Zaradi potresov?

Svetovni sistem, ki je obstajal 2000 let, se lahko na hitro zruši

Aliansa galaktične federacije
23. 2. 2023, 12.31
Posodobljeno: 23. 2. 2023, 13.11
Deli članek:

Pred dnevi se je v medijih po vsem svetu veliko govorilo in pisalo, da je ameriško letalstvo sestrelilo neznani leteči predmet nad Aljasko ter da sta uradni Pentagon in ameriški predsednik Joe Biden potrdila, da je bil v zračnem prostoru nad Aljasko sestreljen NLP.

Dreamstime
Napoved obstoja drugih civilizacij je bila že dolgo načrtovana, a ne še za ta čas.

Dan pozneje je v javnost pricurljala informacija o sestrelitvi še enega NLP nad Kanado. Kanadski premier Justin Trudeau je pojasnil, da je neznani predmet kršil kanadski zračni prostor in da je bil sestreljen nad Jukonom na severozahodu Kanade. In dan zatem so kitajski mediji poročali, da so lokalne pomorske oblasti sestrelile neznani leteči predmet, ki so ga zaznali blizu Zhejianga na Kitajskem.


Čez nekaj dni so ameriške in kanadske oblasti podale novo izjavo. Združene države Amerike so namreč zaprle zračni prostor nad jezerom Michigan, območje pa so razglasile za zračni prostor nacionalne obrambe. Kmalu so tudi kanadske oblasti izdale nov ukaz, tokrat so zaprle zračni prostor jugozahodno od Tobermoryja v Ontariu v Kanadi. Navedle so, da »operacija zračne obrambe poteka«.


Trenutno vlada splošen preplah v mnogih državah. Oblasti in vojaški poveljniki namreč ne vedo, kaj storiti, ker kljub poskusom ne uspejo vzpostaviti stika z neznanimi letečimi predmeti, ki so postali popolnoma vidni po vsem planetu na 12 tisoč metrih nadmorske višine. Prej je veljala praksa, da če so objekti NLP, torej delujoče ladje in sonde, v tranzitu in gredo skozi zračni prostor določene države, oddajajo impulz in informacijo, da so samo v tranzitu in da prihajajo v miru. To storijo šele, ko postanejo fizično vidni na nebu in radarju.
Prišlo je namreč do nepredvidenih okoliščin in nihče od političnih in verskih voditeljev in poglavarjev trenutno ni pripravljen na morebitno zgodnjo objavo o obstoju drugih civilizacij. Planet Zemlja je te dni nenadoma dvignil svojo skupno frekvenco, ladje in sonde pa so postale povsem fizično vidne v zračnem prostoru nad državami po vsem planetu in zdaj ogrožajo civilni zračni promet.

ZADNJA POROČILA
V medijih je zdaj veliko novic, povezanih z NLP-ji in njihovimi sestrelitvami. V poročilih je Bela hiša razkrila, da je bil nad Aljasko sestreljen neznan predmet. Tiskovni predstavnik ameriškega sveta za nacionalno varnost John Kirby je na brifingu prejšnji petek dejal, da je Pentagon v zadnjih 24 urah spremljal objekt na veliki nadmorski višini nad zračnim prostorom Aljaske. »Objekt je letel na višini 12 tisoč metrov in je predstavljal razumno grožnjo varnosti civilnih letov.«
»Na priporočilo Pentagona je predsednik Biden ukazal vojski, naj uniči objekt,« je dejal. Predmet, približne velikosti avtomobila, je bil veliko manjši od domnevnega vohunskega balona, ki bi ga po velikosti lahko primerjali z avtobusom. Kirby je dodal, da so leteči predmet sestrelila bojna letala severnega poveljstva Pentagona. Pojasnil je, da Washington še ne more z gotovostjo trditi, kateri državi ali organizaciji pripada ta naprava. »Ni navedbe, kateri državi, strukturi ali osebi pripada. Ne vemo, kdo je lastnik,« je dodal tiskovni predstavnik Bele hiše.


Nekateri ameriški mediji so poročali, da so piloti letala F-35, ki so ga poslali na prestrezanje, sporočili, da je bilo letalo cilindrične oblike, srebrno sive barve in da ni imelo vidnega motorja. Po poročanju medijev je zvezna uprava za letalstvo uro pred sestrelitvijo objekta začasno prekinila civilne lete v zračnem prostoru okoli mesta Deadhorse na Aljaski. Iskanje ostankov sestreljenega NLP poteka, pri čemer sodelujejo letala HC-130 Hercules ter helikopter HH-60 Pave Hawk in helikopter CH-47 Chinook, vendar uradniki niso mogli navesti točnega časovnega okvira, kdaj jih bodo našli. Sestrelitev NLP je komentiral tudi ameriški predsednik Joseph Biden, ki je dejal, da je šlo za »uspeh«.


Kmalu so mediji objavili, da so v Kanadi sestrelili NLP in da je kanadski premier Justin Trudeau razkril, da je dal ukaz ter da je govoril z ameriškim predsednikom Joejem Bidnom. Kot je izjavil, bodo kanadske sile zdaj zbrale in analizirale razbitine objekta.


Po poročanju medijev je ameriška vojska tudi sporočila, da je sestrelila neznani leteči predmet. Letalo naj bi bilo sestreljeno nad jezerom Huron. Predstavnik zvezne države Michigan Jack Bergman, ki je upokojeni vojaški mož, je dejal, da je bil v stiku s svojimi kolegi na ministrstvu za obrambo in da so mu povedali, da so opazili leteči predmet prečkati Velika jezera. »Vojska je odstranila še en 'objekt' nad jezerom Huron,« je potrdil. Medtem se je pojavil posnetek letala tik pred sestrelitvijo.

DVIGANJE KOLEKTIVNE FREKVENCE
Seveda se postavlja vprašanje, zakaj so nenadoma množična opažanja objektov NLP po vsem planetu, ki jih je na stotine in tisoče. Planet Zemlja je namreč te dni nenadoma dvignil svojo kolektivno frekvenco in vibracijo na višjo raven. Posledično je eterično-frekvenčna pregrada delujočih ladij in sond postala tako prosojna, da so ladje in sonde pridobile gostoto in fizično vidljivost. Glavni razlog je trenutna nesinhronizacija ladij in sond s frekvenco planeta, ki se je dvignila nenadoma.


Niso namreč pričakovali, da bo planet Zemlja vibracijo dvignil tako močno in tako na hitro, zato se je v zračnem prostoru nad državami okoli planeta znašlo veliko ladij, sond in drugih objektov. Zaradi začasne nesinhronizacije ne morejo manevrirati, torej preklopiti na dovolj močne ščite, ki bi jih ščitili pred morebitnimi raketnimi udari zaradi elektromagnetnih nihanj v polju planeta in polju ladij. Preprosto so »zataknjeni« na tej točki ter se poskušajo stabilizirati in hitro sinhronizirati s frekvenco planeta, da se popolnoma umaknejo od njega, dokler se nihanja v elektromagnetnem polju Zemlje in njeni skupni frekvenci ne umirijo.


Razlog, zakaj je planet Zemlja nenadoma dvignil svojo vibracijo, je nova velika kolektivna travma, ki se je pojavila v kolektivnem polju planeta nad Turčijo in Sirijo po potresu. Kolektivna travma je izjemno nizkofrekvenčna, zato je bil planet kot zavestno in živo bitje prisiljen nenadoma dvigniti frekvenco in vibracijo, da nizka frekvenca kolektivne travme ne bi podrla njegove kolektivne frekvence. To je bilo nenadoma in nepričakovano, zato sta v državah po svetu nastala kaos in splošen preplah, saj so zdaj na radarjih nenadoma vidni številni NLP-ji, torej ladje in sonde, vojaški poveljniki in oblasti pa ne morejo vzpostaviti stika z NLP-ji, da bi ugotoviti, ali ogrožajo nacionalno varnost ali ne.


Razlog, zakaj ljudje ne morejo vzpostaviti stika z NLP-ji, so nihanja v elektromagnetnih poljih delujočih ladij in sond. Poleg tega so zdaj, ko so ladje postale popolnoma fizično vidne, zaradi pomanjkanja manevrskih sposobnosti začele ogrožati civilni zračni promet, saj se radarji in drugi navigacijski instrumenti na letalih okvarijo, ko se letala približujejo elektromagnetnemu polju predmetov NLP (delujočih ladij in sonde). Zaradi varovanja zračnega prostora in prometa se ameriška, kanadska, kitajska, ruska vojska ... odzovejo tako, da začnejo sestreljevati neodzivne predmete NLP.


Na tej točki je Galaktična federacija nujno odpoklicala vse svoje ladje in sonde, da se varno umaknejo s planeta, vendar to zahteva čas, saj jih je po svetu izjemno veliko. Za zdaj je mogoče, da bo uresničena prezgodnja napoved obstoja drugih civilizacij, čeprav ni bila načrtovana že za ta čas. Je pa vse odvisno od ljudi, torej od političnih in verskih voditeljev, koliko se bodo sinhronizirali. Vsekakor planet Zemlja še naprej dviguje svojo kolektivno frekvenco in vprašanje časa je, kdaj bo oznanila nemogoče odložiti še za vnaprej, ne glede na to, ali so ljudje pripravljeni ali ne.

KAMALA HARRIS IN ZLOM ZDA
Zanimivo je tudi dejstvo, da je podpredsednica ZDA Kamala Harris odredila predčasno objavo o obstoju NLP-jev in drugih civilizacij, ker je bil to edini način za preusmerjanje pozornosti Američanov od krize, ki se jim trenutno dogaja. Podpredsednici je stanje Amerike namreč kristalno jasno: zlom v vseh sferah, bankrot, kolaps monetarnega sistema, petrodolarja in dolarja kot svetovne rezervne valute, gospodarski in finančni kolaps, odkar je njihova banka prenehala tiskati dolarje. Po ZDA je vse večje pomanjkanje hrane, dobrin, energije, Amerika je na robu državljanske vojne, glede na to, da je v državi podivjala inflacija, vse se je podražilo, ameriški državljani so nezadovoljni.


ZDA pod vodstvom podpredsednice Kamale Harris so poskušale sprožiti tretjo svetovno vojno, ki bi se sprevrgla v jedrski spopad, saj je to edini način, da bi preusmerili pozornost Američanov od galopirajočega bankrota ZDA in gospodarske krize. Harrisova je ugotovila, da začetek svetovne vojne ne bo uspel, saj je vse več držav na Zahodu postopoma odpovedovalo poslušnost Ameriki. Edina stvar, ki bi lahko pritegnila pozornost Američanov, je ravno obvestilo o objektih NLP in obstoju drugih civilizacij.


Priložnost je Harrisova izkoristila, takoj ko jo je vojaško vodstvo obvestilo, da so v zračnem prostoru nad ZDA opazili nekaj NLP-jev. Ukazala je, da se NLP sestreli, in zato je po naročilu ZDA Kanada izvedla enak načrt, da bi sinhronizirala zgodnjo objavo obstoja drugih civilizacij.


Kamala Harris pa ni pričakovala planeta Zemlje in njegovega nenadnega dviga kolektivne frekvence kot odgovor na nizkofrekvenčno kolektivno travmo, ki se je zgodila nad Turčijo in Sirijo po potresu. Zaradi dviga skupne frekvence planeta so nenadoma postali vidni ogromni objekti NLP-jev po vsem planetu, pa tudi v zračnem prostoru nad ZDA in Kanado. A zdaj je to že zunaj njenega nadzora, v izrednih razmerah vodstvo prevzame vojska, ker gre za sistem, ki je sam po sebi skoraj samodejen, glede na to, da obstajajo vojaški protokoli za različne izredne razmere.


Če pride do prezgodnjega oznanjenja, bo to označilo dokončni konec svetovnega sistema, ki je obstajal dva tisoč let. Zato so mnoge države, predvsem zahodne, vznemirjene in v paniki, ker v bistvu niso pripravljene na velike spremembe, ki bi sledile na vseh področjih, še posebej v verskem sistemu. Planet Zemlja bo gotovo še naprej dvigoval svojo kolektivno frekvenco, in tudi če ljudje oznanjenja uradno ne bodo napovedali, bo planet to storil naravno prej ali slej. Samo vprašanje časa je, človeška civilizacija je zdaj na robu tektonskih sprememb, ki bodo za vedno spremenile njeno dojemanje, ne glede na to, ali je pripravljena ali ne.