Astronapoved

Horoskop za četrtek, 8. junija

N.K.
8. 6. 2023, 05.58
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Spet ste se čustveno zapletli z osebo, ki želi ostati svobodna. Poiščite raje nove poti, ki vas bodo vsaj navdihnile s pozitivno energijo in smislom za humor.

BIK – Danes boste utrujeni in obremenjeni, predvsem zaradi obveznosti, ki se kopičijo na vaši mizi. Včasih je treba vse skupajnekoliko odmisliti oziroma dati na stran.

DVOJČKA – Večina vaše pozornosti bo usmerjena v odnos s partnerjem. Nikar pa ne sklepajte prehitro, dokler se o vsem skupaj izčrpno ne pogovorite.

RAK – Kmalu boste imeli možnost uspeti, če boste sprejemali življenje takšno, kakršno v resnici je. Prenehajte sanjariti o nemogočih, nedosegljivih ciljih.

LEV – Pozorno prisluhnite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Nadaljuje se ljubezenska ali prijateljska zgodba, ki vas precej ogreva, čeprav se zavedate, da dolgoročno ni izvedljiva.

DEVICA – Začutili boste, da je težaven položaj razrešen, a to je lahko le zunanji videz. Cilj boste dosegli samo, če boste ostali zvesti sebi in svojim čustvom.

TEHTNICA – Na čustvenem področju bodo iz ure v uro spremembe, kar vas ne bo navduševalo. Morda je čas, da spremenite taktiko in poskusite na odnos gledati drugače.

ŠKORPIJON – Odločite se za lažjo pot, saj trenutno nimate dovolj energije, da bi se ustavljali pri ovirah. Čas si razporedite tako, da ga bo ostalo dovolj tudi za prijatelje.

STRELEC – Razmislite, ali bi se danes sploh vpletali konflikte v okolici. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se rešila tako, kot ste si vi zamislili.

KOZOROG – Danes se bo treba podati v akcijo, brez prevelikega razmišljanja. Vaš položaj na poslovnem področju je boljši, kot ste upali, zato ste lahko mirni.

VODNAR – Pametno izkoristite svoj čas, saj je dan več kot ugoden in primeren za to, da se posvetite obnavljanju in čiščenju, in sicer tudi na področju osebne rasti.

RIBI – Svojo prodornost boste še povečali, če boste opustili kritike in strah, ki vas le vlečejo v nepravo smer ter blokirajo vaše odločitve, ki so v resnici sveže in razigrane.