Naapoved od 1. do 7. maja

Tedenski horoskop: kazanje s prstom na druge ne vodi nikamor

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
30. 4. 2023, 15.00
Deli članek:

Je delo vrednota? Prepričan sem, da bi morali imeti vsi ljudje v aktivnih letih življenja priložnosti, da si pridobijo izkušnje in delovne navade. To je vsekakor nekaj, kar potrebujemo za osebno rast, pa tudi vir navdiha. Kajti ko se delo dobro opravi, pride nagrada, pridobimo samozavest in notranjo moč.

Dreamstime
Vsak zase lahko spreminja svet ter v njem najde prave vrednote in nagrade.

Res je, da se časi in vrednote spreminjajo, ljudje dandanes preveč hitimo, v potrošniški družbi se bori vsak zase. Toda povezovanje, pogovori in sodelovanje nas lahko pripeljejo zelo daleč. Ne smemo pozabiti na lepe manire in pošteno plačilo za dobro opravljeno delo. Vsak zase lahko spreminja svet ter v njem najde prave vrednote in nagrade.
Negativno razmišljanje in kazanje s prstom na druge pa ne vodi nikamor. Bodite optimistični in naredite si dneve lepe in prijetne, vzemite si čas zase in razmislite, kje so vaše osebne meje. Zgodovino pišejo zmagovalci.


Oven
Ljubezen: Retrogradni Merkur bo začinil partnerski odnos in prinesel bogata spoznanja. Popaziti boste morali, da v dom vnesete harmonijo in predelate zadeve iz preteklosti. Po zvezdnih namigih se bodo razmere do konca tedna umirile, tedaj bo čas za iskren pogovor.
Denar: Kolo usode se bo obrnilo v vašo korist, pričakujte preobrate. Pogovori vam bodo v osebno pomoč, pri dogovorih pa ne bo odveč nekaj zdrave previdnosti. Pridobili boste tudi nekaj informacij, ki se vam bodo obrestovale čez čas.
Zdravje: Roko na srce, imeli boste veliko obveznosti, a si vzemite tudi čas zase in za svoje sanje. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in Venera vam bo okrepila samozavest. Ob dobri družbi boste svoje mnenje izrazili na prijeten način, a kljub temu določite osebne meje.

Bik
Ljubezen: Če boste sledili srcu, boste našli ravnovesje, ključ do uspeha pa bosta tudi pogovor in izmenjava mnenj. Ta čas bo zaznamovalo naravno ravnovesje, pridobili boste tudi novo motivacijo. Ta teden se boste odlično počutili doma in ob srčnem izvoljencu.
Denar: Zaradi vaše motivacije se bodo dogajale pozitivne spremembe. Informacije, ki jih boste pridobili, bodo plod dobrih odnosov in raziskovanja. Retrogradni Merkur vam bo prinesel bogata spoznanja ter tudi nekaj več previdnosti v komunikaciji.
Zdravje: Treba se bo postaviti zase in doseči neko skladnost. Svetlo zelena barva vam bo povrnila energijo, a izzivi se bodo nadaljevali. Res pa je, da se boste morali umiriti, in v pomoč vam bodo pozitivne misli.

Dvojčka
Ljubezen: Venera vam bo omogočila modre odločitve in srčni izvoljenec bo vaše predloge sprejel. Glede na zvezdne namige bo nekaj nemira, toda našli boste dodatno energijo in motivacijo, da kaj spremenite. Pogovori v naravi bodo navdih za preobrat.
Denar: Svojo energijo boste znali usmeriti v nekaj pozitivnega in tako bodo kmalu vidni rezultati. Poglobili se boste v opravila, s katerimi ste odlašali, in uvedli nekaj ključnih sprememb. Pri denarju bodite nekoliko previdni, stanje bo spremenljivo.
Zdravje: Komunikacija vam bo prinesla ravnovesje in skladnost. Znali boste slediti sebi in tako boste pridobili notranjo moč in energijo. Sprostili vas bodo narava, sprehodi in glasba. Vir energije bo peščeno rumena barva.

Rak
Ljubezen: Navdih boste našli v svojem srcu, tako boste znali polepšati svojo energijo. Pridobili boste koristne informacije in odlično se boste počutili doma, kjer bo vladala harmonija. Nemir boste občutili v petek, ko se boste morali pogovoriti in določiti osebne meje.
Denar: Retrogradni Merkur vam bo namenil zelo zanimive zamisli in vam pomagal do uspeha. Globoko v sebi bi morali vedeti, kaj si želite, in se za to potruditi. Pri obvladovanju denarnega področja bo dovolj plodne energije; vajeti boste znali vzeti v svoje roke in pride tudi uspeh.
Zdravje: Opravili boste osebno analizo, kaj si želite in kaj spada v ospredje. Neptun vam bo okrepil intuicijo, navdih in zanimanje za raziskovanje duhovnih znanj. Koristno bo, da si občutke zapišete; tako lahko naredite korak naprej.

Lev
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil nekaj dobrih izzivov in pri svetovanju se bo izkazal. Res pa je, da bosta morala predelati nekaj iz preteklosti in bo Saturn prinesel tudi nekaj omejitev. Vseeno se bo razpletlo po pričakovanjih.
Denar: Odgovornost vam bo na tem področju prišla zelo prav in naredili boste korak naprej. Poglobili se boste v dejavnosti, v katerih želite napredovati. Koristne učinke bo imelo sodelovanje, a boste morali za pomoč zaprositi.
Zdravje: Kocke usode se bodo zavrtele v vašo korist in spremljala vas bo energija plodovitosti. Predvsem boste občutili povezanost z ljudmi, pogovori vam bodo v osebno pomoč. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, aktivnosti na prostem. Sledite svojim občutkom.

Devica
Ljubezen: Kreativna energija vam bo v ljubezni koristila in sprejemali boste modre odločitve. Nekoliko nemirni boste, toda to bo preraslo v nekaj kreativnega. Dogodki se bodo odvijali v smislu povezovanja in romantike, pomembno bo, da vse to sprejmete.
Denar: Pozitivne misli prinašajo uspeh in motivacijo. Svoje mnenje boste morali povedati odločno in hkrati z občutkom. Barva, ki vam prinaša uspeh pri denarju, je svetlo modra. Na delovnem mestu pa bo več sodelovanja.
Zdravje: Narava vam prinaša osebno ravnovesje, imeli boste zanimive ideje. Več časa boste namenili druženju s prijatelji in v svoje življenje boste privabljali nove ljudi. Odkrili boste novo veselje, kar vam bo dalo zagon za reševanje problemov.

Tehtnica
Ljubezen: Če boste misli usmerili v pozitivno, boste odkrili pravo ljubezen do sebe. Teden, v katerem se boste lotili filozofskih vprašanj in našli odgovore v svojem srcu. Srčni izvoljenec vam bo dal koristen namig in ob romantični večerji bosta poenotila stališča.
Denar: Venera vam bo podarila plodno energijo in tako boste kos vsem nalogam in delovnim obveznostim. Vendar ne smete spregledati niti malenkosti. Na novo določite osebne meje. Do petka se boste morali odločiti, kam boste vlagali energijo in kaj je tisto, kar ste prerasli.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo ravnovesje in skladnost. Mars vam bo podaril veliko volje in tako boste znali slediti notranjim smerokazom. Barva, ki vas bo podprla v energiji, je rdeča. Ta teden boste doživeli ustvarjalne preobrate.

Škorpijon
Ljubezen: Magnetična energija bo dala ljubezni svoj pečat, Venera pa vam bo zagotovila tako prilagodljivost kot samozavest. Seveda boste morali najti prave besede in neko ravnovesje. Skladnost v odnosu prinaša delo na sebi, ključ do vsega bodo pogovori in druženja v bližini reke.
Denar: Poiskali boste navdih in tako bo prišel tudi uspeh. Na delovnem mestu vam bo prišla prav drznost. Glede denarja bo to teden plodnih energij. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Predelali boste nekaj iz preteklosti in skozi to izluščili zrno modrosti. Rdeča nit bodo odnosi; drugi ljudje vam bodo nastavili ogledalo in to bo pripomoglo k ravnovesju. Če boste občutili nemir, se sprostite skozi izrazno umetnost ali pa občutke zapišite.

Strelec
Ljubezen: Poglobili se boste v odnos do sebe in nekaj novega spoznali. To vam bo v pomoč tudi v ljubezni, sledijo romantični preobrati. V ospredju bodo sodelovanja pri obveznostih in s srčnim izvoljencem se boste znali povezati na zanimiv način.
Denar: Če boste znali določiti osebne meje in pravila igre, se bodo stvari odvile po pričakovanjih. Več časa boste namenili vrednotam, nagrajeni boste za vztrajnost. Ta teden ne spreglejte namigov, štele bodo tudi malenkosti.
Zdravje: Če boste sledili svojemu srcu, globoko v sebi najdete ravnovesje. Poglobili se boste v znanja iz sveta duhovnosti in tako našli navdih in motivacijo. Privoščite si dovolj prostega časa. Tudi vi boste drugim delili modre nasvete.

Kozorog
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo do srede povedal svoje mnenje in svobodna izbira bo, ali ga boste poslušali ali ne. Dogodki se bodo odvijali pozitivno in spremljala vas bo sreča. Ne pozabite na brezpogojno ljubezen in pisanje občutkov.
Denar: Na delovnem mestu se pripravlja načrt, ki bo uspešen in posledično bo prišla tudi nagrada. Na določene zadeve boste morali pogledati nekoliko drugače in v osebno pomoč vam bodo pogovori. Več sodelovanja bo od srede naprej, v petek bo v službi nekoliko nemirno.
Zdravje: Poglobili se boste v raziskovanje nekega področja in v tem našli dušni mir. Pozitivne misli vam bodo v navdih, prelomnici pa bosta v sredo in soboto. Telesu zagotovite več vitaminov v naravni obliki.

Vodnar
Ljubezen: Pogovori vam prinašajo dobre iztočnice in predelali boste lahko nekaj omejitev. Rdeča nit bo sodelovanje in romantična doživetja vam bodo v ponos. Do konca tedna boste s partnerjem dosegli pravo ravnovesje.
Denar: Odkriti morate, kaj vas veseli, tako pride tudi uspeh. Napredujete lahko na podlagi znanja in določenega sodelovanja. Vendar zadev ne smete pometati pod preprogo, temveč jih aktivno reševati. Teden bo v znamenju izzivov in prilaganja, kar bo po svoje darilo.
Zdravje: Če boste znali najti notranji mir, bo vse drugo potekalo dobro. Uran vam bo pomagal opraviti pregled in tako se boste lahko osvobodili starih bremen. Sodeč po zvezdnih namigih, vas bodo sprostili pogovori in glasba.

Ribi
Ljubezen: Romantična energija bo polepšala tako vas osebno kot vajin odnos. Osebna modrost vam bo pomagala uvideti, kako se lahko stvari obrnejo, in rezultat bo obetaven. Mars vam zagotavlja vztrajnost. Odlično se boste počutili v krogu družine.
Denar: Usoda vam je naklonjena. V ospredju bodo odnosi in dogovori. Res pa je, da bo retrogradni Merkur odnose malo začinil in se boste morali prilagoditi. Pri denarju vam bo pomagala podpora določenih ljudi.
Zdravje: Če boste znali na življenje pogledati pozitivno, pričakujte novosti. Srečo boste našli v svojem srcu; tam se skriva navdih, kaj naj bi še spremenili in do katere mere. Zvezde vam priporočajo tudi, da se iz srca nasmejete in to delite z drugimi.