Astro

Dnevni horoskop za ponedeljek, 20.marec

Danaja
20. 3. 2023, 06.31
Posodobljeno: 20. 3. 2023, 06.38
Deli članek:

Sonce je v Ribah, Merkur je v Ovnu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na srečo službenih obveznosti praktično ne bo in malenkost lenobno vzdušje pod vplivom Lune v znamenju Rib ne bo preveč spodbudno za kakšno resno delo. Hitro se odpravite domov.

BIK - Pod vplivom Lune v Ribah se boste v službi lažje dogovarjali in posebnih nasprotovanj vašim predlogom ne bo, žal pa tudi posebne podpore danes ne boste deležni.

DVOJČKA - Prijeten dan je pred vami, danes boste lahko v miru obnovili svojo energijo in zlahka premagovali manjše napetosti, ki se bodo pojavile proti večeru.

RAK - Svoje želje boste usmerili proti določenim ciljem, tako poslovnim kot tudi ljubezenskim. Predvsem se boste zavedali, da morate nekaj v svojem življenju temeljito spremeniti.

LEV - V službi večjih težav danes ne boste imeli. Vsi dogodki se bodo odvijali po nekem ustaljenem ritmu tako, da bo že malo dolgočasno in preveč predvidljivo za vaš okus.

DEVICA - Kljub Luni v nasprotnem znamenju, boste danes dočakali mirno vzdušje, ki bo danes prevladovalo na vašem delovnem mestu. Veseli boste, da imate končno malo miru.

TEHTNICA - Danes boste končno zopet malo mirnejši in boljše volje. Luna v ljubečih Ribicah bo sprostila vašo napetost in prav lahko se zgodi, da vas bo nekdo razveselil s svojo pozornostjo.

ŠKORPIJON - Danes bo doma zelo sproščeno in prijetno. Razveselila vas bo prijetna sprememba, saj boste v popoldanskem času dobili prijeten in zabaven obisk. Popoldne pa boste utrujeni.

STRELEC - Luna v Ribah vam bo šepetala, da je v ljubezni in vojni vse dovoljeno. Malo si priredite pregovor in vključite posel. V zadnjem času se je pojavila izjemna poslovna priložnost, zagrabite jo.

KOZOROG - Luna je danes še vedno v znamenju vodnih Ribic in navadni pogovori ter opravila vam bodo nekako odveč. Pričakovali boste nekaj več, a kmalu boste ugotovili, da ste lahko zadovoljni.

VODNAR - Danes bo Luna v sosednjih Ribah, kar vas bo najprej spodbudila k dejavnosti, a po drugi strani boste naleteli na kritike, ki si vašo prizadevnost napačno razlagajo.

RIBI - Imeli boste občutek, da se v službi prav nič ne dogaja tako, da boste imeli ta ponedeljek, kljub luni v vašem znamenju, kar manjše probleme z motivacijo.