se bo zgladilo, vendar napredujte počasi.

TEHTNICA – Boljše obdobje se vam približuje. Vaš tempo se počasi umirja in prehajate v čas, ko boste lahko pometli s konkurenco in se končno izborili za svoj prav.

ŠKORPIJON – Lotiti se morate nečesa, kar je povezano s poslovnimi premiki. Proučite pogodbe, ne zaletavajte se, saj se lahko znajdete v težavah. Prav kmalu prihaja nova priložnost.

STRELEC – Dan bo nekoliko napornejši, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam ne glede na vse kos, čeprav ste utrujeni od vsega.

KOZOROG – Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj novega, saj boste naleteli na negativne opazke. Vse skupaj je vaša izbira, s katero drugi niso povezani.

VODNAR – Imeli boste priložnost, da v praksi preizkusite pravkar sprejete odločitve in zacvetite v širšem krogu. Nikar se zdaj ne umaknite in ne začnite komplicirati.

RIBI – Danes boste osvajali nove višine, toda na poti k njim boste doživljali tudi manjša razočaranja. Ne boste želeli živeti po principu, ki ga narekujejo drugi.