Astronapoved

Horoskop za soboto, 3. junija

N.K.
3. 6. 2023, 06.40
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v škorpijonu, ob 7.03 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Na poslovnem področju vas dopoldne čakata zmeda in veliko dogajanja, ki se bo zaključilo s smehom. Poiščite podporo in občutek trdnosti pri svojih kolegih in prijateljih.

BIK – Mirna čustvena energija vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom, ne da se pretirano obremenjujete z okvirji. Prisluhnite ljudem, ki vas obkrožajo.

DVOJČKA – Vaša samozavest bo neustavljiva, kar bo nekoga v okolici močno zmotilo. Stvari se bodo vrnile na svoje mesto in marsikaj se bo razpletlo po pričakovanjih.

RAK – Radi bi si utrli novo pot, posebno glede ljubezenskih zadev, kjer ste že nekaj časa nezadovoljni sami s seboj. Tudi v medsebojnih odnosih boste bolj pogumni in prodorni.

LEV – Danes boste strastni in predani ciljem, a dan žal ne bo prinesel situacije, v kateri bi to lahko zares pokazali. Zato se lahko pojavi nekaj nervoze, a jo boste sprostili.

DEVICA – V dnevu, ki je pred vami, boste precej bolj razdražljivi in nemirni, v odnosih pa boste prepričani o svojih besedah in dejanjih. Prav je, da se postavite zase in izrazite želje.

TEHTNICA – Površnost bi vas lahko stala ugleda, zato se ji danes spretno izognite. Poglobite se v vsako zadevo, ki vam jo bodo naložili, saj vas bo nekdo opazoval.

ŠKORPIJON – Poskrbite za pravilno prehranjevanje, saj se vam kopičijo negativne energije, povezane s slabšim počutjem in nezadovoljstvom na ljubezenskem področju.

STRELEC – Vse skupaj bo zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč, kaj se bo zgodilo, ko boste določeno zadevo zaključili. V večernih urah se nakazuje sproščenost.

KOZOROG – Za uspešne odnose se bo treba potruditi, saj so v zraku nemirne energije. Ko boste preveč popuščali zahtevam, boste nekoliko nezadovoljni sami s seboj.

VODNAR – Dan bo klical k počitku in sproščenosti. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo prinesel tudi rezultate.

RIBI – Zadržujte se v družbi ljudi, ki jim zaupate in vas navdušujejo. Vsi ostali vam danes ne bodo najbolj ustrezali, saj vas bosta jezili njihova umirjenost in počasnost.