Astronapoved

Horoskop za sredo, 26. aprila

Danaja
26. 4. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Okoliščine, zaradi katerih vas je skrbelo, ste dokaj dobro ocenili in ostane vam le, da se potrudite po najboljših močeh. Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno še potrebuje.

BIK – Stvari boste naenkrat videli v drugačni luči; nov začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor je vredno poskusiti, saj se zavedate, da se sicer ne boste sprostili.

DVOJČKA – Vzemite si več časa za najtežje opravke. Življenje bo očitno še vedno polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda načeloma boste morali pokazati več poguma.

RAK – Poskusite se ubraniti pred napadom slabe volje, ki se obeta. Vse bo boljše, kot če bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih dogodkih in zamudah.

LEV – Želite si več zabave, razvedrila in prijetnih stikov. Ljubljena oseba bo razumela vaše namige, brez odvečnih besed. Tudi zdravje se vam počasi izboljšuje.

DEVICA – Čim prej storite nekaj več za svoje zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite vsaj utrditi mišice. Pri delu še ne veste, kako bi zadeve uredili, čeprav boste vsaj na polovični poti.

TEHTNICA – Danes boste precej izpostavljeni, toda vsekakor se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Nič napačnega ne bo v tem, da glede poslov poskusite znova.

ŠKORPIJON – Napovedane so spremembe, posebno v osebnih odnosih. K sreči pa se vas tokrat ne bodo negativno dotaknile, čeprav ne boste povsem ravnodušni.

STRELEC – Skupaj s prijatelji boste iskali odmik od vseh obremenitev življenja. V odnosih boste bolj poslušali kot govorili, vendar vam bo slišano dalo marsikateri uvid.

KOZOROG – Ostalo je še veliko nedorečenega, kar bi morali preveriti. S čakanjem brez dejavnejšega vpliva zagotovo le zapravljate čas. Poskusite nekako izboljšati svojo odpornost.

VODNAR – Najprej se bosta prepletala ljubezen in prijateljski odnos, šele kasneje boste ugotovili, kam vse skupaj vodi. Vsak se oklepa svojega in potrebujeta nekaj časa, da se uskladita.

RIBI – Glede opravkov, ki vam niso všeč, se posvetujte z nekom, ki očitno razpolaga z novimi, izjemno pomembnimi informacijami. Ugotovili boste, da ima prav.