Astro

Horoskop za petek, 28. aprila

Danaja
28. 4. 2023, 06.15
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v levu.

Profimedia
Levom se danes odpirajo lepe energije.

OVEN – Razveselilo vas bo, da lahko nadaljujete določeno poglavje brez zadržkov. Ugotovili boste, kje je resnica, in to vas bo pomirilo, saj ste močno upali, da se bo tako izteklo.

BIK – Poslušate preveč nasvetov z različnih strani, posebno če vam govorijo tudi tisti, ki celotne zgodbe pravzaprav ne poznajo in vaše situacije ne morejo pravilno oceniti.

DVOJČKA – Preverite vse pomembne podatke, čeprav bi radi nadaljevali neko družabno dejavnost. Okoliščine vsekakor od vas zahtevajo več pazljivosti in prilagajanja.

RAK – Spet ste nekoliko utrujeni, zamorjeni, saj slutite, da še niso vzpostavljeni idealni pogoji za nekaj, kar vam leži na srcu. Čaka vas tudi nekaj nehvaležnih obveznosti.

LEV – Dan prinaša odprto energijo, veliko komunikacije in druženja ter spodbudo prijateljev. Radi boste med ljudmi, všeč vam bo, da vse poteka brez čustvenih odzivov.

DEVICA – Bodite bolj jasni, kot se za vašo samopodobo spodobi. Tako si lahko obetate napredek. Vznemirljiva ljubezenska priložnost bo povezana s prijateljskim stikom.

TEHTNICA – Vse si razlagate po svoje, toda tokrat boste imeli veliko sreče. Stvari se razpletajo, čeprav bi morali ostati bolj zbrani. Glede ljubezni se boste znašli na pravem mestu.

ŠKORPIJON – Določeni opravki vas obremenjujejo, kar je razvidno na vašem obrazu, ki že nekaj časa ni nasmejan. Nekdo se vam ne more povsem posvetiti, ne zamerite mu.

STRELEC – Nadaljujejo se prijetne vibracije, in sicer prav v smeri, ki vam bo pisana na kožo. Preseneča vas nekdo, ki se do zdaj ni izkazal v za vas najboljši luči.

KOZOROG – Veliko bo ljudi, ki bodo tako ali drugače vstopali v vaš svet, nekateri ga bodo poživili, drugi bodo prinašali spremembe. Dovolite si sprostitev, bodite razigrani.

VODNAR – Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko drago stane. Pohitite, da ne bo prepozno. Tudi v odnosih se lahko zatakne, ker vas je nečesa strah.

RIBI – Po nepotrebnem se postavljate v podrejeni položaj. Danes boste namreč preveč čustveni in vse se vam bo zdelo, kot da je naperjeno proti vam.