Astronapoved

Horoskop za torek, 25. aprila

Danaja
25. 4. 2023, 05.27
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Poslovne zadeve, ki zahtevajo dogovarjanje, bodo zaradi rastoče lune napete, zato boste iz službe prišli utrujeni. Luna bo prehajala raka, zato počivajte.

BIK – Dan bo pod taktirko Lune v raku zelo miren. Ker se bo kmalu dovršil lunin mrk in ker je Merkur retrograden, bodite previdni, predvsem na izgovorjene besede.

DVOJČKA – Dan se bo začel z Luno v miroljubnem raku in njegova energija bo dobro umirjala malce napeto situacijo, ki jo povzroča retrogradni Merkur.

RAK – Zares boste zaživeli šele zvečer. Znova boste vzpostavili vzorce, ki ste jih že povsem zanemarili. Zelo pa boste morali paziti, da se ne vrne slaba volja.

LEV – Levčki boste morali biti zelo pozorni, saj boste poslovno in zasebno zelo obremenjeni, tako da se lahko pojavijo znaki pretirane izčrpanosti.

DEVICA – Dan bo v znamenju poslovnega sodelovanja, saj nas bo spodbujala močna Luna, ki bo v fazi rasti in v raku. Osvetlila bo vašo družabno enajsto hišo.

TEHTNICA – Danes bo pod udarom vaša hiša ustvarjalnosti in ljubezni. Ugotavljali boste, ali je vaše trenutno poslovno življenje takšno, da vas povsem zadovoljuje.

ŠKORPIJON – Vaša poštenost gre mnogim v nos in rajši bi videli, da bi jim povedali kaj malce lepše. Včasih je minimalna osredotočenost dovolj, da nam pomaga najti ravnotežje.

STRELEC – Živahni strelci boste prišli na svoj račun. Boste videli, da bo zdrava mera skrivnostnosti pomagala, da boste imeli močnejši položaj pri poslu in doma.

KOZOROG – V zadnjem času vam v ljubezni ni bilo ravno postlano z rožicami. Danes boste začutili olajšanje. Sami veste, da ste bili precej pasivno agresivni.

VODNAR – Vodnarja čaka zanimiv dan na področju zdravja in skrbi za telo. Luna bo prehajala znamenje raka, kar pomeni, da bo osvetlil vašo šesto hišo.

RIBI – Današnji dan bo prinesel veliko lepih trenutkov, saj bo na nebu kupček čudovitih povezav, ki vam bodo pomagale, da boste prešli nekaj trenutkov melanholije.