Astronapoved

Horoskop za torek, 6. junija

N. K.
6. 6. 2023, 05.36
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v kozorogu.

Pixabay
Kaj danes pravijo zvezde?

OVEN – Veliko misli bo namenjenih financam, nekaj bo treba spremeniti. Z malo truda in iskrenim pogovorom lahko najdete odlično rešitev, ki vas bo navdihnila.

BIK – Pojdite v družbo ljudi, ki prekipevajo od pozitivne energije. Navdali vas bodo z optimizmom in v vas vzbudili zanimanje za nove podvige, po katerih hrepenite že nekaj časa.

DVOJČKA – Preveč ste se posvetili določeni zadevi, ki se rešuje prepočasi in jo spremljajo zapleti. Pretiravate v vsem, zato boste svojo napetost prenesli na ljudi okoli sebe.

RAK – Vse vam bo veliko lažje kot v preteklih dneh. Odločitev, ki jo boste zdaj pripravljeni sprejeti, pomeni prelomnico. Nikar ne iščite napak, raje se brezskrbno prepustite.

LEV – Verjetno ste opazili, da se stvari okoli vas zapletajo. Tvegane odločitve lahko vse skupaj še poslabšajo, zato se danes raje držite ljudi, ki jim res zaupate.

DEVICA – V prijateljskem odnosu se ne morete umiriti, saj razmišljate o eni temi, ukvarjate pa se z nečim, kar ni izvedljivo. Na področju dela in financ ste nekoliko površni.

TEHTNICA – Ni vam treba povsod prehitevati in pretiravati. Svoje poslovne obveznosti razdelite na več delov, na takšen način bo vse lažje izvedljivo.

ŠKORPIJON – Vrata resnice v določenem odnosu se počasi odpirajo, kar vas bo najprej močno presenetilo, nato pa navdihnilo z novim, drugačnim razmišljanjem.

STRELEC – Nekoliko lažje vam bo, saj ste pridobili samozavest. Videli boste, kdo je na vaši strani in kje vam lahko uspe brez naprezanja. Lažja pot je vedno slajša.

KOZOROG – Današnje konflikte prenašajte potrpežljivo in ljubeče. Na situacijo boste najbolje vplivali, če boste uporabili notranjo moč, na zunaj pa se ne boste vznemirjali.ž

VODNAR – Danes se lahko pojavi rešitev, ki se vam bo sprva zdela nenavadna. Če boste odprti in notranje pomirjeni, boste lahko vse sprejeli tudi v nenavadni obliki.

RIBI – Vsakodnevna opravila bodo kradla vaš čas in energijo. Izkoristite praktičnost in sposobnost videti tudi drobne malenkosti ter se zbrano posvetite delu.