Aktualno

Februarska polna luna nas usmerja h globlji resnici in višji modrosti

Tanaaz
3. 2. 2023, 11.02
Deli članek:

Polna luna tega meseca nastopi v astrološkem znamenju leva in se dopolni 5. februarja ob 19.28. Nosi vibracijo, ki je osredotočena na srce, ki nam vliva zaupanje in nam pomaga iti naprej. Pripravimo se, saj je njen vpliv čutiti že nekaj dni prej. .

Dreamstime
Pod polno luno februarja 2023 si dovolite do obisti stresti svojo grivo in se postaviti v središče.

Leva pogosto povezujejo z ekscentričnostjo, glamurjem in nenehnim iskanjem pozornosti, a lev je tudi ponosna energija, ki nas spodbuja, da se samozavestno in temeljito otresemo svoje grive ter korakamo skozi življenje graciozno in pokončno.
Zaradi močno opaznih površinskih lastnosti leva pogosto spregledamo njegove globlje in pomembnejše plati, pod to polno luno pa se zdi pomembno, da čim bolj živahno pogledamo čim globlje pod površino.

LUNINA VODILA
Po intenzivnosti preteklih nekaj mesecev bi nam vsem resnično koristilo, če bi v svoje življenje vzeli nekaj levove iskrive energije in jo izživeli. Pod polno luno februarja 2023 si torej dovolite do obisti stresti svojo grivo in se postaviti v središče. Počnite nekaj, kar imate radi, počnite nekaj, zaradi česar se počutite posebne, in se ob tem zabavajte!
Tako zlahka se ujamemo v resnost življenja in vse odgovornosti, ki nas težijo, a levova polna luna želi, da se vrnemo k sebi; želi, da svojo notranjo luč osvetlimo tako, da jo vidi ves svet.
Pod to polno luno se ni mogoče umakniti, lahko pa z lahkoto stopimo naprej in imamo življenje, ukrojeno po lastni koži. Bodite režiser svojega življenja in ponosni na mesto, kjer trenutno stojite. In nato občutite, kako se dvignete ter se dvigate više in više …

URANOV VPLIV
Planet prebujenja in sprememb Uran je najbolj aktiven pod to polno luno, kar lahko ustvari občutek negotovosti ali nestanovitnosti. Uran pretresa stvari, da bi nas prebudil h globlji resnici in višji modrosti. Stvari pretrese, da jih lahko ugledamo z novega zornega kota in nove perspektive. Kot pravi pregovor – ko spremenimo pogled na stvari, se spremenijo stvari, na katere gledamo.
S spremembo perspektive se lahko zgodi, da želimo spremeniti stvari v svojem življenju ali se stvari lotiti na nov način. Lahko sprejmemo nenadno odločitev ali se končno odločimo ukrepati glede nečesa, o čemer smo premlevali.
Zaradi nestanovitnosti, ki prihaja z Urana, bo vesolje verjetno poslalo jasen znak, kaj v naših življenjih ni več stabilno. Ko začutite klic, naj vas ne bo strah ukrepati, saj bosta pod to polno luno drzna samozavest leva in dejstvo, da nimamo retrogradnih nič večjih planetov, spodbuda, ki nam bo pomagala, da se bomo počutili podprte, ko bomo napredovali in počeli vse, kar smo si želeli.
Torej: pod februarsko polno luno ni prostora za zadržanost, prižgite notranji ogenj in potisnite naprej. Dovolite, da vam nestanovitnost Urana pokaže, kaj ni več stabilno, nato ukrepajte, da to sprostite ali spremenite.

NAČELO LEVA
Medtem ko to polno luno obkroža drzna energija, ki se premika naprej, je vredno upoštevati tudi eno od globljih načel energije leva: preprostost. Kot je lev mogočen in bleščeč na površini, je ena od njegovih globljih not preprostost. Ali če povemo drugače: ne postanimo preveč zvezdniški in moteni zaradi bleščic, ki padajo na nas, ampak se vrnimo k tistemu, kar je resnično smiselno in povezano s srcem.
Včasih so najpreprostejši odgovori in najpreprostejša dejanja lahko najgloblji. Včasih nas preprostost in sledenje poti najmanjšega odpora lahko ohranjata v stanju lahkotnosti in pretoku naše srčne energije.
Morda boste ugotovili, da boste z osredotočanjem na preprostost in delom iz srca začutili svojo lahkotnost in notranjo svetlobo; oboje pa je tisto, kar svet najbolj potrebuje.