Astronapoved

Horoskop za sredo, 7. junija

N.K.
7. 6. 2023, 05.52
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v kozorogu, ob 10.41 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – Obveljala bo vaša zadnja beseda, posebno pri tistih, ki se vsega lotevajo natančneje in včasih celo preveč komplicirajo. Ostanite pozorni, posebno ob urejanju finančnih zadev.

BIK – Neomajno vztrajajte pri ravnovesju odnosa s partnerjem, saj sledijo čudoviti trenutki. Na poslovnem področju se odpira nova pot, ki prinaša svobodno izražanje.

DVOJČKA – Preveč razmišljate o tem, kaj si bodo mislili drugi, čeprav veste, da boste ne glede na vse ravnali po svoje in sledili napredku. Skrbele vas bodo le finance.

RAK – Še vedno tavate v temi in sami sebi odrekate srečo in sproščenost. Ohranite potrpežljivost, dokler stvari ne dozorijo, in v miru skujte kakšen načrt, kako se prebiti v ospredje.

LEV – Šesti čut vas vodi v spontana razmerja. Zvezde bodo naklonjene romantiki in prijateljskemu razumevanju. Z nekom se boste lahko končno pogovorili na pravi način.

DEVICA – Vaša prilagodljivost bo spet na preizkušnji. Ugotovili boste, da se morate za želeni uspeh nekomu prilagoditi vi, in ne obratno, kar vas bo razjezilo.

TEHTNICA – Ne upirajte se toku dogodkov, ki prinaša več svežine in modrosti. Izogibajte se napadalne drže; lahko bi poslabšala odnos, ki že tako ni ravno bleščeč.

ŠKORPIJON – Znova preveč komplicirate, namesto da bi prisluhnili sebi in upoštevali, kar si dejansko želite. Vaše telo potrebuje razgibavanje, zato si privoščite šport.

STRELEC – Priporočljivo je, da sprejmete, da sočutje samo, brez konkretnih sposobnosti, ni dovolj. Ozrite se vase in pustite druge, da živijo življenje po svoje.

KOZOROG – Prevzela vas bo misel, da bi šli neznano kam. Obveznosti, ki vas čakajo, vam bodo preprečile, da bi to res storili, kar se bo izkazalo za dobro.

VODNAR – Premalo časa vam bo ostalo za sprostitev in uživanje, zato bodo misli nemirne. To pa ne pomeni, da ne boste mogli narediti načrta za prihajajoče srečanje.

RIBI – Pazite pri pogajanjih, ki so odvisna od dogovorov. Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj dobro za nasprotno stran.