Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 6. februarja

Danaja
6. 2. 2023, 05.37
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v levu, ob 22.14 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Danes se boste dobro počutili v družbi razmišljujočih in ob kavici ali čaju boste razvijali res modre zamisli, ki jih boste lahko kmalu praktično uporabili.

BIK – Razmišljali boste o osebi, ki je bila nekdaj del vašega življenja in je odšla, a še zdaleč ni pozabljena. V tem času se tudi ona spominja lepih trenutkov z vami.

DVOJČKA – Razmisliti morate o določenih čustvenih zapletih v odnosu z osebo, ki je dajala vtis, da je do vas hladna kot zimsko vreme.

RAK – Vladarica vašega znamenja Luna vas bo napolnila s pozitivno energijo, ki pa bo malo razpršena, zato dopoldne ne boste prav delavno razpoloženi.

LEV – Psihofizično počutje bo izjemno in kar prekipevali boste od energije. Pazite, da je ne usmerite v razčiščevanje odnosov z drugimi, saj lahko pretiravate.

DEVICA –Razmišljali boste o svojem delu in vsem, kar je povezano z vašim statusom. Imeli boste občutek, da ste nemočni in da imajo vse niti v rokah drugi.

TEHTNICA – Raztreseni boste, a veseli, da se lahko posvetite tistim, ki jih imate najraje. Luna v znamenju delavne device vam tudi zvečer ne bo pustila pozabiti na službo.

ŠKORPIJON – Imeli boste obilico opravkov in težko boste brzdali svojo nejevoljo, saj imate občutek, da ste vedno vi tisti, ki se lotite tudi neprijetnih zadev.

STRELEC – Zaradi Lunine napete povezave s Saturnom boste dopoldne precej raztreseni in obremenjeni z obveznostmi. Popoldne boste imeli več energije.

KOZOROG – Zadovoljno boste brkljali po službenih papirjih, popoldne pa se boste bolj ukvarjali sami s seboj, kar bo izjemno dobro vplivalo na vašo samozavest.

VODNAR – Luna v levu bo tokrat zelo dobro vplivala na vaš odnos s partnerjem. Njegove ali njene napake boste naenkrat začeli gledati z drugimi očmi.

RIBI – Najsrečnejši boste doma in veselili se boste drobnih pozornosti, s katerimi vas bodo razvajali bližnji in vam tako pokazali, da ste zanje nepogrešljivi.