Napoved do 12. 2.

Tedenski horoskop: nastopil je pravi čas, da vsak zase predela kakšen vzorec

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
5. 2. 2023, 15.00
Deli članek:

Ljubezen je tista sila, ki prinaša spodbudo, motivira, odpira srce in prinaša hrepenenje. Ljudje smo drug drugemu ogledalo, tako si lahko pomagamo, svetujemo, se žalimo ali spodbujamo. Izbira je pač odvisna od posameznika in vsak zase mora videti, kaj postavlja v ospredje.

Pixabay
Ljubezen vedno znova daje moč in spodbudo ter prinaša popolnost sedanjega trenutka.

Predstavljajte si dve osebi: ena je zelo komunikativna, zgovorna in pove svoje mnenje vedno in tako, kot čuti, druga oseba je tiha, vase zaprta in drži zadeve v sebi. Kaj je boljše ali slabše, je stvar osebnega gledanja, res pa je, da vsak pride do točke, ko mora razmisliti o svojih besedah ali pa jih zelo jasno povedati. Ljubezen vedno znova daje moč in spodbudo ter prinaša popolnost sedanjega trenutka.
Merkur bo v tem tednu prinesel resnost, temeljitost in analizo, čas bo, da vsak zase predela kakšen vzorec ali izpili komunikacijo do lastne popolnosti. In ne pozabite na notranjo moč in ljubezen do sebe.


Oven
Ljubezen: Ognjeno srce vam bo v pomoč in pogovori bodo darilo časa, ki prihaja. Seveda se boste morali vprašati, kaj si želite, in se prepustiti notranji moči. V torek in sredo boste bolj dinamični, zadeve pa se bodo odvijale po pričakovanjih. Daleč v ospredju bosta tudi glasba in veselje.
Denar: Prelomnica se vam obeta v sredo, ko bodo vaše odločitve modre in popolne. Venera vam bo podarila navdih, toda ni vse zlato, kar se sveti. Barva, ki vas bo podprla, je svetlo modra. Narediti boste morali tudi analizo, kaj spada v ospredje, pri tem vam bo v pomoč nekdo, ki mu zelo zaupate.
Zdravje: Poglobili se boste v paleto obveznosti in naredili korak naprej. Pomembno bo, da najdete v sebi dodatno motivacijo in sledite tistim stvarem, ki so vam blizu. Rezervirati si boste morali nekaj časa zase, da se poveselite ob dobrem pogovoru ali glasbi. Sledite svojim občutkom.

Bik
Ljubezen: Magnetična energija vam bo prinesla ravnovesje in zadeve se bodo odvijale na pozitiven način. To bo prineslo tudi motivacijo in spodbudo. Od srede vam bo srčni izvoljenec pokazal ogledalca, toda pogovori bodo prinesli romantične preobrate.
Denar: Poglobili se boste v poslovne zadeve in prišli bodo tudi uspehi. V tem tednu bo manj sodelovanj ter več motivacije in marljivosti. Odgovorno se boste lotili tudi tistih projektov, za katere ni bilo časa, in iz preteklosti boste izluščili neko modrost. Štele bodo pozitivne misli.
Zdravje: Obiskala vas bo vila dobrega počutja, tako boste v sebi našli harmonijo. Glasba vam bo pričarala nasmeh na obraz in pogovori bodo pot do srca. Ključno bo, da si boste vzeli čas zase in predelali nekaj, kar vas bremeni. Prijatelji vam bodo pokazali modrino neba.

Dvojčka
Ljubezen: Pozitivne misli bodo prinesle napredek in povezovanje, kar bo dobra iztočnica za pogovor. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu in bodo vezane na partnerski odnos ali dom, bodo modre in preudarne. Sreča vas čaka v četrtek in soboto, spremljala vas bo tudi zvedavost.
Denar: Naredili boste načrt, ki se ga boste morali držati v celoti. Korak za korakom se vam bo sestavljal mozaik, kaj morate še spremeniti na delovnem mestu. Komunikacija in retorika se vam bosta obrestovali do konca tedna, ko boste prejeli tudi spodbudne novice ali nagrado.
Zdravje: Poglobili se boste v paleto informacij o zdravem načinu življenja in korak za korakom izluščili tisto, kar vam bo v pomoč. Podprla vas bo peščeno rumena barva in izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Koristne učinke bo imelo tudi seštevanje minusov in plusov v življenju.

Rak
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in z njegovo pomočjo bo sledil napredek na osebni ravni. Po intuiciji se boste odločili ter se iskreno pogovorili do srede, kar bo spodbudno. Čaka vas teden romantike, a kljub vsemu boste morali sebe postaviti na prvo mesto.
Denar: Pred vami je ploden in ustvarjalen teden, kar v sebi skriva dodatno motivacijo. Odločili se boste, kaj je najpomembnejše, in iz preteklosti izluščili nekaj dobrih izhodišč. Dogovori, sodelovanja in odgovornost bodo prinesli pozitivne preobrate.
Zdravje: Pogovori bodo prinesli ravnovesje in notranji mir. Spremljali vas bodo tudi dinamika, drznost in duhovna znanja. Popaziti boste morali na predel ramen in zobe. Čas v sebi skriva tudi srečo, dobro bo, da bodo vaše misli pozitivne.

Lev
Ljubezen: Venera vam bo podarila srčnost, tako bodo besede precej preudarne in izbrane. Za srčnega izvoljenca bo to plus in teden bo v znamenju sodelovanja in dinamike. Res pa je, da se boste morali držati stran od preteklosti in najti skupne imenovalce za napredovanje.
Denar: Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, a meje bodo prinesle red. Na delovnem mestu boste morali temeljito premisliti in se ravnati preudarno. Konec tedna sledijo preobrati in novosti, ki jih boste odprto sprejeli.
Zdravje: Popaziti boste morali na svojo fizično energijo in telesu dodajati naravne vitamine. Koristni bodo tudi pisanje občutkov in kreativne dejavnosti z barvami. Sreča se skriva na strani pogumnih, kar se bo potrdilo večkrat v tem tednu.

Devica
Ljubezen: Vaši namigi bodo v ljubezni uporabni in nekaj posebnega. Spremljala vas bo močna želja po raziskovanju, tako boste našli v sebi ključ in odgovore. Podpore srčnega izvoljenca boste deležni konec tedna, Merkur vam bo podaril ravnovesje in prave besede.
Denar: Odgovornost vam bo prišla prav, v tem tednu bo več preobratov. Seveda se boste morali na delovnem mestu postaviti zase in se pogovoriti, toda to bo čas napredka in dobrih izhodišč. Čas bo namenjen tudi varnosti, in če boste sledili sebi, boste kmalu nagrajeni.
Zdravje: Globoko v sebi boste našli ravnovesje, sprostili se boste v naravi. Drugi ljudje vam bodo ogledalo, tako se boste učili in pridobili določeno motivacijo. Po zvezdnih namigih boste predelali nekaj iz preteklosti in posledično boste upravičeno ponosni nase.

Tehtnica
Ljubezen: Če boste začutili svoje srce, se bodo zadeve obrnile po pričakovanjih, kar bo prineslo ugodne preobrate, modre odločitve in pozitivna sodelovanja. Pogovori bodo ključ do vrednot, ki so vam dane, diplomacija bo daleč v ospredju in spremljala vas bo romantika.
Denar: Preobrati se bodo vrstili in jih boste sprejeli na odprt način. Na delovnem mestu se vam bodo odprle nove poti in ugodne povezave, ki prinašajo dobre odnose in sodelovanja. Pogovori bodo sledili plodnim preobratom in štele bodo pozitivne misli.
Zdravje: Lepe besede vas bodo polepšale ter vam prinesle spoznanje in dinamiko. Rdeča nit bodo nova spoznanja, postaviti si boste morali osebne meje. Barve vam bodo prinesle kreativnost in čas bo, da najdete dodatno energijo in spodbudo.

Škorpijon
Ljubezen: Poglobili se boste v čustva in odkrili, kaj morate še spremeniti. Srčni izvoljenec vam bo ponudil priložnost za osebno in duhovno rast. Venera vam bo podarila magnetično energijo in stvari se bodo obrnile v smeri, ki bo prinesla podporo in romantični napredek.
Denar: Naredili boste osebno analizo in spremljale vas bodo tiha sreča in ugodnosti. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih. Konec tedna boste morali biti nekoliko preudarni in temeljiti. Vaši nasveti bodo nekaj dragocenega, kar bodo mnogi znali ceniti.
Zdravje: Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem. Po zvezdnih namigih se vam bodo v tem tednu odprle nove poti in ugodne priložnosti, tako boste našli tudi notranjo spodbudo. Vzemite si čas za veselje in prav tako predelajte nekaj, kar vas bremeni že nekaj časa.

Strelec
Ljubezen: Venera vam bo prinesla harmonijo, ugodne trenutke in željo po osebni sreči. Tako boste v vsem našli veselje in ljubezen bo mozaik spoznanja. Res pa je, da boste morali sprejeti tudi nekaj omejitev in se prilagoditi, kar bo prineslo ugodne trenutke.
Denar: Poglobiti se boste morali v množico dejavnosti in zadeve dokončati. Jupiter vam bo okrepil zaupanje, tako bodo vaše poteze modre in preudarne. Sledili boste stvarem, ki se bodo izkazale za plodne, in spremljala vas bo dobra popotnica za osebno srečo.
Zdravje: Če si boste vzeli čas zase, boste spoznali, kam je modro vlagati energijo in kaj vas motivira. Življenje vam bo prineslo ugodnosti na osebni ravni in čas bo, da boste sledili svojim ciljem. Barva, ki vas bo podprla, je zelena, nekoliko boste morali popaziti na grlo.

Kozorog
Ljubezen: Kocke usode se bodo zasukale v vašo korist in pridobili boste dobra izhodišča za rast in osebni razvoj. Mars vam bo pomagal do pravih besed in osebnega ravnovesja. V tem tednu bodo dovoljene tudi sanje, ki bodo prinesle namige in prijetne trenutke.
Denar: Narediti boste morali osebno analizo in reči bobu bob. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja. Določiti si boste morali prioritete, tako boste našli spodbudo za uspeh. V veliko pomoč vam bodo sodelavci, ki bodo imeli uporabne ideje.
Zdravje: V počutju bo nekaj nihanj, kajti zadeve se bodo obrnile nekoliko drugače, kot bi si želeli. Ključno bo, da boste popazili na svoje misli in sledili ravnovesju. Predelali boste tudi nekaj omejitev in čas bo, da ne boste tako strogi do sebe ali okolice.

Vodnar
Ljubezen: Rdeča nit bo sodelovanje in spoznali boste, kaj morate spremeniti. V ljubezni bo vladala igrica vroče-hladno, od vas bo odvisno, kam boste usmerili energijo. Konec tedna bo več romantike, skladnosti in dobrih iztočnic. Štele bodo prijetne besede.
Denar: Sledili boste svoji resnici in zagovarjali svoja stališča. Do neke mere boste vendarle trmasti, toda prihaja čas, ko se bodo pokazale rešitve in se stopnjevale. Koristne učinke bo imela bilanca, tako boste dosegli zavezo, da boste nekaj privarčevali.
Zdravje: Pogumno se boste spoprijeli s kopico obveznosti in našli navdih v globini srca. Pravi blagoslov bodo odkriti pogovori in osebna sreča. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti, odpuščanje daje duši prosto pot. Sledite svojim notranjim smerokazom.

Ribi
Ljubezen: Po zvezdnih namigih vas bo romantična energija polepšala in vam podarila paleto dobrih izhodišč. Blesteli boste v sredo in petek, torek pa bo namenjen pogovoru. Srčni izvoljenec vam bo zaupal, toda podal tudi nekaj predlogov za izboljšanje odnosa.
Denar: Na delovnem mestu boste izvedeli več dobrih novic, s čimer lahko naredite korak naprej. Odgovornost bo v tem tednu iskana in bližnjic ne bo. Res pa je, da boste imeli dobre ideje, in če jih boste povedali pravim ljudem, bo sledil uspeh. Pri denarju boste blesteli.
Zdravje: Narediti boste morali bilanco, premislite, kaj potrebujete in kaj ste prerasli. Naklonjena vam bo Venera, ki v sebi skriva neko romantično in skladno energijo. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapišite, tako vam bo mnogo lažje.