Astro

Dnevni horoskop za soboto, 4. februarja

Danaja
4. 2. 2023, 06.47
Posodobljeno: 4. 2. 2023, 06.57
Deli članek:

Kaj zvezde pravijo o prvi februarski soboti?

Profimedia
Najbolje je, da se prepustite dogodkom in čim več počivate.

OVEN - Čustvena napetost, ki ste jo občutili v zadnjih dneh se bo malo umirila in zgodaj dopoldan, ko boste začutili vpliv lune, ki bo prišla v znamenje ognjenega leva, bo še bolje.

BIK - Zjutraj bo luna v praznem teku tako, da vam sobotna opravila ne bodo šla ravno od rok. Vse boste nadoknadili , ko bo luna prešla v aktivnega leva. Pospravljanje v družbi bo zabavno.

DVOJČKA - V dopoldanskem času se boste lotili urejanja in načrtovanja vašega osebnega proračuna. Investicija, ki jo načrtujete, je uresničljiva le, če se boste odpovedali drobnim radostim.

RAK - Luna bo do dopoldneva še v vašem znamenju, a ker bo v praznem teku, boste lahko malo nadoknadili pomanjkanje spanca v prejšnjih dneh in dalj ostali pod odejo.

LEV - Danes boste sanjarili o določeni osebi, ki bo v vas videla samo dobre lastnosti in vas brezpogojno ljubila. Zavedali se boste, da je vaše sanjarjenje samo pobeg iz realnosti.

DEVICA - Sobotno jutro bo luna še v praznem teku in že po nazivu položaja lahko sklepate, da bo to pasiven čas, v katerem boste čisto zadovoljni. V dopoldanskem času bo luna prešla v aktivnega leva.

TEHTNICA - Zjutraj si boste privoščili podaljšan spanec in sebe ter svojo družino razvajali s obilnim poznim zajtrkom. Luna bo še v pasivnem znamenju raka in še tekla bo v prazno. 

ŠKORPIJON - Danes zjutraj boste čisto srečni, ker se bodo dogodki vrstili v počasnejšem ritmu. Luna bo še vedno v vodnem znamenju v praznem teku.Ko bo prešla v ognjenega leva vas bo zajela potovalna mrzlica.

STRELEC - Zjutraj se boste zbudili v nov dan sveži in spočiti, na nek način prenovljeni, a luna bo še vedno v pasivnem raku, celo v praznem teku in vaša okolica bo z nejevoljo sprejemala vaše predloge.

KOZOROG - Luna v pasivnem raku vam bo zjutraj pomagala, da se pošteno spočijete, kar bo resnično dobrodošlo. Napetosti, ki ste jih zadnje dni doživljali pri poslu ali v službi, so vas izčrpale.

VODNAR - Današnjo soboto precej verjetno preživljate v družbi nekoga, ki vam je zelo blizu. Zjutraj bo čas, da si bosta izmenjala nežnosti, dopoldan bo luna prešla v ognjenega leva in bo več akcije.

RIBI - Sobotno jutro bo precej pusto in na nek način "prazno". Počutili se boste precej utrujeni, čeprav vam ne bo manjkalo spanca. Najbolje je, da se prepustite dogodkom in čim več počivate.