Astronapoved

Horoskop za soboto, 29. aprila

Danaja
29. 4. 2023, 06.33
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v levu, ob 20.59 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Luna bo zvečer prešla v devico, v vašo hišo zdravja in dobrega počutja. Sodelovanje z drugimi bo oteženo, saj boste preveč trmoglavi, da bi sprejeli pameten nasvet.

BIK – Danes boste morali priznati, da ne veste vsega in da potrebujete čas za razmislek. Sicer se res hitro učite, a bojite se, da boste spregledali pomemben podatek.

DVOJČKA – Luna bo zvečer prešla v devico in začutili boste mir, sploh ker bo delovala v vaši četrti hiši in sprostila vaša občutja. Sanje bodo zaživele v pisanih barvah.

RAK – Dopoldne boste želeli nekaj doseči, zato boste malo prikrojili resnico. Žal se ta lahko hitro razširi in vaš sloves resnicoljubne osebe bo omadeževan.

LEV – Včasih je vaša želja po uspehu in priznanju drugih tako velika, da pozabite na dejstva in si predstavljate, da ste med sodelavci bolj priljubljeni kot v resnici.

DEVICA – Luna danes prehaja v vaše znamenje in napetost v vas bo popustila. Zavedali se boste lepih trenutkov, ki jih trenutno doživljate, in se nehali ozirali po negativnih.

TEHTNICA – Zavedate se, da boste morali v svojem življenju nekaj spremeniti, a zavlačujete. Občutek imate, da še ni pravi čas in da niste dovolj pripravljeni.

ŠKORPIJON – Končno boste tudi vi začutili duh sprememb in prav zaželeli si boste nekih novih izkušenj. Žal bo realnost malce drugačna, saj boste imeli veliko opravkov.

STRELEC – Danes ne boste prav prepričani, ali ste pravilno ocenili zadnje dogodke. Ne veste prav dobro, kako najti rešitev svojih težav in v katero smer se obrniti.

KOZOROG – Zadnje čase imate občutek, da se vam uresničujejo sanje. Sanje so seveda tako lepe in dobre kot grde in slabe. Delajte na tem, da se otresete slednjih in sprejmete prve.

VODNAR – Danes se boste najbolje počutili v družbi prijateljev, za katere veste, da vas podpirajo in spoštujejo. Občutek, da morate nekaj narediti zase, bo močan.

RIBI – Danes boste ves dan malo nemirni in nepotrpežljivi in ljudje ne bodo prav dobro vedeli, kako naj se vedejo do vas. Imate občutek, da niste dovolj dosegli.