Recimo "ne"

Teži kolektivne zavesti nihče ne more ubežati

Anamarija Kovačič, duhovna učiteljica
29. 2. 2024, 15.53
Posodobljeno: 29. 2. 2024, 15.57
Deli članek:

Nihče od nas ne more ubežati temu, da je del kolektivne zavesti. Vstopamo pa v čas, ko se bo pritisk te goste težke energije stopnjeval na naše energijsko polje. Zato lahko občutimo težjo in bolj okrepljeno kolektivno zavest.

AdobeStock
Končuje se svet, v katerem smo uspavano živeli, ne zavedajoč se, da smo sužnji sistema.

Energijsko polje Slovenije in celotnega planeta Zemlje je polno strahu, jeze, obupa, žalosti, bolečine. In to polje je postalo že tako močno, da te lahko, če samo malenkost zavibriraš s to vibracijo, potegne vase. Posebej se krepi polje strahu pred pomanjkanjem. Vse je energija in vaš najmanjši strah, problem, žalost, jeza ali obup lahko, če niste dovolj zavestni, zavibrira ter se poveže z močno kolektivno zavestjo vseh teh negativnih čustev, zato postane vaše negativno čustvo izjemno okrepljeno.

VIBRACIJA POLJA

Če se sprašujete, od kod se je v vas prikradel strah, od kod je v vas prišla vsa ta žalost, od kod stiske pri srcu, od kod teža na duši: prihaja iz vas in tudi iz kolektivne zavesti. Lahko se pojavi tudi brez razloga, posebej pri empatičnih, senzitivnih osebah. Če sami samo malenkost zavibriramo v teh nizkih vibracijah, v teh težkih čustvih, takrat zavibriramo s celotnim poljem te goste težke zavesti, ki je trenutno izjemno močno in zato okrepi vse, kar je v nas.

RECIMO »NE«

Naša rešilna bilka v izzivu s temi izjemnimi pritiski bo zavedanje sebe, zavedanje trenutka.Pot življenja bo veliko bolj lahkotna, če se bomo zmogli zavedati trenutka, če bomo zmogli držati svoj steber moči, steber luči, če bomo čim več trenutkov zavestni, komu dajemo svojo moč. Izmojstriti bomo morali popoln nadzor nad svojim umom. Brez tega smo kot čolniček v viharju, ki bo prepuščen vetru in valovom, da ga premetava sem ter tja. Potreben bo odmik. Odmik od vse te težke goste energije. Nismo prišli na Zemljo, da bi še naprej izkušali žalost, trpljenje, obup, bolečino, pomanjkanje. Prišli smo, da temu rečemo »ne« in se dvignemo v novo življenje. V življenje v radosti, sreči, obilju, ljubezni, enosti, harmoniji.

Osebni arhiv
Anamarija Kovačič

SMO KREATORJI

Pod pritiski nastajajo diamanti, zato lahko pogledamo na vse te pritiske in izzive kot na veliko priložnost za dvig svoje duše, za dvig zavesti. Nismo žrtve dogajanja, smo kreatorji. To je zavest, ki se mora zasidrati v nas. Tema, ki je dolgo vladala temu svetu, zdaj pritiska z vso močjo in se nam kaže v vseh svojih razsežnostih. Lahko je naša odskočna deska, da se dvignemo nad vse to, ko se odločimo, da ne bomo del te zavesti, del te teme, ko rečemo »ne« tej gosti težki energiji. Tu je samo zato, da nas prebuja, aktivira, brusi, dviguje.

STARO SE RUŠI

Na drugi strani vidimo, kako se vsak dan več ljudi prebuja in vidi svet, v katerem so nam vzeli vso našo moč, svobodo; čedalje več nas je, ki v vsej svoji moči stojimo za tem, da to ni svet, v katerem želimo živeti, in čedalje več nas je, ki se zavedamo, kako izjemno pomembno je, da so naše misli močno usmerjene v svet, ki ga želimo živeti, v novo Zemljo. Staro se ruši, sistemi se rušijo. To smo vedeli, vendar nismo vedeli, kako bo. Zdaj smo tu. Ni lahko. Boleče je, ko umira staro, saj s tem umirajo tudi deli v nas, ki so bili del sistema in ki so nas držali v teh sistemih. In vemo, da ni druge poti, če želimo novo Zemljo.

ROJEVANJE NOVEGA

Zemlja in celoten univerzum sta odločena. Staro mora umreti. Da se lahko rodi novo. Vsi z vso gotovostjo vemo, da sveta, v katerem smo navidezno srečno živeli, ne bo več. Bil je svet iluzije. Končuje se svet, v katerem smo uspavano živeli, ne zavedajoč se, da smo sužnji sistema. Končuje se stara Zemlja. Vstopamo v največje »resetiranje« v naši zgodovini. Zdaj ne bo več srednje poti. Zato se intenziteta energij veča tako na eni kot na drugi strani. Ker se vsa energija, ki je bila še do zdaj nekje na sredini, pomika na eno ali na drugo stran. Tokrat se boste morali odločiti, ali boste stopili na stran teme ali stran luči. Boste dovolili, da v vas umre staro, kajti samo tako se lahko rodi novi človek nove Zemlje?

IZKORISTIMO ČAS
Ker so nas uspavali, smo pozabili, da je namen duše, da raste, da se dviguje v zavesti in da se vrača domov. V stanje ljubezni.
V stanje boga. Smo v trenutku, ko je naša pot obrnjena navzgor.

In če smo kot duše lahko prišli v ta čas, vedimo, da je to veliko darilo za dušo. Zato izkoristimo ta čas. Bolj kot kdaj prej se lahko dvignemo v zavesti. Imamo možnost, da postanemo veliki kreatorji svojega življenja. Frekvence planeta Zemlje dosegajo visoka stanja. Odpirajo se vrata pete dimenzije. Samo če se sami dvignemo v svoji vibraciji, v svoji zavesti, v ljubezni, lahko zavibriramo s tem poljem. Naj bo naše novo delo, naša nova želja biti brezpogojna ljubezen v vsakem trenutku, z vsakim bitjem, ki nam pride na pot. Samo to je ključ, ki odklepa vrata pete dimenzije, ključ, ki odpre vrata v novo Zemljo, v prostor in zavest enosti, brezpogojne ljubezni, neskončne sreče, radosti, obilja, harmonije, miru, izpolnjenosti.