Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 22. maja

N. K.
22. 5. 2023, 05.25
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v dvojčkih, ob 5.28 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Opogumite se in razmislite o možnostih, ki se vam tako vztrajno ponujajo. Ne zapravite jih, temveč naredite načrt, kako jih boste kar najbolje izkoristili.

BIK – Danes bo vsega preveč, še posebno če vas čaka kaj neopravljenega ali nedogovorjenega. Vsekakor se potrudite in vložite v delo več energije.

DVOJČKA – Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste pokazali več optimizma. Imate še eno priložnost, vendar pohitite, da vas kdo ne prehiti. Vse se bo dobro izteklo.

RAK – Dan bo veliko zanimivejši, kot ste pričakovali. Nekdo vas še čaka in mogoče je nadaljevanje zgodbe ali sodelovanja, zato zavihajte rokave in pojdite v akcijo.

LEV – Raziščite določene stvari, preden razsodite zaplet, ki še ni rešen. Na zadevo gledate z drugega zornega kota kot drugi, zato se posvetujte z njimi.

DEVICA – Pred vami je čudovit dan, ki prinaša tudi nekaj več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj ste v obdobju novih začetkov.

TEHTNICA – V družini bo spet nekaj težav v komunikaciji. Spremenite nekaj načrtov in jih dejavno uresničujte, uspeh je zagotovljen. Ključ je v samozavesti.

ŠKORPIJON – Danes boste pod vplivom okolice, kar vam ne bo všeč. Delovne obremenitve bodo velike in se bodo zavlekle, vendar se ne obremenjujte preveč.

STRELEC – Močno si boste želeli nadaljevati izobraževanje, a se boste ob tem srečevali z dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj.

KOZOROG – Glede nečesa niste tako zadovoljni, kot bi lahko bili. Slutite, da vas ovirata negotovost ali pomanjkanje samozavesti. Ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali.

VODNAR – Še vedno razmišljate in omahujete, čeprav vas nekdo prepričuje o svojem mnenju in pogledu na razmere. Priznati si morate, da zamisel le ni tako slaba.

RIBI – Zasanjani in zamišljeni se boste lotili reševanja zadev na področju čustev. Pri nečem niste tako suvereni, kot ste želeli, kar vas lahko nekoliko obremeni.