Astrologija

Horoskop za petek, 3. februarja

Danaja
3. 2. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Na nebu bodo lepe povezave in vaše čustveno doživljanje bo bolj barvito. Samski boste začutili, da bi radi spoznali nekoga, ki bo v vas vzbudil posebne občutke.

BIK – Obilica pozitivnih aspektov z neba vas bo zmedla. Naučili se boste, da je med prijateljskim dogovorom in strastno ljubezensko ponudbo velika razlika.

DVOJČKA – Vaše odločitve danes še ne bodo tako trdne, zato bodite previdni, kaj in kako izrečete. Vaši podporniki bodo in imeli težave z zagovarjanjem vaših dejanj.

RAK – Nekomu boste zagreto pomagali, zato vas bo bogato nagradil. Luna bo prehajala vaše znamenje, tako da boste popoldne izjemno uživali v družinskem krogu.

LEV – Na področju ljubezni se bodo dogajale spremembe, ki ste jih po malem že pričakovali. Mogoče je, da boste razmišljali o tem, da bi prekinili določene vezi, ki vas bremenijo.

DEVICA – Venera bo prehaja rahločutne ribe, kar vas bo spodbudilo k utrjevanju partnerskih vezi. Neka prijateljska veza ima potencial, da se lahko razvije v nekaj več.

TEHTNICA – Danes bodo aspekti med planeti pozitivni, kar vas bo izjemno sprostilo. Opustili boste zamere do določnih ljudi in vzpostavili pozitivno delovno vzdušje.

ŠKORPIJON – Občutljivi boste in težko boste sprejemali življenjska dejstva. Mogoče mislite, da se vam godi krivica. Ko boste pogledali širše, boste dobili odgovor.

STRELEC – Tenkočutna Luna v raku vas bo spodbudila, da boste tudi v službi reševali neki odnos z večjim občutkom, kot ste ga vajeni. Razmislite o tem, ali ima sodelavec prav.

KOZOROG – Danes, ko bo Luna v družinskem raku, boste najbolj zadovoljni vezani. Ugotovili boste, da partnerju lahko zaupate in se veselite trenutkov v dvoje.

VODNAR – Obnovite projekte, ki so zastali. Končno bodo stekli in vi boste zadovoljni z doseženim. Čustveno se boste navezali na nekoga v delovnem okolju.

RIBI – Danes boste morali resno poprijeti za delo, saj vas bodo okoliščine prisilile, da boste znova razmislili o načrtih v zvezi s poslom in se bolj zbrano lotili dela.