Astronapoved

Horoskop za soboto, 20. maja

N. K.
20. 5. 2023, 05.45
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v dvojčkih.

Pixabay
Zvezde za danes napovedujejo ...

OVEN – Družba, v kateri se boste znašli, bo odlična in lahko se premaknete kar za nekaj stopničk, tudi glede začrtanih projektov. Zaupajo vam, izkoristite ugoden trenutek.

BIK – Nekaj težav bo, čeprav vam je nekdo naklonjen in vas spodbuja na vsakem koraku. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drage osebe in se preveč prilagajate.

DVOJČKA – Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmislili o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolj motivirani.

RAK – Danes bo na sporedu več novosti glede potovanja. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da ne zanetite kakšnega spora.

LEV – Prijetna oseba vam bo pospešila utrip. Očitno je že skrajni čas, da se odprete na ljubezenskem področju. Tako boste pridobili prednost in dosegli boljše počutje.

DEVICA – Danes boste več kot očarljivi in prepričljivi, s čimer boste nekoga očarali. Zlahka boste dobili to, kar si želite, posebno od oseb, ki vam največ pomenijo.

TEHTNICA – Ugotavljate, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo. Vse se vrti prehitro, zato boste nekoliko živčni in zadirčni, na kar vas bo nekdo opozoril.

ŠKORPIJON – Dobrih novic bo več, kot ste pričakovali, zato boste zmedeni in neodločni. Pozneje boste imeli možnost, da še premislite in se odločite, kot je prav za vas.

STRELEC – Za zdaj se boste osredotočili na tisto, kar že poznate, a kmalu boste pripravljeni na številne novosti. Popoldne boste dobili novico, ki bo odločilnega pomena.

KOZOROG – Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta in zdi se vam, da morate spraševati vedno ene in iste stvari, kar vas vznemirja. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem.

VODNAR – Zdaj ste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in močno opogumilo.

RIBI – Motili in ovirali vas bodo z vprašanji, čeprav se vseeno lahko nekako izgovorite in se posvetite svojim opravkom, ki jih ne bo malo. Popazite tudi na prehrano. ******