Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 8. maja

M.K.
8. 5. 2023, 05.45
Posodobljeno: 8. 5. 2023, 09.49
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna v strelcu.

Profimedia
/

Oven

Nekdo spoštuje vašo zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti.

Bik

Preveč se ukvarjate z nekom, ki se vam najprej približa, potem pa vedno znova izmika. Taka igra je morda zanimiva, toda vašemu dojemanju ljubezni ne ustreza.

Dvojčka

Nekdo vam je izjemno naklonjen in prav presenečeni boste, kako lahkotno in hitro vse poteka. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na sestanek.

Rak

Imate sposobnost videti večjo sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da se ukine pristranskost.

Lev

Vaš čas je prav tako dragocen kot vaš denar, zato pazite, komu ga posvečate. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti namenila veliko svojega časa.

Devica 

Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta še posebej pri delu. Poskusite preprečiti težave in morebitna nesoglasja, pri tem bodite previdnejši.

Tehtnica

Sledili boste svoji resnici, ki ste jo spoznali pred kratkim. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje.

Škorpijon

Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica.

Strelec

Razpoloženi ste in komunikativni. Vse lahko rešite, toda z več diplomacije. Med prijatelji je lahko tudi nova simpatija, ne bodite presenečeni.

Kozorog

Eden od sodelavcev ima drugačen dnevni razpored kot vi. Lahko bi si celo želel nekaj povsem nasprotnega, a s tem ni prav nič narobe.

Vodnar

Ne bo vam prijetno v vsaki družbi, tudi če gre za ljudi, ki so vam bili do zdaj všeč. Priznajte si, da ste se spremenili, posebno po nekaj napornejših dogodkih.

Ribi

Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči. O tem ponosno spregovorite z drugimi. Skrivanje svojih ciljev ni prav pametna odločitev.