Astronapoved

Horoskop za soboto, 11. maja

N. K.
11. 5. 2024, 06.32
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v dvojčkih, ob 5.13 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Prisluhnite in zaupajte svojemu šestemu čutu. Zagotovo se vam ni treba razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza.

BIK – Tudi če vas bo priganjalo delo, se danes, ko boste usmerjeni v napredek, ne boste preveč obremenjevali. Končno boste v sebi začutili umirjenost in harmonijo.

DVOJČKA – Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste nasičeni od določenih situacij, ki se ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo.

RAK – Kadar ne veste, na katero stran bi stopili, je svoje mnenje modro obdržati zase. V vas bo v današnjem dnevu dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk.

LEV – Nekaj boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj, zato boste že dopoldne nekoliko mirnejši. Pomembna oseba bo prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo.

DEVICA – Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili čustveno ranjeni. Nekdo se trudi in išče recepte, kako osvojiti vaše srce.

TEHTNICA – Nadenite si rožnata očala in spreglejte napake srčne osebe. Priznanje, da jo ljubite iz vsega srca, bo osrečilo oba in poglobilo čustva, zato veselo na delo.

ŠKORPIJON – Danes boste polni optimizma, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje. Predlagajte kakšen izlet na morje ali v hribe, da se še bolje spoznata.

STRELEC – Še vedno niste prepričani o sebi in znova boste spremenljivega počutja. Poskusite pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko odnose izboljšali.

KOZOROG – Udarili boste po mizi, potem pa bo za nekaj časa mir. Počutje bo v današnjem dnevu dokaj stabilno. Izogibajte se položajem, v katerih bi izgubili živce.

VODNAR – Vedno ste tisti, ki razvaja svoje najdražje. Tokrat se vi prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni, in všeč vam bo. Samo uživajte.

RIBI – V ljubezni so še vedno mogoče novosti, vendar tokrat sledi presenečenje, saj ne prihajajo od osebe, o kateri ste v zadnjem času najbolj razmišljali.