Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 21. maja

N.N.
21. 5. 2023, 08.02
Posodobljeno: 21. 5. 2023, 08.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
/

Oven

Naleteli boste na neodobravanja v bližini in nekateri vam bodo očitali še dejanja iz preteklosti. Ne izgovarjajte se, raje zaprosite za pomoč ali nesvete, da popravite vse.

Bik

Energijo in skupen čas usmerite v šport ali igre, kjer boste lahko z vzgledom in humorjem lažje prenesli na otroke svoje prave vrednote. To vas bo sprostilo.

Dvojčka

Idealen čas je za ljubezensko okrepitev partnerskega odnosa. Samski imate priložnost spoznati ali se srečati s sorodno dušo, zato se ne skrivajte pred življenjem.

Rak

Ne dovolite, da vam preteklost vpliva na sedanjost, zato skrbno načrtujte svoje korake in čustevo reagirajte iz sedanjosti. Sočasno boste rešili več težav naenkrat.

Lev

Lahko, da boste začeli z nečim novim, z malo stvarjo, ki bo prerasla v večjo in za vas pomembno stvar. Opazili boste tudi odzive ljudi in videli razliko v svojem počutju.

Devica

Lahko, da se boste lotili prenove doma ali začeli razmišljati v tej smeri. Tudi če želite spremeniti svoj izgled, je sedaj dober čas za ideje in smiselni načrt glede vsega.

Tehtnica

Zavedajte se, da niste tisti, ki se odloča o dogajanju okoli sebe, a je vseeno smiselno, da negujete ljubeče energije, saj vas bo življenje tako podprlo pri pravih rešitvah.

Škorpijon

Prisluhnite filozofiji življenja bližnjih ali simpatij, da boste lažje ugotovili, kako ste zares kompatibilni. Nekateri prijatelji so vam naklonjeni, vendar le ko sprejemajo.

Strelec

Če želite spremembe, se najprej osredotočite na to, da vzpostavite novo stanje glede materialnih dobrin. Preglejte vse, kaj zares potrebujete in kako priti do tega.

Kozorog

Ljubezen vam bo naklonjena, zato se odzivajte sproti, ni pa še potrebe, da se čisto dokončno odločite. Izbira vas bo namreč osvobodila, da boste lažje začeli zaupati.

Vodnar

Ohranjajte svojo notranjo moč v dobro in se ne ozirajte na pripombe okolja ali domačih. Zdelo se vam bo, da imate vsi podobne cilje, če že ne enake, kar ne bo res.

Ribi

Ne iščite napak pri drugih, temveč ostanite povezani z lastnim zadovoljstvom, saj boste s tem naredili naveč za vse vas. Ne pogovarjajte se o ljudeh, ki niso prisotni.