Napoved do 11. 6.

Tedenski horoskop: čas je za selekcijo, v kaj verjeti in čemu slediti

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
4. 6. 2023, 14.33
Posodobljeno: 4. 6. 2023, 14.33
Deli članek:

Mnogi ljudje verjamejo v usodo in resnica je, da je nekaj stvari zapisanih in določenih vnaprej, to so pomembna krožišča v življenju, ko se mora nekaj zgoditi.

Pixabay
Ključ do rešitev je v sedanjem trenutku

Vesolje temelji na svobodni volji in možnosti osebne izbire; tako lahko vsak izbere, ali bo šel naprej ali nazaj. Tisti ljudje, ki želijo nazaj, so ujeti v primež preteklosti, torej niso pozabili tistih dinamičnih dni, obremenjeni so s prihodnostjo, kaj se bo zgodilo. Dandanes je tudi ogromno informacij o različnih zgodbah.
Sodoben človek mora narediti selekcijo, v kaj verjeti in čemu slediti. Ključ do rešitve je tudi v sedanjem trenutku, ki je pravzaprav magičen in prinese veliko novih razpotij, znanj in osebne svobode. Je popotnica do opazovanja lastne okolice in krog učenja skozi lastne napake ali pomoč drugim ljudem.
Vsak ima v sebi nekaj dobrega, in ko odkrijemo ta zaklad, najemo moč. Zgledovati se je treba po boljših od sebe, kajti tako lahko vsak pridobi upanje in najde v sebi plemenitost, srčnost, sočutje in veselje.

Oven
Ljubezen: V sredo bo sledil pogovor in prinesel neko zaupanje. Po zvezdnih namigih vam bo Merkur pomagal razumeti širšo sliko in globoke uvide, kaj lahko spremenite in do katere mere. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in se soočiti s tistim, kar je treba še spremeniti.
Denar: Venera vam bo v pomoč pri osebni odločitve glede službe in upravičeno boste ponosni nase. Delovne obveznosti boste opravili tako, da boste pridobili nova znanja in obveznosti. Res pa je, da boste znali s svojo energijo spodbuditi sodelavce, in več bo sodelovanja.
Zdravje: Čas bo namenjen razmisleku, kaj spada v ospredje. Poglobili se boste v znanja, ki vam bodo v pomoč in so vezana na osebno rast. Pozitivno energijo vam bo povrnila rdeča barva in zadeve se bodo obrnile v iskani smeri, res pa je, da bodo štele pozitivne misli.

Bik
Ljubezen: Združili boste svoje znanje in čustva, in ker ste znani po čutnosti, boste našli zaupanje. Okrepili boste tudi ljubezen do sebe in tako pridobili paleto informacij, ki vam bodo v pomoč. Po zvezdnih namigih se bodo zgodili preobrati, ki bodo vezani na romantiko in skladnost v odnosu.
Denar: Preobrati, ki krojijo ta teden, v sebi skrivajo navdih in osebno motivacijo. Poglobili se boste v delovne izzive in prinesli tudi določeno znanje in izkušnje, ki bodo v pomoč tako vam kot okolici. Ključ do uspeha bodo pogovori in izmenjava mnenj, počasi se daleč pride.
Zdravje: Barva, ki vam bo povrnila energijo, bo zelena. Teden v sebi skriva neko odločnost in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim, toda vseeno bosta štela zaupanje in pozitivna naravnanost. Sprostitev boste našli v naravi, glasbi in delu na vrtu. 

Dvojčka
Ljubezen: Romantična energija vam bo podarila zaupanje in notranjo moč. Srčni izvoljenec vam bo ponudil ogledalo in omenjeno bo poučna iztočnica za osebno rast. Skozi pogovor boste našli odgovor, kaj morate spremeniti in do katere mere – štele bodo lepe besede.
Denar: Kocke usode se bodo obrnile v smeri razmišljanja in kovanja načrtov. Sprejeli boste tudi nekaj odločitev, ki vam bodo osebno v ponos. Neptun vam bo podaril navdih in zaupanje, res pa je, da se boste morali v osnovi izogibati bližnjic ali lažjih poti.
Zdravje: Dovolili si boste vzeti čas zase in za omenjeno boste tudi nagrajeni. Sprostili vas bodo pogovori in možnost osebne izbire. Prosti čas boste preživeli kreativno in v gibanju. Pozitivne misli vas bodo polepšale in prinesle ugodnosti.

Rak
Ljubezen: Modre besede bodo našle ključ do srca, čeprav bo pri vaši hiši in v srcu nekaj nemira. S srčnim izvoljencem bosta igrala igrico vroče in hladno, toda pod črto bosta skozi to okrepila odnos. Poglobili se boste tudi v znanja, ki so povezana z osebno rastjo in razvojem.
Denar: Ključna beseda, tako pri denarju kot v službi, bo raziskovanje in tako boste odkrili veliko novega ter sprejeli nekaj ključnih odločitev. Pozitivne misli prinašajo ugodnosti in dobra sodelovanja, a boste imeli mnogo obveznosti.
Zdravje: Če boste sledili svojemu srcu, najdete v sebi moč in energijo. Ključni bodo pogovori in izmenjava mnenj, našli boste osebno srečo in zadovoljstvo. Spremembe, ki jih boste doživeli v tem tednu, bodo navdih in priporočilo, kaj morate še spremeniti.

Lev
Ljubezen: Pridobili boste nekaj informacij in spodbude, tako boste uvideli širši namen in razširili lastno dojemanje. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in spodbudo, seveda pa ne bo vse po vaše. Več časa za pogovor bo v sredo in soboto, Venera vam bo prinesla magnetične preobrate.
Denar: Preobrati glede denarja bodo vezani na torek in narediti boste morali tudi načrt. Spodbudno bo, da boste v sebi našli motivacijo, in tako se bodo našle ustrezne rešitve. Zelena barva vam bo prinesla ravnovesje in skladnost v odnosih.
Zdravje: Venera bo poglobila vaše zavedanje in tako najdete v sebi navdih in motivacijo. Globoko v svojem srcu prižgite ogenj čiste ljubezni in najdite pot do lastnega miru. Sprostila vas bo umetnost, kot sta risanje občutkov in izrazni ples.

Devica
Ljubezen: Za naklonjenost srčnega izvoljenca se boste morali nekoliko boriti. Rdeča nit bo povezovanje in to vam bo prineslo veselje in ravnovesje. Pridobili boste harmonično energijo, tako boste zadeve lažje urejali, in v tem tednu boste upravičeno ponosni nase.
Denar: Opravili boste osebno analizo ter si določili prioritete. Mars vam bo prinesel drznost in nekaj učinkovitih rešitev, na katere boste ponosni. Plodna energija se vam bo obrestovala in skozi to najdete tudi motivacijo.
Zdravje: Merkur obljublja komunikacijo in intelektualne dejavnosti, ki bodo prinesle ravnovesje in skladnost. Oranžna barva vam bo podarila dodatno motivacijo in energijo. Koristne učinke bosta imela narava in zapisovanje svojih občutkov – slediti morate glasu srca.

Tehtnica
Ljubezen: Poglobili se boste v odnos do sebe in pridobili namige, kaj morate spremeniti. Omenjeno vam bo koristilo v ljubezni, kjer boste našli dodatno energijo in motivacijo. Skupni izlet vam bo podaril zaupanje in tako se bodo zadeve obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana.
Denar: Pozitivne misli vam bodo koristile tudi na delovnem mestu in tako boste našli dodatno spodbudo. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za osebno rast. Dogodki se bodo v osnovi odvijali po pričakovanjih in Mars vam bo podaril motivacijo in skladnost.
Zdravje: Kolo usode se bo ta teden zavrtelo v vašo korist, obljublja dobro počutje in ugodnosti. Dovolite si najti nekaj izzivov, da boste naredili korak naprej. Tiste stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapišite; tako vam bo mnogo lažje.

Škorpijon
Ljubezen: Venera vam bo podarila nekaj magnetične energije in tako boste sledili svojim občutkom. Omenjeno vas bo v ljubezni pripeljalo zelo daleč, tako boste upravičeno ponosni nase. Pogovori ob romantični večerji bodo razkrili, kar morate še spremeniti.
Denar: Naredili boste prerez in tako lažje rekli bobu bob. Dogodki se bodo odvijali v iskani smeri, kjer najdete tudi pozitivno energijo, in tako boste dokončali nekaj iz preteklosti. Ključna beseda bo povezovanje; najdite ljudi, ki vam bodo pri tem naklonjeni.
Zdravje: Globoko v sebi boste znali aktivirati zdravilno energijo in spoznali, kaj morate še spremeniti za boljše počutje. V veliko pomoč vam bosta narava in delo z barvami. Poglobili se boste v znanja, ki so skrita v vas in na katera ste nekoliko pozabili.

Strelec
Ljubezen: Naredili boste prerez in tako spoznali, kaj ima v vajinem odnosu prednost. Roko na srce, za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in to vneto zagovarjati. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, a ne bo vse zlato, kar se sveti.
Denar: Daleč v ospredju bodo izzivi, toda blizu vam bo Uran, in tako se bodo zadeve obrnile v iskani smeri. Več časa boste namenili raziskovanju, novosti bodo prinesle ugodne rešitve. Pogovor z nekom, ki mu zaupate, vam bo dal krila.
Zdravje: Informacije, ki jih boste prejeli, bodo prinesle poučne spremembe in novosti. Vse bo potekalo po načrtih in tako boste upravičeno ponosni nase. Merkur vam bo pomagal izbrati prave besede in tako boste notranje pomirjeni.

Kozorog
Ljubezen: Merkur bo prinesel povezovanje in prave besede, ki vam bodo v pomoč in oporo. Srčni izvoljenec vam bo nastavil poučno ogledalo, našli boste nekaj dobrih iztočnic za rast. Dogovori, ki bodo ta teden v ospredju, se bodo zelo kmalu spremenili.
Denar: Iz preteklosti boste znali izluščiti zrno modrosti in ta znanja prenesti v naslednji teden. Poglobili se boste v iskanje ravnovesja, toda pred tem boste morali sprejeti nekaj okoliščin. Uspehe na delovnem mestu pričakujte v sredo in četrtek, glede denarja pa v soboto.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo uspeh in dobro počutje. Popazite na to, da si boste vzeli dovolj časa zase in boste znali uživati v prostem času. Sprostila vas bo dobra glasba. Čas je tudi, da si dovolite narediti korak naprej.

Vodnar
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko in tako boste imeli dobre iztočnice za veselje. Igra besed bo popestrila odnos in prinesla nova spoznanja in ugodne rešitve. Odlično se boste počutili v krogu družine in pomembno bo, da okrepite ljubezen do sebe.
Denar: Naredili boste načrt in spoznali, kaj spada v ospredje. Pomembno bo, da najdete v sebi spodbudo; Saturn vam bo prinesel kopico novih spoznanj in ravnovesje. Stvari bodo potekale po pričakovanjih. Sledite notranjim smerokazom.
Zdravje: Po zvezdnih namigih bo v ospredju preudarnost; to bo teden harmonije in ugodnih rešitev. Poglobili se boste vase in v sebi našli navdih. Pogovori vam prinašajo veselje in rešitve – sledite glasu srca. Sprostila vas bo modra barva.

Ribi
Ljubezen: Modra barva prinaša novo energijo v vajin odnos. Amorjeva puščica obljublja kar nekaj prijetnih trenutkov v dvoje, več bo priložnosti za pogovor in izmenjavo mnenj. Jupiter vam bo okrepil zaupanje in tako se bodo zadeve obrnile v iskani smeri.
Denar: Če boste naredili dober načrt, vas čaka sreča in več priložnosti za osebno rast. S svojim znanjem boste radi pomagali sodelavcem, toda vseeno določite osebne meje. Uran vam bo prinesel nekaj novih znanj in priložnosti za raziskovanje.
Zdravje: Pozitivne misli vam prinašajo ugodnosti, slediti boste morali svojemu srcu. Po zvezdnih namigih boste kmalu nagrajeni in dosegli boste neko ravnovesje. Če vam bo uspelo v sebi prebuditi veselje, se boste konec tedna odlično počutili.