Astronapoved

Horoskop za torek, 23. maja

N. K.
23. 5. 2023, 05.22
Posodobljeno: 23. 5. 2023, 07.28
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Na poslovnem področju bo nekoliko bolj umirjeno, vsaj v kolektivu se boste lahko sprostili in nasmejali. Skupaj boste navdušeno kovali nove načrte.

BIK – Danes boste zelo zadovoljni z dogajanjem, posebno v odnosih z osebo, s katero se počasi zbližujete ali jo občudujete zaradi življenjskega sloga.

DVOJČKA – Nemirni ste, kar sicer ni novost, saj ne delujete vedno premišljeno. Obremenjuje vas staro vprašanje, na katero nimate konkretnih odgovorov.

RAK – Dopoldne lahko pričakujete zanimivo dogajanje, ki vas bo prebudilo. Odprlo se vam bo več različnih poti, lahko boste izbirali med njimi.

LEV – Danes se boste posvetili ljubezenskemu področju, kjer vam ne bo dolgčas, saj vam dobrih snubcev ne bo primanjkovalo. Ponosni boste nase.

DEVICA – Ne bodite presenečeni, če vas bo odnašalo v pretiravanje, tako v pozitivno kot negativno skrajnost. Kritike vam sicer ne bodo všeč, saj ste prepričani v svoj prav.

TEHTNICA – Nikakor se ne morete odločiti, kakšna bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas obremenjujejo.

ŠKORPIJON – Vse se vrti okoli istih vprašanj, kar vas bo vznemirjalo iz trenutka v trenutek, tudi tiste, ki ste sicer odločni. Premislite, kaj bi radi imeli in kako boste to dosegli.

STRELEC – Danes se bo nepričakovano začelo ustavljati nekaj, v kar ste komaj začeli verjeti in zaupati. Poskusite priti zadevam do dna, tudi če boste slišali kaj neprijetnega.

KOZOROG – Danes se boste spraševali, ali namenjate svoj čas pravim stvarem. Podvomili boste o tem, ali ste na pravi poti, saj rezultatov še nekaj časa ne bo na spregled.

VODNAR – Ugotovili boste, da vam ni treba takoj najti konkretne rešitve; to je le faza, ki jo boste morali prebroditi skupaj s prijateljem. Pridobili boste izkušnjo.

RIBI – Danes bolj opazujte in se na vsak način izogibajte preveč impulzivnim odzivom, ki vas vodijo le v slabo voljo in konflikte. Izborite si nekaj časa zase.