Napoved do 14. 5.

Tedenski horoskop: vzemite si čas zase in za ljubezen - tudi do sebe

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
7. 5. 2023, 10.54
Posodobljeno: 7. 5. 2023, 11.41
Deli članek:

Ljubezen je tista, ki vedno znova prinaša veselje, tudi ljubezen do sebe. To ni le puhlica, temveč uporabno znanje, ki bi ga moral usvojiti vsak. Predvsem zato, da bi življenje dobilo nianse, barve in nov smisel.

Profimedia
Človek ni samo telesno, temveč tudi duhovno bitje.

Resnica je, da je mnogim ljudem težko, a morda lahko vsak naredi vsaj nekaj dobrega v okolju, kjer živi: pomagajte komu nesti nekaj, kar je zanj pretežko, prijazno pozdravite sosedo, obiščite prijatelja, podelite nasmeh kar tako. Vse to so zakladi, ki nič ne stanejo, a so dobra iztočnica za osebno rast.

Dandanes veliko hitimo, zato si je pač treba vzeti čas za veselje, ljubezen do sebe, za lepe besede in duhovna znanja. Kajti človek ni samo telesno, temveč tudi duhovno bitje, in ljubezen združuje oboje v logično celoto.
Venera bo mnogim podarila magnetično energijo in tudi tako bodo lahko kos vsem obveznostim in nalogam.

Oven

Ljubezen: Predelali boste nekaj iz preteklosti in tako dosegli ravnovesje in osebno svobodo. Do petka boste našli novo notranjo moč in sprejeli več obveznosti. Besede, ki jim bodo sledili pogovori in jih bo ta teden več, prinašajo dobre preobrate.

Denar: Retrogradni Merkur poziva k previdnosti, kajti ni vse zlato, kar se sveti. Res pa je, da boste lahko ta teden vzpostavili nove vrednote in se pogovorili o tistem, kar vas bremeni. Sreča vas bo obiskala tako v sredo kot v petek – to bodo ugodni premiki na bolje.

Zdravje: Obdani boste z ljudmi, ki vas bodo osrečili in ustvarili harmonijo. Poglobili se boste lahko v nova znanja, smisel boste našli v nekih izbranih besedah. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, blagodejno bodo delovali sprehodi ob vodi.

Bik

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila ugodne trenutke. Zadev ne boste smeli pometati pod preprogo, zberite se. Štele bodo prijetne besede, toda pod pogojem, da sprejmete nekaj omejitev. Sprostili se boste ob glasbi in plesu.

Denar: Retrogradni Merkur vam bo dal dobre namige, kaj je smisel življenja in kam je modro usmerjati energijo. Če boste namige in omejitve upoštevali, lahko pričakujete uspeh. Na delovnem mestu bo sledila prenova, ki jo boste tudi sprejeli. 

Zdravje: Spoznali boste, kaj morate še spremeniti. Prihajajo ugodne priložnosti za osebno rast, spoznali boste pravi pomen osebne moči. Pozitivno energijo boste pridobili v naravi in pri delu na vrtu. Sledite sebi, tako se vam bo okrepila volja.

Dvojčka

Ljubezen: Navdih boste našli v sebi in tako naredili pomemben korak naprej. Izkazalo se bo, da se lahko zelo dobro prilagodite, tu bodo iztočnice za napredek v odnosu. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in tako boste spoznali, kaj je treba spremeniti.

Denar: Svojo energijo boste znali uporabiti tako v komunikaciji kot v transportu; seveda bo pri tem nekaj nesoglasij, pa vendarle: konec dober, vse dobro. Rdeča nit bosta odgovornost in povezovanje – tako bodo odnosi na delovnem mestu prijetni.

Zdravje: Odkrili boste nova znanja. Vzeli si boste čas za zabavo, kar prinaša ravnovesje. Popazite na svoje grlo; simbolično pa to pomeni, da morate izraziti svoje občutke. Mars vam bo pomagal do nekih spoznanj, tako boste osvobojeni sledili svojim sanjam.

Rak

Ljubezen: Glede na zvezdne namige bo vse potekalo po pričakovanjih. Pozitivne misli prinašajo ravnovesje in so podlaga za dober odnos. Srčni izvoljenec vam bo predstavil svoje mnenje in ob pogovoru bosta našla rešitve.

Denar: Napredovali boste, kajti vaše ideje bodo plodne in ustvarjalne. Iz preteklosti boste znali izluščiti neko modrost in prave vrednote, to se vam bo obrestovalo. Na denarnem področju ne bo presenečenj; naredili boste učinkovit načrt, na katerega boste še dolgo ponosni.

Zdravje: Če boste sledili glasu srca, boste v sebi našli dodatno energijo in motivacijo. Skozi pogovor in delo na sebi boste spoznali, kje so vaše meje in kaj so pravila igre. Ne pozabite na sprehodu opazovati narave in ozavestiti, kaj je vaše bistvo.

Lev

Ljubezen: Venera bo okrepila vašo osebno motivacijo; tako bodo vaše odločitve modre in preudarne. Poiskali boste prave besede in našli neko ravnovesje. Mars vam bo podaril nekaj drznosti, znašli se boste v labirintu samospoznanja, a tudi naredili korak naprej.

Denar: Čeprav boste ta teden iskali bližnjice, se boste na drugi strani zavedali odgovornosti. Ključno bo, da preberete drobni tisk, kajti retrogradni Merkur lahko prinese nekaj izzivov. V sredo boste prejeli pomoč sodelavcev, tako boste v sebi našli moč in harmonijo.

Zdravje: Energijo vam bo dajala zelena barva. Globoko v sebi boste našli zagon in kreativno energijo, ki prinaša tudi nova spoznanja. Znanja iz sveta duhovnih energij vam bodo v pomoč, da boste lažje naredili načrt, kaj si želite.

Devica

Ljubezen: Prijetne besede bodo ključ do srca, čeprav bo v ospredju tudi igrica vroče-hladno. Predelati boste morali nekaj lastnih omejitev in v tem najti moč. V ospredju bodo pogovori in izmenjava mnenj, tako v sredo kot v soboto.

Denar: Naredili boste načrt, ki vam prinaša bogata spoznanja in ravnovesje. Retrogradni Merkur vam bo priskrbel nekaj izzivov na delovnem mestu, toda pridejo tudi rešitve. Ugotovili boste, kam vlagati energijo, toda sestavni del življenja so tudi spremembe.

Zdravje: V sebi boste dosegli ravnovesje in odkrili plodne energije. To boste lahko uporabili v umetnosti, kot sta glasba in ples. Iz preteklosti boste lahko izluščili namig, kaj je treba spremeniti, da bi bili srečni. Zapisujte si občutke.

Tehtnica

Ljubezen: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist, kar dolgoročno prinaša harmonijo. Srčni izvoljenec vam bo iskreno povedal svoje mnenje, a vam tudi nudil oporo. Spoznanja vaju bodo dodatno povezala in bodo pravi blagoslov.

Denar: Globoko v sebi boste našli novo moč in tako boste lažje sešteli pluse in minuse na delovnem mestu. Obrestovale se vam bodo pozitivne misli, prinašajo ugodne preobrate. Glede denarja bosta še posebno uspešna dneva četrtek in petek, prinašata napredovanje.

Zdravje: Pozitivne misli bodo ustvarile lepo energijo za napredek. Dovoliti si boste morali, da sledite svojim sanjam in sprejmete nasvete drugih ljudi. Vir energije bo peščeno rumena barva. Sprostili se boste v naravi, še posebno v gozdu.

Škorpijon

Ljubezen: Če boste v sebi našli navdih, se bodo zgodili preobrati, in pri tem vam bosta naklonjena Venera in Mars. Rdeča nit bodo pogovori in našli boste tisto pozitivno energijo, ki zadeve obnavlja. Teden bo sicer zaznamovala romantika.

Denar: V ospredju bodo sodelovanja in to je ključ do novih spoznanj. Zelena barva je znanilec ugodnosti; pravo pot boste našli tudi ob pogovorih. Glede denarja pričakujte pozitivne preobrate; upravičeno boste ponosni nase.

Zdravje: Poglobili se boste v znanja, ki ste jih prej zanemarjali, in tako pridobili novo energijo. Rojenice so vam v zibelko položile intuicijo; uporabite jo in naredite korak naprej, sledite svojemu srcu. Konec tedna boste predelali nekaj, kar je vezano na preteklost.

Strelec

Ljubezen: Odkrili boste nekaj novega in v tem pogledu napredovali. Glede na to, da bodo vaše misli usmerjene v pozitivno, bodo preobrati harmonični. Združili boste svobodo in znanje ter tako okrepili notranjo moč. Srčni izvoljenec bo sledil vašim predlogom.

Denar: Ključno bo, da opravite osebno analizo. Tako boste ugotovili, kako naprej. Spremembe, ki se bodo dogajale ta teden, so ključ do uspeha. Denarno področje bo nekoliko nepredvidljivo, toda v osebno pomoč vam bo Venera, ki prinaša nove uvide.

Zdravje: Če si boste vzeli čas zase, boste nagrajeni in pridobili boste več motivacije. Spoznali boste, kaj spada v ospredje, in skozi to ozavestili nove smernice. Sprostili vas bodo narava in dela na prostem, zapisovanje občutkov bo balzam za dušo. Sledite notranjemu glasu.

Kozorog

Ljubezen: Naredili boste osebni načrt in tako spoznali, kaj ima prednost. Notranja moč bo okrepila ljubezen, odgovorila bo na določena vprašanja. Nekatere izzive morate sprejeti bolj pozitivno; lepe besede bodo ključ do srca.

Denar: Kocke usode se bodo obrnile v vašo korist in okrepila se vam bo samozavest. Jupiter bo pripomogel, da najdete dodatno motivacijo, in s tem pride tudi uspeh. Ugoden dan za pogovor bo sreda, sicer pa bo ves teden v znamenju sodelovanja.

Zdravje: Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, prinašajo mnogo priložnosti za osebni razvoj. Pridobili boste koristne informacije, ob tem pa sledili svojim občutkom. Daleč v ospredju bo komunikacija, kot tudi krajše poti in raziskovanje.


Vodnar

Ljubezen: Pridobili boste informacije, ki vam bodo precej pomagale. V sredo in petek boste prejeli več podpore v ljubezni, pričakujte osebni napredek. Vendar morate izkoristiti svojo notranjo moč, to vas bo osvobodilo. Srčni izvoljenec bo vir novih spoznanj.

Denar: Usoda vam bo naklonjena. Poglobili se boste v znanja, ki vam bodo v pomoč pri napredovanju. Dogodki na delovnem mestu se bodo ves teden razvijali tako, da se vam bo okrepila samozavest.

Zdravje: Narava vam bo povrnila energijo in spremljala vas bo osebna sreča. Dovolili si boste stopiti v ospredje in odločno povedati svoje mnenje, Uran pa vam prinaša kar nekaj dobrih povezav in ugodnih premikov na bolje. Rdeča nit bodo odnosi in to je ključ do osebne rasti.

Ribi

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila namig, kako ravnati. Okrepila se bo vaša notranja moč, lahko boste ponosni nase. Do konca tedna boste sprejeli neko odločitev, ki bo posledica tega, da ste uspešno predelali nekaj iz preteklosti.

Denar: Dobro boste uporabljali besede, kar bo pripomoglo k napredku, pa tudi učljivi boste. Mars vam bo pomagal, da boste delovne naloge opravili prav briljantno. Poglobili se boste v tista znanja, ki lahko pripomorejo k timskemu delu, in to bo še posebno koristno v sredo.

Zdravje: Sprostila vas bo glasba, v njej boste našli neko ravnovesje. Roko na srce, stvari se bodo uredile, več bo veselja. Vendar vedite, da je treba ohranjati pozitivno mišljenje; tako boste tudi sledili sebi in napredovali.