Patricija Černilogar Okorn

Božanja angelov se je na smrt bala, danes je vse drugače

Mirela Smajić
29. 3. 2023, 17.43
Posodobljeno: 29. 3. 2023, 17.56
Deli članek:

Že kot majhna deklica je imela Patricija Černilogar Okorn nenavadna videnja, ki pa se jih je sprva močno bala.

oa
Angelska terapevtka Patricija Černilogar Okorn.

Danes je Patricija odrasla ženska, po poklicu medicinska sestra z velikim srcem in intuicijo, življenjska motivatorka in učiteljica duhovnih naukov za osebno rast, ki svoje znanje črpa iz vidnega in nevidnega sveta.

Strah pred neznanimi izkušnjami iz nevidnega sveta je sčasoma prerastla, ko je spoznala, da gre za poseben božanski dar. Sprejela ga je kot svoje poslanstvo, ki ga prek duhovnega vodstva in določenih tehnik uresničuje tako, da svojim klientom pomaga dvigniti vibracijo, da se povežejo s svojim pravim virom moči in se usmerijo na pravo pot za njih.
Predvsem pa svojim klientom pomaga, da se opolnomočeni zmorejo soočiti z lastnimi sencami in jih sprejeti. Z zdravilnimi tehnikami pomaga drugim na poti samospoznavanja in sprejemanja življenja takega, kot je.

KANAL ZA ANGELE
Kako poteka potovanje v svet globin, kjer je naša prava esenca, Patricija pojasni, da lažje in hitreje z angelskim vodstvom ter njihovo podporo. Potovanje v svet globin je celovit vpogled v življenje, ki ga vsakodnevno izkušamo na naši življenjski poti.
Na poti spoznavanja in sprejemanja našega notranjega sveta ter dušne sfere nam angeli vodniki nežno pomagajo odkriti zasenčene dele nas, ki jih je treba osvetliti, da se premaknemo naprej v življenju. Patricija je v tem procesu kanal za sporočila angelov, ki nas povezujejo in zbližujejo na način, ki je onkraj razuma.

NATANČNA SPOROČILA
Na vprašanje, kako komunicira z angeli, odgovarja, da telepatsko, skozi čustva, ki jih angeli prebudijo, senzibilno zaznavanje nevidnega polja in dotika. Na ta način ji angeli sporočajo, kaj oseba natančno potrebuje v določenem položaju. Njihov šepet nežno umiri srce, vlije vero in zaupanje, da nismo sami na tem svetu, še doda Patricija. Negovanje tega daru je za Patricijo izjemno pomembno, ker verjame, da bi vsi morali najti pot domov – nazaj k sebi, saj edino tako zaključimo tuzemske življenjske lekcije in tudi karmične dolgove.

STRAH SE JE RAZBLINIL
Ko se včasih tudi sama zaloti v negativnem razmišljanju, začne zavestno spreminjati tok misli, da si dvigne vibracijo, in takrat vedno pridejo angeli ter jo nežno pobožajo po laseh. Tega se je kot otrok na smrt bala, zdaj pa zelo dobro ve, zakaj so ob njej, in jim dovoli, da so del njenega življenja. Zase ne verjame, da se zaradi tega daru kaj dosti razlikuje od drugih, le sprejema obstoj sveta, ki ni viden, in verjame, da smo veliko več, kot si mislimo. Vsak ima možnost izbire, kaj bo verjel, čutil in razmišljal v odnosu do nevidnega sveta, zato njena naloga ni, da bi prepričevala druge o obstoju duhovnega sveta, temveč posredovanje angelskih sporočil, ki nam pomagajo, da se znova povežemo s svojim notranjim svetom in se spomnimo, kdo smo in zakaj smo tu.
Ko se povežemo s svojim notranjim virom, dobimo svojo moč nazaj in jo usmerimo tako, da nam služi na naši življenjski poti.