Astronapoved

Horoskop za sredo, 24. maja

N. K.
24. 5. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v raku, ob 16.32 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Prosili vas bodo za pomoč, vendar razmislite, ali ste pripravljeni spet žrtvovati svoj čas. Na poslovnem področju boste prejeli pohvalo, ki vam bo godila.

BIK – Danes se nekomu, ki ste mu storili krivico, opravičite in hitro boste spoznali, da se bremena valijo z vas, kar vas bo napolnilo z drugačno energijo in svežino.

DVOJČKA – Glede poslovnih odnosov boste danes bolj kritični in hkrati bolj prodorni kot sicer. Radi bi se oddaljili od problema, a to ni najboljša rešitev.

RAK – Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami. Vzemite si čas zase, saj ga resnično potrebujete.

LEV – Čakanje na odgovor simpatije se vam ne obrestuje, saj se predobro poznate in veste, da boste prej ali slej potegnili črto in želeli neposredne odgovore na vprašanja.

DEVICA – Danes boste brez potrpljenja, čeprav bi bilo priporočljivo razmisliti, preden nekoga obtožite nečesa, česar morda sploh ni kriv. Bodite diplomatski

TEHTNICA – Na videz boste mirni, medtem ko se v vaših mislih že kuje nekaj pomembnega. Kreativnost lahko uporabite za ukvarjanje s prijetnimi hobiji.

ŠKORPIJON – Izkazalo se bo, koliko lahko nekomu zaupate, kar vas bo močno presenetilo. Imeli boste odprt pogled na življenje, kar vas bo razvedrilo, še posebno zvečer.

STRELEC – Ne pričakujte, da vam bo uspelo vse doseči hkrati, saj je na vidiku nekaj splošne zmede. Ujemite priložnost, ki se ne bo kmalu ponovila, in jo čim bolje izkoristite.

KOZOROG – Znašli se boste v središču pozornosti, kar vam bo zelo všeč. Sestanek s prijateljem vam bo povrnil upanje, da lahko spremenite marsikaj, kar vam ne ustreza.

VODNAR – Dokler boste samo razmišljali in ne boste nič naredili, se bo v vaših mislih kopičil nemir, ki vam onemogoča napredek oziroma to, kar si želite.

RIBI – Danes bo pestro, posebno ob prepletanju poslovnih zadev z ljubezenskimi pripetljaji. Imate priložnost, da začnete znova, saj boste izjemno iznajdljivi in prodorni.