Astronapoved

Horoskop za četrtek, 21. septembra

N. K.
21. 9. 2023, 05.45
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Vključenost v skupino bi lahko prinesla pozitivne učinke, a boste zamudili priložnost spoznati osebo, ki vam bo ponudila nekaj zelo zanimivega.

BIK – Nekaj bo ostalo nedorečenega, nekako v zraku. Ne iščite izgovorov, morate se potruditi po najboljših močeh. Vsekakor pazite z opravljivci.

DVOJČKA – Na drugi strani je oseba, ki razmišlja podobno kot vi, in zlahka se bosta dogovorila. Doma boste prav tako obrnili nov list in vse vam bo lažje.

RAK – Obračunavali boste sami s seboj in prinesli konkretne odločitve. Dom vam bo danes glavna skrb in želeli boste vnesti red za vsako ceno.

LEV – Pazite na svoj ugled, bodite bolj previdni in prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Tokrat vam bo pomagala oseba, ki je izredno vztrajna.

DEVICA – V službi se bo veliko dogajalo. Posvetite se nalogam, ki so bile zaupane vam osebno. Nikakor ne boste mogli sestaviti vseh delov skupaj.

TEHTNICA – Samskim se obetajo prijetna presenečenja. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo po dolgem času spet zabavalo. Lahko ste brez strahu.

ŠKORPIJON – Nekdo se vam bo oglasil takrat, ko boste že skoraj opustili skupne načrte. Zdaj se boste pač ukvarjali še z enim zanimivim predlogom.

STRELEC – Danes boste pogosto neprepoznavni, kar naenkrat resni in polni različnih dvomov. Nekaj zasebnih težav vpliva na vse drugo, ostanite odločni.

KOZOROG – Na delovnem mestu se ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti boste predvsem v popoldanskih urah.

VODNAR – Težave se bodo kazale ravno tam, kjer jih niste pričakovali. Tudi na poslovnem področju vas danes čakajo zoprne, napete situacije.

RIBI – Pozanimajte se glede novih poslov in študija. Po navadi že nekako izberete eno pot, potem se obirate. Zato si zastavite cilj in predvsem roke.