Astronapoved

Horoskop za torek, 9. maja

Danaja
9. 5. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v strelcu, ob 1.33 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Na delovnem mestu boste iskali novo znanje in ga tudi našli. To je znak, da se vam bo uspelo uveljaviti v poslovnem svetu. Popoldanske urice bodo nabite s čustvi.

BIK – Veselili se boste tistega, kar vam bo ponudilo življenje. Spremljala vas bo ustvarjalna energija. Veliko časa boste namenili razmišljanju o različnih zakonitostih.

DVOJČKA – Kaže, kot da bi se obotavljali, a se le sprašujete, kako bi lahko rešili nekaj družinskih in službenih zadev. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav kažete drugačen obraz.

RAK – Nekaj vam ni všeč. Poklicali vas bodo v trenutku, ko boste najmanj razpoloženi za pogovor. Vsekakor se potrudite vsaj okoli nujnega kompromisa in dogovora.

LEV – Pri nekem opravku bi lahko dosegli zavidanja vredne uspehe, čeprav dvomite o svojih sposobnostih. V ljubezni se ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli.

DEVICA – Polni energije se boste lotili vsega, česar ste se še včeraj branili. Spoznanje, da zmorete več kot običajno, vas bo navdajalo s samozavestjo. V ljubezni boste živahni.

TEHTNICA – Niste dovolj močni, da bi se uprli določenim zadevam, zato boste pogosteje kot sicer pripravljeni na prepir. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko nezadovoljni.

ŠKORPIJON – Dan bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejeli zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi tako v ljubezni kot v poslu.

STRELEC – Od okolice dobivate veliko mešanih sporočil, ki vas delajo zmedene in neodločne. Manj se ozirajte na mnenja drugih in poslušajte svoj razum. Stojte za svojimi odločitvami.

KOZOROG – Dogajanje se bo vrtelo s pospešeno hitrostjo, vse večji bo tudi vaš seznam obveznosti. Utegne se zgoditi, da vam bodo nekatere zadeve ušle z vajeti, vendar ostanite mirni.

VODNAR – Radi boste pomagali drugim ljudem. Iskali boste tudi iskrico pozitivnosti in jo našli med prijatelji. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v harmoniji.

RIBI – Romantična doživetja vam bodo vlivala smisel in zaupanje. Spoznali boste, da lažjih poti ni in da boste morali narediti sintezo. Reševali boste zadevo, povezano s prijatelji.